Termék kategóriák

Műfű

Gyönyörű, minőségi műfű rendelés otthonról, kényelmesen, gyorsan.

Örökzöld, élethű műfű 2 méter széles és 4 méter széles tekercsekben is. Gyönyörű, valósághű, minőségiműfű többféle szálhosszúságban és típusban, bárhová is óhajtod a szép látványt, mi megvalósítjuk. Nagy mennyiségben is rendelkezésre állunk, saját raktárkészletről azonnal tudjuk biztosítani. Sportpályák, óvodák, hotelek, szállodák, intézmények, stb. modernizálásához. Kék műfű medence alá, vagy köré, webshopunkból ilyen is rendelhető. Műfű kiegészítők, ragasztók, illesztőszalagok is.

Többféle műfű típus, egészen az 5 cm-es szálhosszúságig, akár több színben is.

Műfű burkolat készítés és kivitelezés, árajánlattal, az egész ország területén.
Helyszíni felméréssel segítünk az optimális burkolási módot kiválasztani. Szükség esetén a talajrendezést is elvégezzük a komplett kivitelezés keretében. Hívj minket bizalommal, készséggel állunk érdeklődőink rendelkezésére telefonon és e-mailben is. Telefonszámunk: 06303375363, E-mail címünk: info@dizon.hu

Tovább
Anyag
Hosszúság
Méret
Méret (tekercs szélesség)
Szín
Termékkód

Szereted a szép zöld fű látványát, tapintását, de panelban vagy társasházban laksz? Akkor megfelelő megoldás lehet számodra a műfű telepítés.

A mostanában kapható műfüvek tapintásánál már nem lesz az érzésed, hogy ez bizony mű. Némelyik műfű igazán hűen adja vissza a szép zöld füves terület érzését, látványát. A műfű mindenhol jól tud mutatni. Teheted teraszodra, erkélyedre, kertedbe, sportpályára vagy téli kertedbe is.

Webáruházunk műfű kínálatában is minőségi műfüvek közül választhatod ki a kedvencedet. Kínálatunkban különböző szálhosszúságú műfüveket találsz. Van olyan műfű szőnyeg amit adott méretben tudsz megrendelni, de választhatsz azok közül is, melyeknek csak a szélessége adott. Ezt szükség szerinti méretre lehet vágni.

Műfű segítségével kerted mindig ápolt és gondozott lesz, és a fűnyírással sem kell bajlódnod. Ezzel időt spórolsz meg magadnak, amit családod körében pihenéssel is tölthetsz. Nem kell többet azon bosszankodnod, hogy az elvetett fűmagból nem nőtt ki mindenhol a fű, így kerted összképét elrontják a fű nélküli foltos területek.

Műfű segítségével egy igényes játszóteret is kialakíthatsz gyermekeid számára otthoni környezetben. Téli kertedbe is becsempészheted vele a tavasz érzését. Műfüvön mezítláb sétálva sem fog csalódás érni, hiszen kellemes érzés lesz talpadnak. Kültéri műfüveink UV állóak és természetes hatásúak. Ha elakadsz a döntésnél, kérj bátran segítséget ügyfélszolgálatunktól!