Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Serpenyő, Wok

Univerzális wok, amiben szinte bármit elkészíthetünk. Ez a zseniális konyhai eszköz Kínából származik, ami már hazánkban is elnyerte a konyhatündérek szívét. Általa kevés, vagy éppen bő zsíradékban is készíthetünk finom ételeket. Emellett párolhatunk, főzhetünk is benne. A serpenyő is minden konyhában megtalálható, ami szintén univerzális, ezért mindannyian kedveljük. Szerezz be egy új edényt a konyhádba!

Tovább

Serpenyőben készült finomságok hétköznapokon és ünnepeken egyaránt

 

Serpenyők közül is több fajtát különböztetünk meg.  Van a palacsintasütő, mely a leglaposabb serpenyő. Ez ízletes palacsinta sütésre alkalmas a család nagy örömére. Egy jó kerámialapos palacsintasütővel egy nagyobb tagú család számára sem kihívás kisütni a finom palacsintákat.

De serpenyőben készülnek az ízletes és szaftos sült húsok is, melyhez szintén serpenyőben elkészíthetjük a zöldségeket is. A hús esetében választhatjuk a grill serpenyőt, vagy pedig a hagyományos magasabb falú serpenyőt is. A grill serpenyőben tökéletesen elkészülnek akár a húsok, a grillezett zöldségek, de még sajtokat is süthetünk benne. Nem csak finomak és egészségesek, de látványuk is igazán ínycsiklandozó a grillserpenyő felülete miatt, mely nyomot hagy a benne sült ételeken.
Ha kicsit mélyebb kialakítású serpenyőre van szükség, akkor használj wok – ot. Ez ideális választás zöldséges tészták, vagy egyéb tésztafélék összefőzéséhez a szószokkal.

De ha szeretnél még ízletesebb, szaftosabb és egészségesebb ételeket kínálni családod, barátaid számára, akkor próbáld ki a kétoldalas grill serpenyőt.  Ezt is igazán kedvező áron szerezhetsz be magadnak webáruházunk kínálatából. A kétoldalas grill serpenyő gránit bevonattal készült. Ebben nem fognak az ételek leragadni akkor sem ha nem használsz a sütéshez semmilyen zsiradékot. Így egészségesebben étkezhettek, és sokkal kevesebb időt kell a konyhában töltened a vacsora elkészítésével.

Tovább