Termék kategóriák

Fazék, Lábas

Fazék és lábas kerámia bevonattal.

Egy kerámia bevonatos fazék és lábas remek megoldás, ha különlegesen finom ízvilágú levest és más ételeket szeretnél készíteni. Magassága nagyobb, mint átmérője, így "folyékony, híg" ételekhez tökéletes választás. Néhány csepp zsiradékkal is tapadásmentesen főzhetsz benne, egészséges ételeket. Modern és stílusos színek és formavilág jellemzi őket. Piros, rosegold, bordó, fekete, ajándéknak is tökéletes. Gyönyörűek.

A minőségi, stílusos színű kerámia bevonatos fazék, vagy lábas minden főzni szerető házigazda kedvence. Válassz minőségi konyhai eszközöket és a siker garantált.

Tovább
Bevonat
Szín

Fazék vagy lábas? Melyiket mire célszerű használni?

Egy konyhában fazékra is és a lábasra is szükség van. Mindegyiknek megvan a maga funkciója. Lábasaink közül kétféle méretből és több színből választhatod ki a Neked tetszőt. A lábasok szolgálnak a „nem folyékony” ételek elkészítésére. Kiváló választás akár egytál ételek elkészítésére is.
A fazék viszont a levesek elkészítéshez szükséges, hiszen ez magasabb,mint amekkora az átmérője. Egy nagy adag levest tudsz elkészíteni a fekete kerámia bevonatos fazékban, de természetesen szükség esetén egy jó nagy adag töltött káposzta is finomra és puhára fő benne. De tésztafőzésnél is célszerű választás a fazék, hiszen ebben kényelmesen fő meg akár a spagetti is. A fedőt célszerű használni mindkét edénynél a főzés során, hiszen így hamarabb elkészülnek az ételek is, és még az ízek is jobban megmaradnak.
A lábas már nem igazán alkalmas leves készítéséhez, azt inkább egytálételek főzéséhez használjuk, hiszen átmérője nagyobb, mint magassága. Gyönyörű és elegáns porcelán, melegen tartó edény is elérhető a DIZON.hu webáruházban, kétféle formában is. Az ovális porcelán melegen tartó és a szögletesebb porcelán edény is tökéletes választás, ha impozáns és fejedelmi összejövetelt tervezel az asztalnál. Tartozéka egy csodaszép porcelán séf kanál is, amivel illően szedhető ki az étel.

Nagyon stílusos és divatos színekben kaphatóak a lábasok is.

Egy ilyen kellemes színű piros kerámia bevonatos lábassal mindig öröm a főzés. Mutasd meg konyhai edényeiddel is egyéniségedet. Ne lepődj meg, ha esetleg a párod is kedvet kap a főzéshez, hiszen ezek a nem hétköznapi színekben tündöklő lábasok az ő tetszését is elnyerik. Hagyd bátran, hogy megcsillogtassa főzőtudományát, hiszen ezeket az edényeket igazán könnyű takarítani, mely a kerámia bevonatú kialakításnak köszönhető.