Termék kategóriák

Pléd, Takaró

Pléd, takaró és ágytakaró minden méretben.

Pléd és ágytakaró akril, polár, poliészter és mikroszálas anyagból. Puha, meleg, gyorsan szárad és nem gyűrődik. Mi kell még? Az ovis gyerek plédtől a franciaágyra való, nagyméretű plédig, ágytakaróig mindent megtalálsz webáruházunkban.  Rengeteg színt, nagyon sokféle mintát kínálunk akril, polár, poliészter és mikroszálas anyagból is. 

Az akril pléd puhasága lenyűgöz.

Színét megtartja és a sokadik mosás után sem bolyhosodik ki. A tűző napsütés sem fakítja ki, ezért ajánljuk a nyári strandoláshoz is. Mosás után gyorsan szárad, nem gyűrődik. Állatos, cicás, lovas, delfines, zebrás, párducos, virágos, csillagos, csíkos, pöttyös, vagy egyszínű, webáruházunkban megtalálod. 

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

 

Egy jó meleg, kényelmes és finom puha pléd és puha párna bármikor jól jön. A kellemes tapintás, a megfelelő színvilág meghatározó az ideális pléd kiválasztásánál. Ha egy jó könyv olvasásához szükség van beburkolózni egy simogató meleg plédbe, akkor könnyen választhatsz és ha az ágyadat szeretnéd letakarni egy stílusos pléddel, akkor is könnyen tudsz választani. A puha és meleg takaró érzete otthonossá varázsolja a hálószobát. 

Az akril plédek selymesen puhák és jó melegek.

Az egyszínű pléd, a bordó, zöld, kék, narancs, mályva, lila, barna több árnyalata a letisztult irányvonalat követi. A mintás plédek lehetnek modern mintázatúak, virág mintásak, vagy állat mintásak. Egy puha lepedő, egy meleg takaró, egy mintás díszpárna arra fog ösztönözni, hogy ne hagyd el a hálószobát. A finom, kellemes anyagú és jó minőségű ágyneműhuzat az alvás és a pihenés fontos része.

Egy kellemes pléd, takaró társaságában és puha pamut ágyneműben csak szépeket lehet álmodni. Veled lehet a kedvenc állatod a pléden is, akár pandamaci, delfin, ló, tigris, oroszlán, cica kutyus. Egy kedves pléd vidám hangulatot varázsol az hétköznapokhoz. Mosógépben moshatóak 30 Celsius fokon.

A pléd mérete lehet:

  • 150 x 200 cm
  • 200 x 240 cm

Megtalálod az extra vastag plédet is, amely szinte süppedős nagyon kényelmes, finom tapintású. A paplanok és plédek alatt senki nem fázik majd. Vendégházak, apartmanok, hotelek is megtalálják a számukra ideális kétoldalas plédeket és ágytakarókat.