Termék kategóriák

Padlóburkolatok

Padlóburkolat, vinyl padló, ha modern és gyors megoldásra van szükség a padló felújításához, vagy vadi új padló kialakításához.

A Vinyl padló nem hasonlítható össze a régi idők linóleum padlójával. Ez a második generációs Vinyl padló attól sokkal masszívabb, keményebb és kidolgozása is élethű, részletgazdag. Olyan szép minták találhatóak meg közöttük, mint a patchwork csempe, vagy a parketta, de a laminált fa padló élethű másolata is.

A Vinyl padló a legmodernebb otthonok tökéletes melegburkolata is lehet. Stílusos és modern színek, szürke, barna, tölgy, stb. a kínálatunkban van. Mindenki megtalálhatja közöttük azt a stílust, amilyet megálmodott.

Vinyl padlóink 2 m széles és 4 m széles tekercsekben rendelhetőek, illetve modul vinyl padlókat is forgalmazunk. Szélességben nem tudjuk őket vágni, hosszúságban viszont a 25-30 méteres tekercsekből a megadott folyóméterben elvágjuk őket.

Kérd árajánlatunkat a Vinyl padló lerakására is.

Elérhetőség: E-mail: info@dizon.hu | Tel.: 06305092418

 

Tovább

Egy modern padlóburkolat, ami hihetetlenül gyorsan letehető. Ez a vinyl. 

Padlóburkolat típusaink között tekercses Vinyl padló és úgynevezett modul vinyl padló is megtalálható. Az európai (belga) gyártású vinyl padlók környezetvédelmi besorolása kifogástalan, így jó szívvel ajánljuk. A környezetvédőknek is jó hírünk van: a vinyl padló 100%-ban újrahasznosítható, s közülük sok már újrafelhasznált anyagból is készül.

A Vinyl padló, LVT (Luxuty Vinyl Tile) anyaga PVC, ami nagyon ellenálló és jó kopásálló. 

A közületi minőségű LVT Vinyl burkolólapok kopásállósága 33-as, 34-es, a lakossági Vinyl padló pedig 31-es, 32-es. A vinyl padló szerkezete több rétegű. A mintázat fölött van még egy úgynevezett "kopó réteg", ezáltal sok évi használat során sem kopik meg a padló felülete. Ez a kopó réteg egy poliuretán bevonatú anyag, ami könnyen tisztíthatóvá is teszi a padlóburkolatunkat.

Mi a különbség a tekercses vinyl és a modul vinyl között?

A kiszerelés és a lerakás. A modul vinyl padló a laminált padlóhoz hasonló lerakási módot igényel, a tekercses vinyl pedig 2 és 4 méter széles tekercsben rendelhető, amit le kell teríteni a padlóra.

A vinyl padlóburkolat vízálló, ami nagyon előnyös tulajdonságúvá teszi. Gyakorlatilag így bármelyik helyiséget burkolhatunk vele.

A vinyl padlók sokféle mintájúak és színűek lehetnek, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat. Az LVT padló felhozatalunk között gyerekszobába, elegáns irodába, dolgozószobába, meleg hangulatú, otthonos nappaliba és közületi helyiségekbe, folyosókra is kínálunk minőségi padlóburkolatokat. A fa mintázat igazi klasszikus, a vintage csempe minta, illetve a parketta mintás vinyl padlóburkolat is népszerű.

A vinyl padló jobban kíméli az ízületet, mint például egy hideg csempe járófelület.

Idős korban minél puhább a padló, annál kíméletesebb a csontozathoz és ízületekhez. Persze a gyermekeknek is ajánlottabb a vinyl melegburkolat.

Sokoldalúságához hozzá tartozik az is, hogy vizes helyiségekben is burkolhatunk vele. Egy csempe mintás vinyl tökéletes a fürdőszobába, de ha még természetesebb stílusra vágyunk, akkor fa mintázatú lvt padló típust is választhatunk. Vannak modern minták is, például absztrakt. Konyhába pedig egy olasz mintájú vintage csempe minta igazi vidéki hangulatot teremt.

Hálószobába ajánlhatjuk a parketta mintás vinyl padlót, ami például nem recseg úgy, mint az igazi fa parketta. 

Az lvt (luxury vinyl tile) burkolattal játszhatunk a tér adottságainak javításával is.

Például kis helyiségbe világos színnel burkolva nagyítjuk a teret. Különböző mintájú vinyl padlókkal szépen el is tudjuk választani a különböző tereket, helyiségeket. Az egyterű nappali-konyha, vagy fürdőszoba-mosókonyha esetében két különböző lvt vinyl padlóburkolat szépen elhatárolja a két különböző teret. 

Válaszd ki a legszebb vinyl padlót, ami otthonodat szebbé tehetné.

Kérdés esetén keress minket bizalommal:

Telefonszámunk: 06305092418 | E-mail címünk: info@dizon.hu