Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Konyhafelszerelés

Ingyenes szállítás!

Minden konyhafelszerelés egy helyen: étkészlet, edénykészlet, kristálypohár készlet, serpenyő, wok, kukta, fazék, lábas, rozsdamentes edények. – DIZON.hu

Bőséges választék az ügyes kezű, szorgos háziasszonyoknak és a konyhamester férfiaknak is!

Az, ha a konyha felszerelten fogad minket akkor, amikor egy finom vacsorát szeretnénk a család, vagy a barátaink elé felszolgálni, már fél siker. Konyhafelszereléseink között megbízható társakra találhat mindenki. Ünnepi és hétköznapi tányérkészlet nagy választékban, egyszínű és egészen díszes, színes változatban is megtalálható a 18 részestől egészen az 57 részesig.

A kerámia bevonatos edény készlettel és a rozsdamentes edény készlettel is brillírozhatsz a konyhában. A minőségi fazék és lábas pedig alap felszereltség kell, legyen minden konyhában.

A nemesacél, rozsdamentes, gyorsfőző kukta pedig akár 70%-kal felgyorsítja az ételek elkészültét. Élj a prémium lehetőségekkel és rendelj saját magadnak, vagy szeretteidnek konyhafelszerelési termékeket.

Tovább

Egy ideális konyha alapkellékei, avagy az alap konyhafelszerelés

 

A jó sütés – főzés a megfelelő hozzávalókkal kezdődik. Legyen szó akár az alapanyagokról, akár a megfelelő konyhafelszerelésekről. Egy jól felszerelt konyhában öröm lesz a mindennapi főzés. Webáruházunkban minden szükséges konyhai felszerelést megtalálsz ami minden konyhai tevékenységet megkönnyít.

Szeretnéd magatokat meglepni egy ízletes körömpörkölttel? De félsz belevágni, mert elég hosszadalmas idő az elkészítése? Használj a konyhafelszereléseink között is megtalálható kuktát, melyben a főzési idő jelentősen lerövidül. S még ízletesebb is lesz az étel, amely a kukta használatával készül. Ha még nem használtál kuktát, próbáld ki nyugodtan, nem fogsz csalódni!

De találsz konyhafelszereléseink között dizájnos kerámia bevonatos edénykészleteket is. Ezek  az edények mindenki számára ideálisak, hiszen nem tapad le bennük semmi. Megtalálod ezeket a konyhafelszereléseket készletben is, vagy csak 1-1 lábast/fazekat önmagában.

Ha már túl vagy a főzésen, tálaláshoz is találsz konyhafelszereléseink között modern, dizájnos tányérkészleteket.  Ezekkel az étkészletekkel fel tudod dobni a tálalást, hiszen egy ilyen modern tányér már önmagában is különlegesen mutat a terített asztalon. 

Tovább