Termék kategóriák

Tésztagép

Akciós tésztagép kínálat, ingyen házhoz szállítással! Minőségi, olasz tervezésú és gyártású tésztanyújtó gép, tészta dagasztó gép rozsdamentes acélból.

Tészta készítő gép, amivel otthon és éttermekben is finom házi tésztákat készíthetsz. Megtalálható a tésztanyújtó gép, a tészta szárító állvány, tészta dagasztó gép és olyan kiegészítők, mint a tésztaforma betétek. Sőt! Linzer kinyomó gép is megvásárolható webáruházunkban.

A tészta készítő gépekkel könnyedén készíthetünk lasagne, ravioli, spagetti, cérnametélt, pappardelle, tagliatelle és egyéb tradicionális olasz, illetve magyar tésztaféléket is.  A magyar konyha is bővelkedik nagyon finom tészta ételekben, de az olasz ízek szerelmesei is pillanatok alatt az asztalra varázsolhatják kedvenceiket a tésztanyújtó gép segítségével.

 

 

Tovább
Anyag
Termékkód

Tésztagépet szeretnél otthonra?

Visszatért a köztudatba a régen is jól bevált tésztanyújtó gép, vagy más néven tészta készítő gép, amivel mennyei házi tésztákat lehet készíteni. Nem mai találmány, szerencsére sokan ismerik. Lehengerlő fogások, mennyei tészta ételek, levesek, főételek tésztái készülhetnek vele. Ha nagy a család, érdemes a tésztát otthon készíteni, saját kezűleg. Tésztagépeinkkel nagy mennyiséget is el tud készíteni rövid idő alatt. Ha megszárítottuk őket, akkor pedig hónapokig is elállnak.

Amit kínálunk, az egy olasz termékcsalád, mely tagjai mind professzionális és megbízható, minőségi gépek. Rozsdamentes acél anyagból készülnek, tartósak, szinte örök életűek is talán. Egy titok van a hosszú élettartam megőrzéséhez: nem szabad őket vízzel tisztítani és mosogatógépbe tenni. Kizárólag száraz konyharuhával, ecsettel tisztítsuk.

Az alap tésztagép mellett multifunkciós tésztagép is megvásárolható, de önmagában tésztagép betét is rendelhető, ha már van otthon egy tésztagép, csak bővíteni szeretnéd a repertoárt. 

Nézzünk egy alap, egyszerű 4 tojásos tészta receptet:

Hozzávalók:

  • 1 kg finomliszt
  • 4 tojás
  • kb. 2 dl víz
  • 2 csapott evõkanál só
  • 2 evõkanál olaj

Az alábbi utasításokat kell betartani és a tésztagéppel mindig tökéletes tésztát fog készíteni:

  • A tészta ne legyen túl lágy és túl puha, mert akkor felragad a tésztanyújtó hengerre. Lisztezzük addig, amíg nem ragad a kezünkre a tészta.
  • A tészta ne legyen túl száraz sem, mert akkor viszont nem vágja megfelelően a tésztanyújtó gép, hanem törni fogja és nem lesz megfelelő a végeredmény.
  • Kemény, de nem száraz tésztát kell összeállítanunk, úgy lesz tökéletes és kompatibilis a tészta készítő géppel dolgozva.