Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Étkészlet, Tányérkészlet

Különleges, kiváló minőségű, pazar étkészlet, tányérkészlet minden alkalomra! Ünnepekre és hétköznapokra is találsz gyönyörű konyhafelszereléseket, a klasszikustól a modern stílusig. Megtalálod őket a 18 részestől egészen az 57 részes szettig. A családi étkezések alkalmával oda kell figyelni a terítékre is. Hívd össze szeretteid és étkezz fejedelmi módon, ahogy megérdemled.

Tovább
Anyag
Szín
 

Étkezéseitekhez többféle stílusú tányérkészlet közül választhatsz

 

Az étkezések alkalmával sem szabad elfeledkezni arról, hogy mindent a stílusunk szerint hangoljunk össze. Vonatkozik ez az étkészletekre is, hiszen nem mindegy mi kerül az asztalra. Egy-egy tányérkészlet azon kívül, hogy mutatós, még praktikus is lehet.

Webáruházunkban található étkészletek széles választékban kaphatóak. Lehet az egy kisebb, 18 részből álló tányérkészlet, vagy egy minden igényt kielégítő 57 részes készlet is. Ezek a különleges étkészletek akár ajándéknak is tökéletesek lehetnek.

De akár évszakoknak megfelelően is stílusossá tudod tenni a terített asztalt. A színes, virágos tányérkészletek a tavaszt és a nyarat juttatják eszükbe. Így akár az első tavaszi virágok megjelenésével mi is a tavasz színeibe öltöztethetjük az étkezőasztalunkat. Jóleső érzés lesz a zord tél után a színes étkészletek látványa.

A tányérkészletek között egyre több „nem hagyományos” formájú tányérokat fedezhetünk fel. Ezzel is meg tudjuk mutatni egyéniségünket vendégeinknek. Így nem csak a finomabbnál finomabb ételek fogják őket rabul ejteni, hanem a stílusos és egyedi tányérkészlet is amiből elfogyasztják. A 19es részes étkészlettel megkönnyítheted a dolgod a tálalást illetően, hiszen így mindenki szedhet magának az étkészlethez tartozó leveses/salátás tálból.

Nem csak az ünnepi asztalra kerülhet stílusos étkészlet, hanem a mindennapi családi étkezéseket is feldobhatod vele :)

Tovább