Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Serpenyő, Wok

Ingyenes szállítás!

Univerzális wok serpenyő, amiben szinte bármit elkészíthetünk. – DIZON.hu

A kínai konyha világhírű. A keletiek igazán ízletes ételeket készítenek, leginkább wokban. Ez a zseniális konyhai eszköz Kínából származik, ami már hazánkban is elnyerte a konyhatündérek szívét. A wokban nagyon kevés zsiradékkal is készíthetünk finom ételeket és emellett párolhatunk, főzhetünk is benne. A serpenyő is minden konyhában megtalálható kell, legyen, ami szintén univerzális, ezért mindannyian kedveljük. A wok a királyi, egészséges főztök készítéséhez tökéletes választás. Zöldségek, húsok készíthetőek benne, ázsiai ízvilágban is. A wokjaink üveg fedővel, 2 db-os szettben kaphatóak, a grill serpenyők pedig önmagukban. Kisebb és nagyobb méretű grill serpenyő, wok is megtalálható a DIZON.hu webáruház kínálatában.

Grillező és palacsintasütő piros, bronz, bézs, rosegold színekben is, hiszen minden konyha megérdemli a szép, stílusos edényeket.

24 cm-es serpenyő, 26 cm-es serpenyő és 30 cm-es serpenyő is megtalálható webáruházunkban.

Tovább

Serpenyőben készült finomságok hétköznapokon és ünnepeken egyaránt

 

Serpenyők közül is több fajtát különböztetünk meg.  Van a palacsintasütő, mely a leglaposabb serpenyő. Ez ízletes palacsinta sütésre alkalmas a család nagy örömére. Egy jó kerámialapos palacsintasütővel egy nagyobb tagú család számára sem kihívás kisütni a finom palacsintákat.

De serpenyőben készülnek az ízletes és szaftos sült húsok is, melyhez szintén serpenyőben elkészíthetjük a zöldségeket is. A hús esetében választhatjuk a grill serpenyőt, vagy pedig a hagyományos magasabb falú serpenyőt is. A grill serpenyőben tökéletesen elkészülnek akár a húsok, a grillezett zöldségek, de még sajtokat is süthetünk benne. Nem csak finomak és egészségesek, de látványuk is igazán ínycsiklandozó a grillserpenyő felülete miatt, mely nyomot hagy a benne sült ételeken.
Ha kicsit mélyebb kialakítású serpenyőre van szükség, akkor használj wok – ot. Ez ideális választás zöldséges tészták, vagy egyéb tésztafélék összefőzéséhez a szószokkal.

De ha szeretnél még ízletesebb, szaftosabb és egészségesebb ételeket kínálni családod, barátaid számára, akkor próbáld ki a kétoldalas grill serpenyőt.  Ezt is igazán kedvező áron szerezhetsz be magadnak webáruházunk kínálatából. A kétoldalas grill serpenyő gránit bevonattal készült. Ebben nem fognak az ételek leragadni akkor sem ha nem használsz a sütéshez semmilyen zsiradékot. Így egészségesebben étkezhettek, és sokkal kevesebb időt kell a konyhában töltened a vacsora elkészítésével.

Tovább