Termék kategóriák

Konyhafelszerelés

Konyhafelszerelések hatalmas tárháza!

Bőséges választék az ügyes kezű, szorgos háziasszonyoknak és a konyhamester férfiaknak is! Étkészlet, edénykészlet, kristálypohár készlet, serpenyő, wok, kukta, fazék, lábas, rozsdamentes edények. Az, ha a konyha felszerelten fogad minket akkor, amikor egy finom vacsorát szeretnénk a család, vagy a barátaink elé felszolgálni, már fél siker. Konyhai kisgépek, poharak, tányérok, edények egy helyen.

Ünnepi és hétköznapi tányérkészlet nagy választékban.

Egyszínű és díszes, színes változatban is sokféle tányérkészlet rendelhető 18 részestől egészen az 57 részesig. Szép és minőségi tányér, edény, pohár, serpenyő, kukta, stb.

Tovább

A minőségi konyhafelszerelés megkönnyíti a főzést.

A jó sütés - főzés a megfelelő hozzávalókkal kezdődik. Legyen szó akár az alapanyagokról, akár a megfelelő konyhafelszerelésekről. Egy jól felszerelt konyhában öröm lesz a mindennapi főzés. Webáruházunkban minden szükséges konyhafelszerelést megtalálsz ami megkönnyíti a dolgod. A kerámia bevonatos edény készlettel és a rozsdamentes edény készlettel is brillírozhatsz a konyhában. A minőségi fazék, lábas pedig alap felszereltség kell, legyen minden konyhában. A nemesacél, rozsdamentes, gyorsfőző kukta pedig akár 70%-kal felgyorsítja az ételek elkészültét. Élj a prémium lehetőségekkel és rendelj saját magadnak, vagy szeretteidnek konyhafelszerelési termékeket.

A jól felszerelt konyha minden háziasszony álma.

Szeretnéd magatokat meglepni egy ízletes körömpörkölttel, de félsz belevágni, mert elég hosszadalmas idő az elkészítése? Használj a konyhafelszereléseink között is megtalálható kuktát, melyben a főzési idő jelentősen lerövidül. Ráadásul ízletesebb is lesz az étel, amely a kukta használatával készül. Ha még nem használtál kuktát, próbáld ki nyugodtan, nem fogsz csalódni!

Találsz konyhafelszereléseink között dizájnos kerámia bevonatos edénykészleteket is. Ezek az edények mindenki számára ideálisak, hiszen nem tapad le bennük semmi. Megtalálod ezeket a konyhafelszereléseket készletben is, vagy csak 1-1 lábast/fazekat önmagában. Ha már túl vagy a főzésen, tálaláshoz is találsz konyhafelszereléseink között modern, dizájnos tányérkészleteket. Az étkészlet, tányérkészlet elengedhetetlen a családi étkezőasztalra. Fel tudod dobni vele a tálalást, hiszen egy ilyen modern tányér már önmagában is különlegesen mutat a terített asztalon.

A csiszolt kristály pohár készlet is megtalálható a következő típusokban:

  1. Pálinkás pohár
  2. Whiskey-s pohár
  3. Üdítős pohár
  4. Pezsgős pohár
  5. Vörösboros pohár
  6. Fehérboros pohár
  7. Konyakos pohár