Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Kerámia Bevonatos Edények

Ingyenes szállítás!

Kerámia bevonatos edények, hőálló üveg fedővel: fazék, lábas, serpenyő és edény készlet – DIZON.hu

A kerámia bevonatos edényekben készült ételek egészségesek. Nem tartalmaz teflont, csak természetes anyagot, így az egészségre nem ártalmas.

Ha egészségtudatosan, kevés zsiradékkal szeretnél főzni, a kerámia bevonatos edények le fognak nyűgözni! Csupán néhány csepp zsír is elegendő ahhoz, hogy leégés nélkül főzhess finomabbnál finomabb ételeket, ezekben a lábasokban és fazekakban. Megtalálod az 1 darabostól a 10 darabos szettig a számodra tökéletes változatot. Kerámia bevonatos edényben, egészséges ételeket főzhetsz a családnak.

A kerámia bevonatos edényekben készült ételekben több nedvesség, vitamin és tápanyag marad meg, ezért egészségesebb ételek készülhetnek benne, mint a többi edényben.

A kerámia bevonatos edény tisztítása nagyon könnyű, nem ül bele a zsiradék. Forró vízzel, akár mosogatószer nélkül is elmosható. Ellenáll a karcolásnak, így nem kell félni, amikor a kanállal kavargatod benne az ételt.

Tovább
Méret
Nyeles Lábas
Serpenyő
Serpenyő mély
Szín

Az egészségesebb ételek eléréshez használj kerámia bevonatos edényeket

Ha még nem próbáltad, de szeretnéd, akkor ne habozz, rendeld meg tőlünk első kerámia bevonatos edényedet kedvező áron! Nem fogsz benne csalódni, akkor sem ha még nem vagy egy konyhatündér. A kerámia bevonatos edények kitűnőek kezdőknek is, hiszen nem tapad le bennük az étel. Így mindenki bátran kísérletezgethet a konyhában a finomabbnál finomabb ételek előkészítésével.

Kerámia bevonatos edényeink között találsz szetteket is, melyekkel bármilyen ételt el tudsz készíteni. Így mindig kéznél lesz a megfelelő méretű kerámia bevonatos edényed. Széles színválasztékban találod meg a kedvenc kerámia bevonatos lábast és fazekat. Ha szeretnéd a konyhában is megmutatni nőiességedet a színek kombinációjával, akkor ehhez választhatod az igazán vagány csajoknak való tűzpiros edénykészletet. Konyhádat is szereld fel Hozzád illő edényekkel.
De bizony nem csak a hölgyek tudnak finomakat főzni, hanem a férfiak főzőtudománya is egyre jobban túlmutat a tojásrántottán. Így rájuk is gondolva, kerámia bevonatos edényeink között vannak semleges színűek is, nehogy ez tartsa távol a konyhától a vállalkozó kedvű férfiakat :)

Ajándékba kapni, s adni is megfelelő választás a kerámia bevonatos edény. Végülis, magát is meglepheti az ember egy ilyen edénnyel, ami megkönnyíti a főzést, és lerövidül a konyhában töltött idő. Ez mindenki számára csak hasznos lehet.

Tovább