Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Pléd

Egy jó meleg, kényelmes, finom puha pléd mindig jól jöhet! Kicsiknek, nagyoknak, lányoknak, fiúknak, ovisoknak, felnőtteknek... Hatalmas választék között keresgélhetsz és találhatod meg az igazit, ami felmelegít, amikor csak kell. Sok-sok minta és szín, kis méret és nagy méret, amilyet csak óhajtasz, minden alkalomra. Télen, nyáron, otthon és a strandon, nagy hasznát veszed majd. 

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Típus
 

Finom tapintású meleg pléd


A kellemes tapintás, a megfelelő színvilág meghatározó az ideális pléd kiválasztásánál. Ha egy jó könyv olvasásához szükség van beburkolózni egy simogató meleg plédbe, akkor könnyen választhatsz a Dizon  webáruházban. Ha az ágyadat szeretnéd letakarni egy stílusos, az otthonodba illeszkedő pléddel, akkor is könnyen tudsz választani.

Anyagát tekintve többségében akril plédeket találsz a kínálatunkban, amit akár a bemutatóteremben meg is tapinthatsz. Az egyszínű pléd  - bordó, zöld, kék, narancs, mályva, lila, barna több árnyalata – a letisztult irányvonalat követi. A mintás plédek lehetnek modern mintázatúak, virág mintásak, vagy állat mintásak.

Veled lehet a kedvenc állatod a pléden is, akár pandamaci, delfin, ló, tigris, oroszlán, cica kutyus. Ez a pléd kedves vidám hangulatot varázsol az életedbe. Mosógépben moshatóak 30C fokon. A pléd mérete lehet:

  • 150 x 200cm-es, illetve
  • 200 x 240cm

Megtalálod az extra vastag plédet is, amely szinte süppedős nagyon kényelmes, finom tapintású. Ennek a plédnek már komoly súlya is van :)

Vendégházak, apartmanok, hotelek is megtalálják a számukra ideális plédeket. Ha bármilyen kérdésed lenne, a pléddel kapcsolatban bátran keresd az ügyfélszolgálatunkat.

 

Tovább