Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Ágytakaró

Egy szép ágytakaró meghatározza a hálószoba képét, ahol az ágy központi szerepben van. Puha plüssös, vagy elegáns steppelt, díszes nagy választékban, több méretben. Egészen a 240 x 240 cm-ig, kétszemélyes ágyhoz is. Óvd meg ágyad és dobd fel hálószobád egy szép, minőségi, puha, meleg darabbal. Válassz a szobád stílusához illő színben.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
-18%
Balda csokibarna ágytakaró
Listaár:
7 290 Ft / db
Akciós ár:
5 990 Ft / db
-18%
Colin Fekete Ágytakaró Pléd
Listaár:
7 290 Ft / db
Akciós ár:
5 990 Ft / db
-18%
Patrícia Szürke Ágytakaró
Listaár:
7 290 Ft / db
Akciós ár:
5 990 Ft / db
-8%
Riza Szürke Ágytakaró
Riza Szürke Ágytakaró
Riza Szürke Ágytakaró
Riza Szürke Ágytakaró
Listaár:
11 990 Ft / db
Akciós ár:
10 990 Ft / db

Rejtsd el magánszférádat egy elegáns ágytakaróval


A lakberendezési magazinokban mindig csodaszépen rendezett ágyak köszönnek vissza ránk. Ezt a hatást saját otthonodban is elérheted egy ízléses ágytakaró segítségével. Mindegy, hogy ágyad mekkora méretű, hiszen webáruházunk  kínálatában a 170 x 240 cm-estől a 240 x 240 centiméteresig találsz ágytakarót. Egy ilyen szépséges ágytakaróval elrejtheted az alvás nyomait. Ezalatt elfér minden amire szükséged van az alvás folyamán, mint például a pizsamád. Egy hosszú és fárasztó nap után amikor alig várod, hogy lefekhess, jó érzés lesz, hogy nem kell bajlódnod az ágyalással. Csak leveszed az elegáns ágytakarót és már bújhatsz is be a kényelmes ágyikóba.

Ha vendégeid érkeznek, a stílusos ágytakaróval letakart ágyad miatt biztosan kapsz majd néhány elismerő szót. Elegáns megjelenést ad majd a hálószobádnak. Széles kínálatunkból kiválaszthatod, hogy az élénkebb szín vagy a pasztell , az egyszínű vagy a mintás ágytakaró illik a szobádba, mely a te ízlésedet jól tükrözi. De ágytakaród megválasztása függhet a hangulatodtól is.

Bármilyen anyagú és megjelenésű ágytakarót is választasz, nem fog csalódás érni, hiszen mindegyik kiváló minőségű anyagokból készült. 

Tovább