Termék kategóriák

Evőeszköz készlet

Evőeszköz készlet minőségi, rozsdamentes nemesacélból, 0 Ft szálítási díjjal!

Modern, letisztult, ezüst színű és arany színű evőeszköz készlet is a kínálatunkban. A többség elegáns dobozban készült, így ajándéknak is méltó. Az olasz gyártású Salvinelli evőeszközök tükörfényesek, így megadják minden pazar lakoma fénypontját.

A 24 részes evőeszköz készlet 6 személy számára megfelelő, de emellett 30 részes és 75 részes evőeszköz készletek is megtalálhatóak.

Finom, elegáns, letisztult formavilágú, csúcsminőségű acél anyagú, kényelmesen kézre álló evőeszközök: legyen az Ön étkezőasztalának a része is!

 

Tovább
Szett
Termékkód

Minőségi evőeszköz készlet:

  • Kanál
  • Villa
  • Kés
  • Desszertes villa
  • Kávés kanál
  • Kiskanál
  • Tálaló villa
  • Merőkanál
  • Desszertkés.

Ha elegendő evőeszköz készlet van otthon a fiókban, nem várhatóak meglepetések, amikor vendégsereg érkezik. 

Webáruházunkban jelenleg 24 részes evőeszköz készlet, 30 részes és 75 részes evőeszközkészlet rendelhető, azonban kínálatunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni. A legtöbbjük elegáns fa dobozban készült, így Ön egy nívós, elegáns ajándékként is tekinthet rá. Sokszor tanácstalanok vagyunk, mit ajándékozzunk barátainknak, szeretteinknek. A dizon webáruház széles választékkal segíti vásárlóit, így Önt is, hogy minőségi ajándékokkal lephesse meg ismerőseit.

Az evőeszköz készlet minden háztartás, minden konyha alap kelléke.

Minőségi, rozsdamentes nemesacél kanalak, villák, kések, elegáns dobozban. Természetesen saját használatra is vannak szép, minőségi, kellemes és kényelmes fogású evőeszközök, melyek olcsón, pénztárcabarát áron rendelhetőek és a szállítás ebben az esetben is 0 Ft!

Esküvőre, rendezvényre keres elegáns evőeszköz készletet?

Az itt lévő rozsdamentes, inox nemesacél anyagú evőeszközök az elegáns események fényét is emeli. Francia Eclat kristálypohár készletek is megtalálhatóak a konyhafelszerelés kategóriában, nézze meg őket is.

Miért jó a nemesacél evőeszközkészlet?

Rozsdamentes, fényesen csillog minden körülményben. Könnyen tisztíthatóak, kopásállóak, tartósak és minőségiek.
Az olasz Salvinelli evőeszköz készlet az Ön otthonában és éttermekben, szállodákban is eleganciát visz. Velük a mindennapi étkezések is élménnyel történnek. A nálunk kínált evőeszközök úgy, mint az edénykészletek és tányérkészletek, az egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, a legkiválóbb nyersanyagok felhasználásával.

A magasabb szintű gasztronómiai körökben mindenki ismeri a Salvinelli evőeszköz kollekciót. Egyszerű, mégis elegáns, vajkés, kanál, villa, desszertvilla, kávéskanál, szervírozó kanalak, stb. lenyűgöző élményt nyújt. Aki kezébe vesz egy Salvinelli kanalat és bármilyen evőeszközt, rögtön érzi a különbséget a többi, hétköznapi evőeszköz készlettel szemben. Váljon az Ön asztalának az ékévé is.

Olasz csúcsminőségű acélból készült evőeszközeink akár 24 órán belül Önnél lehetnek. Megrendelés után gondosan csomagoljuk, hogy azok sértetlenül érkezhessenek házhoz. Kiszállítónk a GLS futárszolgálat. Az evőeszközöket ingyenes szállítással rendelhetik meg kedves vásárlóink.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot. Telefonszámunk: 06305092418 E-mail címünk: info@dizon.hu