Pléd

 

Finom tapintású meleg pléd


A kellemes tapintás, a megfelelő színvilág meghatározó az ideális pléd kiválasztásánál. Ha egy jó könyv olvasásához szükség van beburkolózni egy simogató meleg plédbe, akkor könnyen választhatsz a Dizon  webáruházban. Ha az ágyadat szeretnéd letakarni egy stílusos, az otthonodba illeszkedő pléddel, akkor is könnyen tudsz választani.

Anyagát tekintve többségében akril plédeket találsz a kínálatunkban, amit akár a bemutatóteremben meg is tapinthatsz. Az egyszínű pléd  - bordó, zöld, kék, narancs, mályva, lila, barna több árnyalata – a letisztult irányvonalat követi. A mintás plédek lehetnek modern mintázatúak, virág mintásak, vagy állat mintásak.

Veled lehet a kedvenc állatod a pléden is, akár pandamaci, delfin, ló, tigris, oroszlán, cica kutyus. Ez a pléd kedves vidám hangulatot varázsol az életedbe. Mosógépben moshatóak 30C fokon. A pléd mérete lehet:

  • 150 x 200cm-es, illetve
  • 200 x 240cm

Megtalálod az extra vastag plédet is, amely szinte süppedős nagyon kényelmes, finom tapintású. Ennek a plédnek már komoly súlya is van :)

Vendégházak, apartmanok, hotelek is megtalálják a számukra ideális plédeket. Ha bármilyen kérdésed lenne, a pléddel kapcsolatban bátran keresd az ügyfélszolgálatunkat.

 

Tovább