Termék kategóriák

Lámpa

Lámpa, csillár, vagy állólámpa, mind beragyogják otthonunkat.

Klasszikus antikolt, vagy pedig ultra modern stílus uralkodjon lakásodban, webáruházunkban megtalálod azt, ami a legpompásabban beleillik a környezetbe.

A lámpa és csillár azok a világító testek, melyeknek meghatározó szerepük van a lakás stílusának kialakításában, ezért kellő megfontolást igényel, melyikre essen a választás. Egy rusztikus, fa testű, 180 cm magas állólámpa, hatalmas, mesebeli búrával egészen biztosan elvarázsol, amikor felkapcsolod és szétárad a fény otthonodban.

A lámpa és csillár vásárlás nem is olyan egyszerű feladat, ha a lehető legjobb és legszebb, legtartósabb megoldásra törekszünk. A DIZON.hu webáruházban kényelmesen rendelhetsz lámpát, s mi azt biztonságosan, alaposan becsomagolva küldjük el a futárszolgálattal.

Tovább

A lámpa, mely fénnyel tölti meg otthonod.

Ahhoz, hogy otthonunkban megfelelő fény mellett tudjuk elvégezni különböző tevékenységeinket, lámpára van szükség. Webáruházunk kínálatából többféle lámpa közül választhatod ki amelyikre szükséged van. Lehet az csillár vagy álló lámpa, nálunk megtalálhatod a Neked valót!

Ha az egész teret szeretnéd bevilágítani, akkor ehhez praktikus választás lehet a csillár. Ez kisebb és nagyobb területű szobákban is megállja a helyét, és elegendő fényt biztosít. De ehhez fontos jól megválasztani, hiszen egy nagyobb szobába valószínűleg nem fog elegendő fényt biztosítani egy 1 vagy 2 ágú csillár. Ha van olyan pontja a szobának amit szeretnél jobban megvilágítani, ezáltal kihangsúlyozni, akkor válassz olyan csillárt, mely állítható.

Mindegy, hogy hagyományosabbat, vagy modernebbet szeretnél, webáruházunkban ilyen és olyan csillárt is találsz. De még gyermeked szobájába is kiválaszthatjátok a Neki szimpatikus lámpát, mely aranyos mintával van díszítve. A lámpa egy fontos lakás kiegészítő kellék, hiszen a szobába lépve egyből szembe tűnhet. Így célszerű olyan lámpát választani, mely elég fényt biztosít, és illik a szoba stílusához is.

Ha a csillár nem mindig biztosít elég fényt, akkor ezt kiegészítheted álló lámpával, melynek fényénél akár az olvasás is hangulatosabb lehet. Az fa álló lámpádat helyezd el a kis olvasó sarkodban, így a könyvek mellett az álló lámpa is feldobja a szoba hangulatát.