Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Fazék, Lábas

Egy kerámia bevonatos fazék remek megoldás, ha különlegesen finom ízvilágú levest szeretnél készíteni. Magassága nagyobb, mint átmérője, így "folyékony, híg" ételekhez tökéletes választás. Néhány csepp zsiradékkal is tapadásmentesen főzhetsz benne, egészséges ételeket. A lábas már nem igazán alkalmas leves készítéséhez, azt inkább egytálételek főzéséhez használjuk, hiszen átmérője nagyobb, mint magassága. Válassz minőségi konyhai eszközöket és a siker garantált.

Tovább
Bevonat
Lábas anyaga
Méret
Szín

Fazék vagy lábas? Melyiket mire célszerű használni?

 

Egy konyhában fazékra is és a lábasra is szükség van. Mindegyiknek megvan a maga funkciója. Lábasaink közül kétféle méretből és több színből választhatod ki a Neked tetszőt. A lábasok szolgálnak a „nem folyékony” ételek elkészítésére. Kiváló választás akár egytál ételek elkészítésére is.
A fazék viszont a levesek elkészítéshez szükséges, hiszen ez magasabb,mint amekkora az átmérője. Egy nagy adag levest tudsz elkészíteni a kerámia bevonatos fazékban, de természetesen szükség esetén egy jó nagy adag töltött káposzta is finomra és puhára fő benne :).  De tésztafőzésnél is célszerű választás a fazék, hiszen ebben kényelmesen fő meg akár a spagetti is.

A fedőt célszerű használni mindkét edénynél a főzés során, hiszen így hamarabb elkészülnek az ételek is, és még az ízek is jobban megmaradnak.

Nagyon stílusos és divatos színekben kaphatóak a lábasok is. Egy ilyen kellemes színű edénnyel mindig öröm a főzés. Mutasd meg konyhai edényeiddel is egyéniségedet. Ne lepődj meg, ha esetleg a párod is kedvet kap a főzéshez, hiszen ezek a nem hétköznapi színekben tündöklő lábasok az ő tetszését is elnyerik. Hagyd bátran, hogy megcsillogtassa főzőtudományát, hiszen ezeket az edényeket igazán könnyű takarítani, mely a kerámia bevonatú kialakításnak köszönhető.

Tovább