Termék kategóriák

Étkészlet, Tányérkészlet

Étkészlet, tányérkészlet minden stílusban.

Porcelán tányérkészlet, étkészlet webáruház: 18-57 részes szett is megtalálható. Modern étkészlet és a klasszikus étkészlet egyaránt elérhető.

Hiányos a konyhai étkészlet?

Az itt található étkészletek ár- érték arányban tökéletesnek mondhatóak. Az ünnepekre és hétköznapokra is találsz gyönyörű konyhafelszereléseket és kiegészítőket. Szép porcelán étkészletek 18 részestől egészen az 57 részes szettig, vidám és elegáns mintában is. Az opál üveg étkészlet nagyon kedvelt, de a kerámiaporcelán is, amik bájos színes, vagy virágmintás, esetleg egyszínű változatban is beszerezhetőek.

Tovább
Anyag
Szín
Szett
Termékkód
 

A Luminarc étkészletet senkinek sem kell bemutatni, hiszen hazánkban ez az egyik legismertebb márka.

Dizájnos megjelenésével és erős, minőségi anyagával megszeretette magát velünk. A fiatalok és az idősebb korosztály konyháiban is megtalálható, sokféle stílusának köszönhetően. Egy szép, elegáns, időtálló étkészlet nagyon szép ajándék ötlet. Gyönyörűen becsomagolható, impozáns, értékálló. A DIZON.hu webáruházban rengetegféle csodaszép színű és mintázatázatban található. Miután megrendelted, mi nagyon alaposan csomagoljuk be Neked, hogy biztosan ne sérüljön meg és így adjuk át a futárszolgálatnak.

Az étkezések alkalmával sem szabad elfeledkezni arról, hogy mindent a stílusunk szerint hangoljunk össze. Vonatkozik ez az asztal terítésére is. Egy-egy porcelán tányérkészlet azon kívül, hogy mutatós, még praktikus is lehet. Lehet az egy kisebb, 18 részből álló tányérkészlet, vagy egy minden igényt kielégítő 57 részes étkészlet is. Ezek a különleges konyhai termékek akár ajándéknak is tökéletesek lehetnek, az elcsépelt vicces bögrék után. A tányérok például egy 19 részes szettje a poharak mellett teljesek. 

Egy díszes kerámia tál és egy elegáns evőeszköz az ünnepi asztali kellékek elengedhetetlen része. Akár évszakoknak megfelelően is stílusossá tudod tenni a terített asztalt. A színes, virágos tányér készletek a tavaszt és a nyarat juttatják eszükbe. Így akár az első tavaszi virágok megjelenésével mi is a tavasz színeibe öltöztethetjük a konyha étkezőasztalát. 

A tányérkészletek között egyre több „nem hagyományos” formájú tányérokat és leveses tálakat fedezhetünk fel. Ezzel is meg tudjuk mutatni egyéniségünket vendégeinknek. Így nem csak a finomabbnál finomabb ételek fogják őket rabul ejteni, hanem a stílusos és egyedi mélytányér készlet is, amiből elfogyasztják életük legfinomabb húslevesét. A 19 részes étkészlettel megkönnyítheted a dolgod a tálalást illetően, hiszen így mindenki szedhet magának a hozzá tartozó leveses/salátás tálból.

Nem csak az ünnepi asztalra kerülhet stílusos étkészlet, hanem a mindennapi családi étkezéseket is feldobhatod vele :)