Termék kategóriák

Szemetes Hulladékgyűjtő Kuka

Szemetes kuka prémium kategóriában!

Egy szemetes kuka is lehet esztétikus, ízléses és szemet gyönyörködtető. A Brabantia szemetes kukák kínálatában ilyeneket láthat az, aki pont egy ilyen, minőségi szemetes kukát szeretne vásárolni.

3 literes, 5 literes, 12 literes, 20 literes, 30 literes és 45 literes szemetes kuka kínálatunk van. Ezeket elegáns szállodák, hotelek, éttermek, irodaházak, intézmények és természetesen a magánháztartások részére is ajánljuk. A szemetes kuka fedele és teste is rozsdamentes acél anyagból készült.

Minőségi, prémium szemetes kuka rendelés online, ingyenes kiszállítással, akár már másnapra!

Kérdés esetén keressen minket bizalommal. Telefon: 06305092418 | E-mail: info@dizon.hu

 

Tovább

Pedálos kuka és patentos szemetes kuka Soft Touch nyitó mechanizmussal. 

A Brabantia szemetes kukák prémium minőségűek, így akinek fontos a szemetese minősége és szépsége is, jó helyen jár. 

A Brabantia márka fontosnak tartja, hogy termékei időtállóak legyenek. A minőségközpontúság elvén alapuló cég a modern világban egy biztos, megbízható pont, ha a termékeit választjuk. Például olyan szemetes kukákat gyárt, melyek akár 20 évig is megőrzik eredeti minőségüket. 

A Brabantia szemetes kuka elegáns kinézetű és prémium minőségű tulajdonságai miatt rendkívül népszerű.

A dizájnos és fenntartható anyagból készült szemetes kukák már több mint 100 éve szolgálnak minket, mára innovatív és környezettudatos módon. Fontosnak tartják, hogy újrahasznosítható termékeket gyártsanak, így az itt látható szemetes kukák is ilyenek. 

Pedálos szemetes kuka és patentos szemetes kuka is rendelkezésre áll azoknak, akik a legapróbbnak tűnő részletekre is odafigyelnek otthonuk, vagy vállalkozásuk területein belül. Hogyan festene például egy nívós szálloda olcsó, puritán szemetesekkel? 

A dizon.hu webáruház kínálatában a legkisebb szemetes kukától a legnagyobbig megtalálható, amire szükség lehet egy lakásban. A 3l szemetes kuka az illemhelyiségben, a 20 literes szemetes a mosdóban, a 30 literes szemetes a konyhában, a 45 literes hulladékgyűjtő kuka pedig például a folyosón és a közlekedő terekben tehet jó szolgálatot. Az asztali kuka, asztali mini kuka pedig minden irodában helyet kaphat a legkisebb asztal sarkán is. 

A hulladékgyűjtő kuka kínálatunk magas minőségű, prémium kollekciója tárul vásárlóink szemei elé.

Fedezd fel a legjobb minőségű, prémium hulladékgyűjtő kukáinkat és ne vásárolj műanyag kukát csak akkor, ha azt majd a szelektív hulladéktárolóba dobod, ha eltörött, elhasználódott. Brabantia inox szemetes kukáinkat 20 évig is használhatod, ezért környezetkímélőnek számít. Újrahasznosítható anyaga lehetővé teszi, hogy szintén a szelektív hulladékgyűjtő edénybe helyezd.

Rozsdamentes acél anyaga ujjlenyomatmentes, így nem kell minden nap  a maszatok letörlésével foglalkozni. Minél jobban törekszünk arra, hogy praktikus háztartási eszközökkel vesszük magunkat körbe, annál jobban megkönnyítjük saját magunk életét.

Kis kuka és nagy kuka.

A pedálos kuka higiénikus, mivel nem kell kézzel hozzá érni, sőt, lehajolni is alig kell hozzá, hogy kidobhassuk a szemetet.

Persze arra kell törekednünk, hogy minél kevesebb hulladékot halmozzunk fel. Például ha mindenki csapvizet fogyasztana, mennyi műanyag palacktól óvnánk meg a bolygónkat?!