Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Műfű

Műfű rendelés otthonról, kényelmesen és gyorsan. Megtalálhatóak a 2 méter széles és a 4 méter széles tekercsek is. Gyönyörű, valósághű, minőségi műgyepek többféle szálhosszúságban és típusban. Nagy mennyiségben is, sportpályák, óvodák, stb. modernizálásához.

Műfű-burkolat készítés és kivitelezés
Helyszíni felméréssel segítünk az optimális burkolási módot kiválasztani. Szükség esetén a talajrendezést is elvégezzük a komplett kivitelezés keretében.
Telefon: +36-30-337-5363; Email: info@dizon.hu

Tovább
Anyag
Méret
Méret (tekercs szélesség)
Szálhosszúság
Szín
-16%
Pico Kültéri Műfű Szőnyeg
Pico Kültéri Műfű Szőnyeg
Pico Kültéri Műfű Szőnyeg
Pico Kültéri Műfű Szőnyeg
Listaár:
2 490 Ft / m2
Akciós ár:
2 090 Ft / m2

Szereted a szép zöld fű látványát, tapintását, de panelban vagy társasházban laksz? Akkor megfelelő megoldás lehet számodra a műfű

 

A mostanában kapható műfüvek tapintásánál már nem lesz az érzésed, hogy ez bizony mű. Némelyik műfű igazán hűen adja vissza a szép zöld füves terület érzését, látványát. A műfű mindenhol jól tud mutatni. Teheted teraszodra, erkélyedre, kertedbe, sportpályára vagy téli kertedbe is.

Webáruházunk műfű kínálatában is minőségi műfüvek közül választhatod ki a kedvencedet. Kínálatunkban különböző szálhosszúságú műfüveket találsz. Van olyan műfű szőnyeg amit adott méretben tudsz megrendelni, de választhatsz azok közül is, melyeknek csak a szélessége adott. Ezt szükség szerinti méretre lehet vágni.

Műfű segítségével kerted mindig ápolt és gondozott lesz, és a fűnyírással sem kell bajlódnod. Ezzel időt spórolsz meg magadnak, amit családod körében pihenéssel is tölthetsz. Nem kell többet azon bosszankodnod, hogy az elvetett fűmagból nem nőtt ki mindenhol a fű, így kerted összképét elrontják a fű nélküli foltos területek.

Műfű segítségével egy igényes játszóteret is kialakíthatsz gyermekeid számára otthoni környezetben. Téli kertedbe is becsempészheted vele a tavasz érzését. Műfüvön mezítláb sétálva sem fog csalódás érni, hiszen kellemes érzés lesz talpadnak. Kültéri műfüveink UV állóak és természetes hatásúak. Ha elakadsz a döntésnél, kérj bátran segítséget ügyfélszolgálatunktól!

Tovább