Termék kategóriák

Függöny

Egy szép függöny levesz a lábadról és meglágyítja a szíved.

Függönyeink készre varrtak, így már csak fel kell őket csipeszelni a függönykarnis rúdra.

A függönyöknek 3 fő típusát ismerjük:

    • sötétítő függöny
    • organza függöny
    • jacquard függöny


A sötétítő függönyt nem kell bemutatnom. Ezek a fényzáró függönyök nem engedik be a szikrázó napfényt olyankor, amikor pihenni szeretnénk. A sötétítő függöny ezen túlmenően még szigetelő hatással is bír. Nyáron hűti, télen pedig fűti a lakást.

Az organza függöny egy vékony, fényes anyagú fényáteresztő, díszes függöny típus.

A jacquard függöny is fényáteresztő, de kevésbé díszes és az anyaga nem fényes, hanem inkább csipkeszerű, hagyományos.

Tovább

A szoba egyik látványos díszítőeleme, a függöny.

Ha lakásodat, házadat barátságosabbá, otthonosabbá tennéd, ehhez a függöny megfelelő választás. A függöny egy kellemes dekoratív eleme a szobának. Webáruházunk függönykínálatában megtalálod az otthonodba illőt, mely kifejezi egyéniségedet is. Legelőször azt kell figyelembe venned, hogy milyen típusú függönyt/függönyöket szeretnél. Választhatsz jacquard, organza és sötétítő függönyeink közül. Mindegyik más funkcióval és megjelenéssel fog megörvendeztetni.

Mitől lesz otthonos a lakásunk? Elsősorban a lakáskiegészítőktől és lakástextilektől. Egyik legismertebb és legkedvesebb lakástextilünk pedig a függöny.

A függöny adja meg otthonunk fő hangulatát, általa lesz tökéletes harmónia a lakásban.

A klasszikus és legnagyobb hagyománnyal bíró függöny típus elsöpörhetetlen a lakberendezési lakástextilek köréből. Ez a csodaszép, csipkeszerű anyagú, fényáteresztő jacquard függöny Joseph Marie Jacquard nevéhez fűződik, akinek szövőgépével készültek először ezek a függönyök.

A jacquard függönyt  díszes minta és nagy méret jellemzi.

Szerencsére olyan anyagból készül, amit nem kell vasalni. Így nem csak mutatós lesz, de időtakarékos is a mosása. Nappal a fényt átereszti, de a kíváncsi tekinteteket kizárja.

Az organza függönyök szintén fényáteresztőek.

Választhatsz belőle fehér alapon mintásat, vagy színeset. Célszerű függönyünket úgy kiválasztani, hogy passzoljon a szoba színvilágához, de ne olvadjon bele. Ha kisebb méretű a szoba, akkor célszerű egyszínű, világosabb függönyt választani, mert az nagyítja a teret.

Otthonunk dizájnosságán sokat lendít egy sötétítő függöny.

A sötétítő függöny nem csak szép, de praktikus is. A kora reggeli napfényt ki tudjuk zárni, így nem kell a szükségesnél korábban ébredni nyáron sem. Kínálatunkban találsz olyan sötétítő függönyt, ami önmagában is megállja a helyét. De szettben is megtalálod őket. A szettek tartalmazzák a 2 db sötétítő függönyt, a hozzá tartozó drapériát, kikötőket és a bojtokat.

Webshopunkból függönykarnis is rendelhető. Megtalálható a lakástextil - függüny - karnis kategóriánkban.
A függönykarnisok több színben kaphatóak: tölgy, cseresznye, fenyő, sötétbarna, fehér, stb. A fa függönytartók klasszikus elemei a rusztikus stílusnak. Különböző hosszúságban is rendelhetőek, egysoros és duplasoros változatban is. 

Függönyök nagy választékban, szép színekben.

Van olyan függönyünk, amelyik rendelkezik függönyelkötő kiegészítővel is. Ez elsősorban a sötétítőfüggöny kiváltsága, hiszen ezt a típust kell elhúzni reggel, hogy besüssön a Nap.

A készfüggöny gyors megoldás, ha függönyre van szükség. Minden oldala elvarrt, sőt, valamelyik aljába ólomzsinór is van varrva. Egy készfüggöny behúzószállal rendelkezik, csak fel kell helyezni a föggönytartóra

Hogy mennyire látványos, vagy visszafogott anyagú és színű lesz a kiválasztott függöny, az csak rajtunk és ízlésünkön múlik. Vidd haza a legszebbet!

Rendelj online, biztonságosan. Élj a 14 napos cseregarancia, az ingyenes kiszállítás és az ingyenes visszaküldés lehetőségével.

Elérhetőség:

Web: https://dizon.hu
Telefon: +36 (30) 509 2418
 info@dizon.hu