Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Lámpa

Lámpa, csillár, vagy állólámpa, mind azért vannak, hogy beragyogják otthonunkat. Klasszikus antikolt és ultra modern stílus uralkodjon lakásodban, webáruházunkban megtalálod azt, ami a legpompásabban beleillik a környezetbe. Meghatározó szerepük van a lakás stílusának kialakításában, ezért kellő megfontolást igényel, melyikre essen a választás. Minőségi fényforrások kényelmes rendelése.

Tovább
35  termék
Csillár
termék
Állólámpa

A lámpa, melynek segítségével fénnyel töltheted meg otthonodat

 

Ahhoz, hogy otthonunkban megfelelő fény mellett tudjuk elvégezni különböző tevékenységeinket, lámpára van szükség. Webáruházunk kínálatából többféle lámpa közül választhatod ki amelyikre szükséged van. Lehet az csillár vagy álló lámpa, nálunk megtalálhatod a Neked valót!

Ha az egész teret szeretnéd bevilágítani, akkor ehhez praktikus választás lehet a csillár. Ez kisebb és nagyobb területű szobákban is megállja a helyét, és elegendő fényt biztosít. De ehhez fontos jól megválasztani, hiszen egy nagyobb szobába valószínűleg nem fog elegendő fényt biztosítani egy 1 vagy 2 ágú csillár. Ha van olyan pontja a szobának amit szeretnél jobban megvilágítani, ezáltal kihangsúlyozni, akkor válassz olyan csillárt, mely állítható. Mindegy, hogy hagyományosabbat, vagy modernebbet szeretnél, webáruházunkban ilyen és olyan csillárt is találsz. De még gyermeked szobájába is kiválaszthatjátok a Neki szimpatikus lámpát, mely aranyos mintával van díszítve. A lámpa egy fontos lakás kiegészítő kellék, hiszen a szobába lépve egyből szembe tűnhet. Így célszerű olyan lámpát választani, mely elég fényt biztosít, és illik a szoba stílusához is.

Ha a csillár nem mindig biztosít elég fényt, akkor ezt kiegészítheted álló lámpával, melynek fényénél akár az olvasás is hangulatosabb lehet. Az fa álló lámpádat helyezd el a kis olvasó sarkodban, így a könyvek mellett az álló lámpa is feldobja a szoba hangulatát.

Tovább