Termék kategóriák

Fürdőszoba

A fürdőszoba megérdemli, hogy minőségi és szép kiegészítőkkel legyen felszerelve.

A Dizon.hu webáruházban törölközők, fürdőszoba szőnyegek, köntösök és zuhanyfüggönyök is megtalálhatóak, akciós árakon.

A fürdőszoba bútorok mellett fontos, hogy a fürdőszobai textíliák is kellemesek, minőségiek és praktikusak is legyenek. A zuhanykabinok és a sarok kád esetében is található zuhanyfüggöny, ami teljessé teszi a fürdőszobát. A fürdőszoba szőnyeg szintén elengedhetetlen a kényelemhez, de a köntös és a törölköző szintén nem hiányozhat az Ön tökéletes fürdőszobájából sem.

Ingyenes házhozszállítást kínálunk minden fürdőszobai termékre.

Tovább

A fürdőszoba textíliák és kiegészítők nélkül nem teljes. 

Puha törölközők, köntösök, fürdőszoba szőnyegek, zuhanyfüggönyök és egyéb elemek is hozzátartoznak az otthonos, meghitt, kényelmes fürdőszobai hangulathoz.

Ha már csak ezek az apróságok hiányoznak a fürdőszobádból, a Dizon.hu webáruházból ingyenes házhoz szállítással minden beszerezhető. 

A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol minden reggel elkezdjük a napot, este pedig befejezzük. Lényeges, hogy kezünkre álljon minden. Hogy puha legyen a törölköző, melybe megtörölközünk, hogy puha és csúszásmentes legyen a fürdőszoba szőnyeg, hogy a zuhanyfüggöny megóvja a csempét a kifröcskölő víztől és eltakarjon, amikor zuhanyzunk. Egy szintén pihe-puha köntös pedig jól eső érzést nyújt, ha fáradtan, frissen zuhanyozva kilépünk a fürdőszobából. 

Törölköző gyerekek és felnőttek számára is.

A 100% pamut frottír törölköző kínálatunk széles szín és méret választékot kínál. Törölköző 50x100 cm, 70x140 cm, vagy 75x150 cm méretekben is rendelhető. A gyerek törölközők strandtörölköző funkciót is kapnak, hiszen a mesés disney fürdőlepedők jó nedvszívók, nyáron ideálisak a strandolások alkalmára is.
A hagyományos törölköző pedig puha frottír anyagú, melyek között kék, rózsaszín, szürke, zöld, fehér, barna, stb színek is megtalálhatóak. Nők, férfiak, gyerekek törölközői is lehetnek ezek a szép színek.

Fürdőszoba szőnyeg exkluzív és olcsó változatban is.

  • A fürdőszoba szőnyeg több funkciót is ellát. Komfortfokozatunkat emeli, ha mezítláb a fürdőkádból, vagy a zuhanykabinból rálépünk. Sokkal jobb érzés, mint a hideg csempével való érintkezés. 
  • A fürdőszoba szőnyeg szett a mosdókagyló előtt, a wc ülőke előtt és a fürdőkád előtt is elhelyezhető.
  • Egy szép fürdőszobaszőnyeg szett kellemes hangulatot áraszt, ha szép színben választjuk. Türkiz, bézs, narancs, stb színek is megtalálhatóak webáruházunkban.
  • A fürdőszoba szőnyeg megóv attól, hogy elcsússz. Csúszásgátlós hátoldala a csempéhez tapad, nem csúszik ki talpaink alól. Valamint nem lesz vizes és csúszós a csempe, ha víz éri.

Köntös hófehér színben, szállodáknak is.

Egy minőségi frottír köntös elengedhetetlen minden fürdőszobából. S-es mérettől egészen az 5XL-es méretig biztosítjuk, akár nagyobb mennyiségben is, szállodák részére. Kérjen ajánlatot a legjobb árakért.

Vásároljon kényelmesen és díjmentes házhoz szállítással. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig hívható, 8 és 16 óra között. Kérdéseit felteheti e-mailben is, melyre igyekszünk azonnal válaszolni.

Elérhetőség:

Web: https://dizon.hu
Telefon: +36 (30) 509 2418
 info@dizon.hu