Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Függöny

Ingyenes szállítás!

Egy szép függöny levesz a lábadról és meglágyítja a szíved

Mitől lesz otthonos a lakásunk? Elsősorban a lakáskiegészítőktől és lakástextilektől. Egyik legismertebb és legkedvesebb lakástextilünk pedig a függöny. A függöny adja meg otthonunk fő hangulatát, általa lesz tökéletes harmónia a lakásban.

Függönyeink készre varrtak, így már csak fel kell őket csipeszelni a karnis rúdra.

A függönyöknek 3 fő típusát ismerjük:

  • sötétítő függöny
  • organza függöny
  • jacquard függöny

A sötétítő függönyt nem kell bemutatnom. Ezek a fényzáró függönyök nem engedik be a szikrázó napfényt olyankor, amikor pihenni szeretnénk. A sötétítő függöny ezen túlmenően még szigetelő hatással is bír. Nyáron hűti, télen pedig fűti a lakást.

Az organza függöny egy vékony, fényes anyagú fényáteresztő, díszes függöny típus.

A jacquard függöny is fényáteresztő, de kevésbé díszes és az anyaga nem fényes, hanem inkább csipkeszerű, hagyományos.

Hogy mennyire látványos, vagy visszafogott anyagú és színű lesz a kiválasztott függöny, az csak rajtunk és ízlésünkön múlik. Vidd haza a legszebbet!

Tovább

A szoba egyik látványos díszítőeleme, a függöny.

Ha lakásodat, házadat barátságosabbá, otthonosabbá tennéd, ehhez a függöny megfelelő választás. A függöny egy kellemes dekoratív eleme a szobának. Webáruházunk függönykínálatában megtalálod az otthonodba illőt, mely kifejezi egyéniségedet is. Legelőször azt kell figyelembe venned, hogy milyen típusú függönyt/függönyöket szeretnél. Választhatsz jacquard, organza és sötétítő függönyeink közül. Mindegyik más funkcióval és megjelenéssel fog megörvendeztetni.

A jacquard függönyt a bonyolult és nagy méret jellemzi. Szerencsére olyan anyagból készül, amit nem kell vasalni. Így nem csak mutatós lesz, de időtakarékos is a mosása. Nappal a fényt átereszti, de a kíváncsi tekinteteket kizárja.

Az organza függönyök szintén fényáteresztőek. Választhatsz belőle fehér alapon mintásat, vagy színeset. Célszerű függönyünket úgy kiválasztani, hogy passzoljon a szoba színvilágához, de ne olvadjon bele. Ha kisebb méretű a szoba, akkor célszerű egyszínű, világosabb függönyt választani, mert az nagyítja a teret.

Otthonunk dizájnosságán sokat lendít egy sötétítő függöny. Ez nem csak szép, de praktikus is. A kora reggeli napfényt ki tudjuk zárni, így nem kell a szükségesnél korábban ébredni nyáron sem. Kínálatunkban találsz olyan sötétítő függönyt, ami önmagában is megállja a helyét. De szettben is megtalálod őket. A szettek tartalmazzák a 2 db sötétítő függönyt, a hozzá tartozó drapériát, kikötőket és a bojtokat.

Tovább