Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Paplan

Egy hívogató, csábító paplan akkor az igazi, ha ellenállhatatlan. A nap egyik legjólesőbb érzése, amikor pihenni térünk imádott pihe-puha ágyunkba, a kényelmes párnák és ágyneműk közé. A legkedveltebb dunyha az, ami 100% pehely tollból készült, amely elképesztő puhasággal és melegséggel ajándékoz meg minden éjjel. Próbáld ki és álmodj szépeket!

Tovább

A pihentető alvásért egy kellemesen puha párnával és paplannal

 

Ahhoz, hogy pihentető alvásban legyen részünk, válasszunk jó minőségű párnát és paplant. Már megválaszthatjuk a fedőréteget is, mely jobban elősegíti a magasabb komfortérzetet. A párnák és paplanok közül az antiallergének kiválóan alkalmasak azok számára akik allergiások a tollra vagy pehelyre. Már a legtöbb paplant és párnát levehető, mosható huzattal gyártják. De találunk olyanokat is, ahol nem csak a huzat mosható. Ezeknek a párnáknak, paplanoknak a fedőrétege lehet pamut vagy microfiber. A microfiber anyagú huzat puhább a pamutnál, mely még kellemesebb érzetet nyújt.

Választhatsz ergonómiai memóriahabos párnáink közül is, mely kialakításának köszönhetően elősegíti az egészséges alvást.  Megfelelő alátámasztást ad a nyaknak és gerincnek. Ezek a párnák is levehető huzattal rendelkeznek, hogy tisztántartásuk még könnyebb legyen.

De webáruházunkban természetesen találsz pehely paplanokat és párnákat is. Ezek is prémium minőségű anyagokból készültek. A pehely az egyik legrégebbi töltőanyag. Ezeknek a párnák, paplanoknak a fedőanyaga lehet pamut vagy selyemangin. A selyemangin dekoratív külsőt biztosít a párnának és paplannak.

De ha csak dekorációhoz van szükséged díszpárnára, azok között is találsz kedvedre valót.

Tovább