Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Konyhafelszerelés

Minden konyhafelszerelés egy helyen! Bőséges választékunk van az ügyeskezű, szorgos háziasszonyoknak és konyhamester férfiaknak! Tényérkészlet, fazék, lábas, kristály pohár, étkészlet, wok, kukta és még sok minden más. Vásárolj kényelmesen saját konyhádba, vagy ajándékba, hogy másnak szerezz vele örömet. Gyönyörű, minőségi konyhai eszközök és felszerelések webáruháza.

Tovább

Egy ideális konyha alapkellékei, avagy az alap konyhafelszerelés

 

A jó sütés – főzés a megfelelő hozzávalókkal kezdődik. Legyen szó akár az alapanyagokról, akár a megfelelő konyhafelszerelésekről. Egy jól felszerelt konyhában öröm lesz a mindennapi főzés. Webáruházunkban minden szükséges konyhai felszerelést megtalálsz ami minden konyhai tevékenységet megkönnyít.

Szeretnéd magatokat meglepni egy ízletes körömpörkölttel? De félsz belevágni, mert elég hosszadalmas idő az elkészítése? Használj a konyhafelszereléseink között is megtalálható kuktát, melyben a főzési idő jelentősen lerövidül. S még ízletesebb is lesz az ebben készült étel. Ha még nem használtál kuktát, próbáld ki nyugodtan, nem fogsz csalódni!

De találsz konyhafelszereléseink között dizájnos kerámia bevonatos edénykészleteket is. Ezek  az edények mindenki számára ideálisak, hiszen nem tapad le bennük semmi. Megtalálod ezeket a konyhafelszereléseket készletben is, vagy csak 1-1 lábast/fazekat önmagában.

Ha már túl vagy a főzésen, tálaláshoz is találsz konyhafelszereléseink között modern, dizájnos tányérkészleteket.  Ezekkel az étkészletekkel fel tudod dobni a tálalást, hiszen egy ilyen modern tányér már önmagában is különlegesen mutat a terített asztalon. 

Tovább