Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Kristálypohár

Boros, whiskey-s, pezsgős, konyakos, pálinkás és üdítős csiszolt kristály pohár, mind egy helyen. Sikkes elegancia minden ünnepi összejövetelen. Két pohár összekoccanása mindig egy örömteli alkalomról szól. Miért lenne mindegy az, hogy milyen színvonalú az ünnep? Megérdemeljük a legszebbet és a legfinomabb italokhoz gyönyörű, csábító kiegészítők dukálnak. Legyen tökéletes minden ünnep! 

Tovább
Átmérő
Magasság

Elegáns kristálypohár nem csak ünnepi összejövetelekre

 

Egy elegáns kristálypohár megalapozza az összejövetelek hangulatát. Mindegy, hogy családi vagy baráti csevegések, vagy csak egy romantikus este kedvesünkkel kettesben. Amikor két kristálypohár összekoccan, valami egyedi és különleges hang hallatszik.

Webáruházunk kínálatában többféle kristálypohárból választhatod ki, hogy melyik emelje az összejöveteletek színvonalát. Ne aggódj, ha esetleg nem boroztok, hiszen a kínálatunkban található kristálypoharak között nem csak boros poharak vannak.

A kristálypoharakat szettekben tudod megvásárolni, melyben 6 db csillogó és különlegesen megmunkált, díszített pohár van. Célszerű minden fajtából beszerezni egy készletet, hiszen így vendégeinket akár egy hétköznapi akár egy ünnepi vacsora alkalmával különleges kristálypohárral tudjuk elkápráztatni.

Az üdítős pohártól kezdve a whiskys poháron át egészen a pezsgős pohárig találsz kristálypoharakat. Így ha valaki nem fogyaszt alkoholt, neki is kínálhatod elegánsan csillogó kristálypohárban az üdítőt. A kristálypoharaknak van egy jellegzetes, de mégis egyedi és mindenki számára felismerhető  csengése amikor óvatosan összekoccannak. A kristálypoharak bármilyen eseményen az asztal díszévé válnak, így már nem kell „túldíszíteni” a terített asztalt.

Az elegáns kristálypohár ajándéknak is tökéletes, akár nászajándéknak is szánhatod. Biztos, hogy az ifjú pár nem fog megsértődni, ha különleges kristálypohárral leped meg őket :)  

Tovább