Termék kategóriák

Háztartási eszközök

Háztartási eszközök webáruház ingyenes kiszállítással és visszaküldéssel. 

Létra és vasalóállvány kínálatunk között minden háziasszony talál számára megfelelőt, hiszen nem csak szépek, hanem első osztályú minőségűek is. 

A legkisebb acél fellépőtől a 8 lépcsős létráig találnak webáruházunkban termékeket.

Velünk szebbé és praktikusabbá varázsolhatod otthonod. 

 

Tovább

Háztartási eszközök, melyek megkönnyítik az életet.

Egy háztartás akkor működik jól, ha megfelelő eszközök vesznek körbe bennünket. Ezek a háztartási eszközök akkor jók, ha minőségiek, praktikusak, lerövidítik a házimunkát és kellemesebbé teszik azt. Na és az sem hátrány, ha esztétikusak is.

Háztartási eszközeink között megtalálhatóak a vasalódeszkák, a ruhaszárító állványok és a létrák is. 

Ezeket az eszközöket nem csak egy új otthonba vásárolunk, hanem akkor is, amikor a régi ruhaszárító állvány megadta magát, vagy a vasalódeszka kezd instabillá válni, esetleg a sok vasalástól a felülete megcsúnyúlt. Egy új vasalóállvány ismét megszerettetheti a kissé unalmas vasalást, mint házimunkát.

A háztartási eszközök vásárlása sokszor unalmas. Nem csak a cipekedés és sorban állás, hanem az autóba való betuszakolás is bosszantó lehet. Azonban van más megoldás is. Webáruházunkból megrendelve ilyen dolgokkal nem kell foglalkozni. Megrendelés után a GLS futárszolgálat az ajtóig viszi a létrát, a vasalódeszkát és a ruhaszárító állványt is. Ugye milyen kényelmes így? Neked csak ki kell választani, melyik a legideálisabb a különböző háztartási eszközök közül.

Létra, vagy fellépő?

2 lépcsős fellépő, vagy 8 lépcsőfokos létra? Te tudod, melyikre van szükség. A kis fellépő sokszor nagy segítség a konyhában, a mosókonyhában, a gardróbban, a garázsban, de üzletekben, galériákban, stb. is olykor nélkülözhetetlen.

A nagy háztartási létra pedig a függöny felrakás, az ablakpucolás, a villanykörte csere, vagy a komplett lakásfelújítás során válhat fő segítőnkké. 

Válaszd ki, épp melyik létrára van szükséged és már csomagoljuk is, hogy mihamarabb hozzákezdhess a munkához.

A háztartás egyik fő tevékenysége a mosás, szárítás, vasalás.

Szeretnénk megkönnyíteni ezeket a munkákat az egész családnak. Mert ugye nem csak az anyukák, hanem a nagyobb gyerekek, kamaszok és a férfiak is végzik néha ezeket a feladatokat a háztartásban. A mosás oké, azzal nincs különösebb teendő, hiszen elvégzi helyettünk a mosógép. Viszont ha utna nincs mire teregetni a ruhákat, akkor bajban vagyunk.

Szerencsére itt vagyunk és többféle ruhaszárító állvány is rendelkezésre áll vásárlóink számára. A kisebb, radiátorra, vagy erkélyre akasztható ruhaszárító, a nagy, gurulós ruhaszárító állvány, a legnépszerűbb szárnyas ruhaszárító, vagy a felakasztható (retró) fali ruhaszárító is megtalálható webáruházunkban.

A mosás utáni teregetés a helyiség adottságainak megfelelő ruhaszárítón történik. A kisebb helyen jobb a felfelé magasló ruhaszárító torony, a nagy hellyel rendelkezők pedig a szárnyas ruhaszárítót is választhatják. A ruhaszárító totony tökéletes választás az erkélyen és teraszon is. Ide az 1-1 törölköző, vagy konyharuha szárításához alkalmazhatjuk az erkély korlátra felakasztható kis kompakt ruhaszárítót is. Na persze a kis babaruháknak is jó választás e legutóbbi ruhaszárító típus.

Egyszerű vasalódeszka, vagy többfunkciós vasalóállvány?

A kis kompakt, könnyű vasalódeszka és a nagyobb, úgymond "családi" vasalóállvány is megtalálható webáruházunkban.

Utóbbi már ruhatartóval és vasalózsinór elvezetővel is rendelkezik.