Termék kategóriák

Ágytakaró

Ágytakaró, ami meghatározza a hálószoba képét.

Puha plüssös, vagy elegáns steppelt, esetleg díszes virágmintás ágytakaró az, ami közel áll a stílusodhoz, a dizon.hu webáruházban megtalálod őket több méretben is. Egyszemélyes ágyhoz és kétszemélyes nagy ágyra tökéletesen illeszkedő szép ágytakaró és plédek 240 x 240 cm-es méretben is.

A pamut kétoldalas pléd és ágytakaró több funkciót is ellát - ápol és eltakar: egyrészt megóvjuk vele az ágyat. Ha napközben is szeretünk az ágyon pihenni, akkor az ágy szövete és az ágynemű nem piszkolódik, és nem porosodik. Ezen lakástextil másik funkciója pedig a takarás. Ha nem szeretsz beágyazni az ágyneműtartóba, akkor az ágytakaró eltakarja az intim részleteket.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód

Elegáns prémium ágytakaró, vagy virágmintás.

A lakberendezési magazinokban mindig csodaszépen rendezett ágyak és ágytakarók köszönnek vissza ránk. Ezt a hatást saját otthonodban is elérheted egy ízléses ágytakaró és plédek segítségével. Mindegy, hogy ágyad mekkora méretű, hiszen webáruházunk  kínálatában a 170 x 240 cm-estől a 240 x 240 cm méretig találsz ágytakarót és pamut kétoldalas plédet is. Egy ilyen szépséges lakástextil elrejtheti az ágyneműt és az alvás nyomait.

Egyszemélyes mikroszálas takaró, vagy nagyméretű ágytakaró, a díszpárnákkal jól mutatnak.

Megtalálod a meleg plüssös, bárányos puhaságú ágytakarókat is és az elegáns steppelt, vagy virágmintás ágytakarókat is a hálószobába. Az ágytakaró stílust ad, meleg, otthonos hangulatot varázsol a hálószobában. Kérdés esetén keress minket bizalommal a 06305092418-as telefonszámon, vagy az info@dizon.hu e-mail címen.

Ezalatt elfér minden amire szükséged van az alvás folyamán, mint például a pizsamád. Egy hosszú és fárasztó nap után, amikor alig várod, hogy lefekhess, jó érzés lesz, hogy nem kell bajlódnod az ágyazással. Csak leveszed az elegáns ágytakarót és már bújhatsz is be a kényelmes ágyikóba. Egyszemélyes változat, vagy kétszemélyes mikroszálas takaró, ha díszpárna is van a háloszoba kiegészítői között, gyönyörű a miliő.

Stílusos, exkluzív ágytakaróval letakarhatod az ágyad.

Elegáns megjelenést ad majd a hálószobádnak. Széles kínálatunkból kiválaszthatod, hogy az élénkebb szín vagy a pasztell , az egyszínű vagy a mintás ágytakaró illik a szobádba, mely a te ízlésedet jól tükrözi. De ágytakaród megválasztása függhet a hangulatodtól is. A függönyök is hatásosak, a meghitt hangulat kialakításához.

Bármilyen anyagú és megjelenésű ágytakarót is választasz, nem fog csalódás érni, hiszen mindegyik kiváló minőségű anyagokból készült.