Termék kategóriák

Táska

Bőrönd, táska és gurulós bevásárlótáska.

Puha bőrönd, kemény fedeles bőrönd, utazótáska, kézipoggyász, fedélzeti táska, bőrönd szett és gurulós bevásárlótáska. Egytől egyig, mindennapjaink megkönnyítői.

Külföldi, vagy belföldi utazás, esetleg bevásárlás, a DIZON.hu webáruházban kapsz hozzá segítséget. A bőrönd leveszi vállaidról a terhet.

4 kerekes bőrönd nagy választékban, szép színekben, több méretben. A 4 kerekes bőrönd 360 fokban elforog, bármerre is vedd az irányt. Teleszkópos húzókarja segítségével pedig könnyedén manőverezhetsz vele. A puha bőrönd és a kemény ABS bőrönd is könnyű súlyú bőrönd. Elegáns, vagy sportos változatot szeretnél? Nőknek és férfiaknak illő bőrönd is rendelhető, kényelmes, gyors kiszállítással.

Tovább

Az ABS bőrönd és a poliészter puhafedeles bőrönd is előnyöket nyújt számodra: külső zsebek, rekeszek, valamint vízlepergető és könnyen tisztítható tulajdonságai miatt sokan kedvelik.

 A bőröndök méretei:

    • Kis méret: 55 x 40 x 20 cm
    • Közepes méret: 62 x 40 x 24 cm
    • Nagy méret: 72 x 47 x 29 cm
    • XL-es bőrönd: 85 x 54 x 34 cm

Bőrönd, fedélzeti táska, kabin bőrönd, bőrönd szett, ABS bőrönd, gurulós bevásárlótáska, kézipoggyász, a DIZON.hu webáruházban egy helyen megtalálod a megfelelő táskát számodra.

Ha táska vásárlás, akkor DIZON.hu. Utazni készülsz, esetleg bevásárolni? Van egy jó ajánlatunk. Rendeld meg kényelmesen legújabb bőröndöd. Kínálatunkban jelenleg 4 kerekű bőröndöt találsz, de árukészletünk folyamatosan frissül és újul, vásárlóink igényeihez szabva. 

A bőrönd szett az egész családnak alkalmas lehet rövidebb és hosszabb utazásokhoz. Az ABS bőröndök egyszínű és mintás változatban is elérhetőek. Katicás, pillangós, város mintás, vagy teljesen letisztult bőrönd. Puhafedeles poliészter bőrönd pedig a klasszikus dolgok kedvelőinek lehet jó, akik nem szeretik a változást, csak a régi, jól bevált dolgokat. A puhafedeles bőrönd előnye, hogy külső cipzáras zsebei vannak, ami praktikus tárolási lehetőségeket szolgáltat a gyors utazások során. 

Kisméretű bőrönd, közepes bőrönd, nagyméretű bőrönd nagy választékban.

A gurulós bevásárlótáska a fiatalok körében is egyre népszerűbb. Nem csoda, ugyanis nagyon praktikus és rengeteg terhet levesz a vállainkról. Mindennemű bevásárlás könnyedén megejthető vele, nagy pakolóterének köszönhetően. Nézz szét közöttük, hiszen sokféle mintázat van belőlük. A visszafogott klasszikus feketétől az egészen extravagáns színesig ámulatba ejtenek.  Erős, nagyméretű kerekei segítenek a mindennapok során, amikor bevásárló körútra mész. A kis rejtett cipzáros zsebével pénztárcád biztonságosan tárolhatod benne. Légy okos és használj gurulós bevásárlótáskát.