Termék kategóriák

Serpenyő, Wok

Serpenyő, wok, amiben szinte bármit elkészíthetünk.

A kínai konyha világhírű. A keletiek igazán ízletes ételeket készítenek, leginkább wokban. Ez a zseniális konyhai eszköz Kínából származik, ami már hazánkban is elnyerte a konyhatündérek szívét. A wokban nagyon kevés zsiradékkal is készíthetünk finom ételeket és emellett párolhatunk, főzhetünk is benne. A serpenyő is minden konyhában megtalálható kell, legyen, ami szintén univerzális, ezért mindannyian kedveljük.

A wok a királyi, egészséges főztök készítéséhez tökéletes választás.

Zöldségek, húsok készíthetőek benne, ázsiai ízvilágban is. A wokjaink üveg fedővel, 2 db-os szettben kaphatóak, a grill serpenyők pedig önmagukban. Kisebb és nagyobb méretű grill serpenyő, wok is megtalálható a DIZON.hu webáruház kínálatában. Grillező és palacsintasütő piros, bronz, bézs, rosegold színekben is, hiszen minden konyha megérdemli a szép, stílusos edényeket. 24 cm-es serpenyő, 26 cm-es serpenyő és 30 cm-es serpenyő is megtalálható webáruházunkban.

Tovább

Serpenyőben készült finomságok hétköznapokon és ünnepeken egyaránt

Serpenyők közül is több fajtát különböztetünk meg.  Van a palacsintasütő, mely a leglaposabb serpenyő. Ez ízletes palacsinta sütésre alkalmas a család nagy örömére. Egy jó kerámialapos palacsintasütővel egy nagyobb tagú család számára sem kihívás kisütni a finom palacsintákat.

De kerámia serpenyőben készülnek az ízletes és szaftos sült húsok is, melyhez szintén serpenyőben elkészíthetjük a zöldségeket is. A hús esetében választhatjuk a grill serpenyőt, vagy pedig a hagyományos magasabb falú serpenyőt is.

A grill serpenyőben tökéletesen elkészülnek akár a húsok, a grillezett zöldségek, de még sajtokat is süthetünk benne.

Nem csak finomak és egészségesek, de látványuk is igazán ínycsiklandozó a grillserpenyő felülete miatt, mely nyomot hagy a benne sült ételeken.
Ha kicsit mélyebb kialakítású serpenyőre van szükség, akkor használj wokot. Ez ideális választás zöldséges tészták, vagy egyéb tésztafélék összefőzéséhez a szószokkal.
 De ha szeretnél még ízletesebb, szaftosabb és egészségesebb ételeket kínálni családod, barátaid számára, akkor próbáld ki a kétoldalas grill serpenyőt. Ezt is igazán kedvező áron szerezhetsz be magadnak webáruházunk kínálatából. A kétoldalas grill serpenyő gránit bevonattal készült. Ebben nem fognak az ételek leragadni akkor sem ha nem használsz a sütéshez semmilyen zsiradékot. Így egészségesebben étkezhettek, és sokkal kevesebb időt kell a konyhában töltened a vacsora elkészítésével.