Termék kategóriák

Kristálypohár - Kristály termékek

Kristálypohár, kristály váza, kristály tál az exkluzív vendégváráshoz.

Válassz webáruházunkból szép csiszolt kristály pohár készleteink közül, melyeket gondosan, biztonságosan csomagolunk, hogy épségben, sérülésmentesen érkezzenek meg hozzád. Boros, whiskey-s, pezsgős, konyakos, pálinkás és üdítős csiszolt kristály pohár, mind egy helyen.

A csiszolt kristály poharak sikkes eleganciát adnak minden ünnepi összejövetelen.

6 db-os kristálypohár készlet minden italhoz. Vastag, minőségi és elegáns poharak, amik megemelhetik az összejövetelek dicsét. Megérdemeljük a legszebbet és a legfinomabb italokhoz gyönyörű, csábító kiegészítők dukálnak. A tálalás nem lehet hanyag, hanem minden alkalommal kellő odafigyelést kell nyújtsunk vendégeinknek. Legyen tökéletes minden ünnep! 

Tovább
Anyag
Típus
Termékkód

Elegáns kristálypohár nem csak ünnepi összejövetelekre.

Egy elegáns kristálypohár megalapozza az összejövetelek hangulatát. Mindegy, hogy családi vagy baráti csevegések, vagy csak egy romantikus este kedvesünkkel kettesben. Amikor két kristálypohár összekoccan, valami egyedi és különleges hang hallatszik. Webáruházunk kínálatában többféle kristálypohárból választhatod ki, hogy melyik emelje az összejöveteletek színvonalát. Ne aggódj, ha esetleg nem boroztok, hiszen a kínálatunkban található kristálypoharak között nem csak fehér- és vörös boros poharak vannak. Az egész italozás palettája felsorakozik a pohárkészletek között. Különleges, csiszolt kristály poharak elegáns megjelenése igazán különlegessé tesznek minden alkalmat, amikor elővesszük őket.

Két pohár összekoccanása mindig egy örömteli alkalomról szól. Miért lenne mindegy az, hogy milyen színvonalú az ünnep?

Van pálinkás pohár, whishy-s pohár, üdítős pohár, konyakos pohár, pezsgős pohár is. 

A kristálypoharakat szettekben tudod megvásárolni, melyben 6 db csillogó és különlegesen megmunkált, díszített pohár van. Célszerű minden fajtából beszerezni egy készletet, hiszen így vendégeinket akár egy hétköznapi, akár egy ünnepi vacsora alkalmával különleges kristálypohárral tudjuk elkápráztatni. Válassz hozzá étkészlet és tányérkészlet kínálatunkból egy szép, elegáns típust.

Az üdítős kristály pohártól kezdve a whiskys poháron át egészen a pezsgős pohárig találsz kristálypoharakat. Így ha valaki nem fogyaszt alkoholt, neki is kínálhatod elegánsan csillogó kristálypohárban az üdítőt. A kristálypoharaknak van egy jellegzetes, de mégis egyedi és mindenki számára felismerhető csengése, amikor óvatosan összekoccannak.

A kristálypoharak bármilyen eseményen az asztal díszévé válnak, így már nem kell „túldíszíteni” a terített asztalt. A tökéletes konyhai kiegészítők közé tartoznak a poharak is, amiknél fontos, hogy mindig az alkalomhoz és az italokhoz illő készletet elő tudjuk venni. A röviditalt például nem önthetjük kristály pezsgős pohárba és a bort sem vizes, vagy üdítős pohárba.

Nálunk mindent megtalálsz, egy helyen.

Francia készítésű csiszolt kristálypoharak, garanciával.

Kézhez vétel után, természetesen lehetőség van díjmentesen visszaküldeni nekünk a pohárkészletet, ha nem felel meg az elvásároknak. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben és küldünk érte GLS futárt, aki visszahozza nekünk a csomagot.

Az elegáns kristálypohár ajándéknak is tökéletes, akár nászajándéknak is szánhatod. Biztos, hogy az ifjú pár nem fog megsértődni, ha különleges kristálypohárral leped meg őket! :)