Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Rozsdamentes edény

Ingyenes szállítás!

Rozsdamentes fazék és lábas többféle méretben. A rozsdamentes edények részben krómból készülnek, ami megakadályozza a rozsdásodást. Rozsdamentes nyeles lábas és hagyományos fazék is raktáron.

Így lesz hosszú éveken át kedvencünk, amiben századszorra is elkészülhet majd a család imádott töltöttkáposztája. 6, 8, 10, 12, 16 részes nemesacél konyhai szetteket is kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami konyhájában a legnagyobb hasznára lesz. A jó minőségű alapanyagok mellett szükség van minőségi, rozsdamentes fazékra és lábasra is. Egy minőségi konyhai készlet meghatározó lehet a finom fogások elkészítésénél. Rozsdamentes edénykészleteink közül érdemes a több darabos szettet választani. A 16 részes rozsdamentes edénykészletben már minden megtalálható, ami a finom vacsora elkészítéséhez szükséges. A főzéshez jobb a nagyobb edény, ha pedig a hűtőben való tárolásról van szó, a kisebbik a praktikus. A modern rozsdamentes edénykészlet időtállóbb, mint például egy zománcozott edény.

Jó főzést és jó étvágyat!

Tovább
Lábas 4 liter
Nyeles Lábas
Serpenyő

Az oly népszerű edény, mely szinte minden konyhában megtalálható: a rozsdamentes, inox nemesacél edény

Mint a megnevezése is mutatja, rozsdamentes edény. Ellenáll a korróziós hatásoknak, így hosszabb ideig is használhatod. A tisztításával is könnyű dolgod lesz, hiszen meglepően könnyen tisztítható. Egészségesebb ételek készülhetnek benne, mert nem lép reakcióba az ételeinkkel.

Rozsdamentes edényeinket különböző méretű szettekben találod meg, így mindig minden kéznél lesz amire szükséged lehet a konyhában. Színe miatt bármilyen stílusú és színű konyhába beilleszkedik, és még talán a konyhában kezdő férfiak is kedvet kapnak a konyhai kísérletezéshez. A rozsdamentes edénykészlet nem fog csalódást okozni, hiszen igazán könnyű használni és elmosogatni is.

Ha a megfelelő rozsdamentes edénykészleted megvan, már csak a többi alapanyagot kell beszerezned, s indulhat a főzés, mely ilyen remek edényekkel élvezet lesz.  A rozsdamentes fazék gyorsabban melegszik fel, egyenletesen osztja el a hőt. Ezáltal időt és energiát takaríthatunk meg vele.

Webáruházunk kínálatából kedvező árakon választhatod ki magadnak, vagy akár családod bármely tagjának a megfelelő nemesacél rozsdamentes edénykészletet. Egy ilyen remek és dizájnos 16 részes rozsdamentes edénykészlettel szerintem bárki kedvet kaphat a főzéshez :)

Főzz rozsdamentes edényben, élj egészségesebben!

Tovább