Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Ágyneműhuzat

Több száz minőségi ágyneműhuzat várja, hogy otthonra találjon. Pamut, flanel, 3D, szatén, krepp és gyermek ágyneműhuzatok hatalmas nagy választékban! – DIZON.hu

Ágyneműhuzat mindenkinek, hatalmas választékban! Több száz gyönyörű, minőségi ágynemű vár Rád és arra, hogy haza vidd! Legyen hálószobád kiegyensúlyozott, pihentető és meghitt tér, ahol csalogató ágyad minden nap elbűvöl. Felnőttek, gyermekek, fiatalok, szépkorúak is megtalálják a tökéletest, amelyben zavartalanul, szépeket lehet álmodni.

Tovább

Kényelem és stílus az ágyneműhuzat világában.

A mindennapi alvásunk kiemelten fontos része az ágyneműhuzat. Ugyanakkor a hálószoba hangulatát, stílusát is meghatározza az ágyneműhuzat színe és mintázata. A tapintása az ágyneműhuzatnak, a bőrünkkel való találkozása az érzelmünket, pihenésünket nagyban befolyásolja.

A dizon webáruház ágynemű huzat választéka széles igényt ki tud elégíteni.  Színekben, mintázatokban megtalálod az egyszerűtől a különleges ágynemű garnitúrát.  Sőt, akár a kedvenc állatod mintáját is beviheted a hálószobába az ágyneműdön ;)

Az ágynemű anyaga a dizon webáruházban, bemutatóteremben lehet:

  • 100% pamut
  • kevertszálas-pamut
  • flanel
  • krepp
  • szatén

Az erős strapabíró ágyneműk kiválóak hotelek, apartmanok, vendégházak részére. Ezek az ágyneműhuzat garnitúrák bírják a gyakori mosást, tisztítást 60 C fokon is. Keresd ügyfélszolgálatunkat és segítünk a számodra legjobban megfelelő ágynemű kiválasztásában.

A gyereked részére, akár ovis vagy iskolás szintés széles választék van a gyerekágynemű garnitúrákban is. Rajzfilm mesehősök kelnek életre az ágynemű garnitúrákon. A gyerekágynemű 100% pamutból készülnek, amelyet gyermeked nagyon szeretni fog. Vidámságot, jó kedvet hoz az arcára :)

Tovább