Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Edénykészlet

Rozsdamentes-, kerámia- és zománcozott edénykészlet, minden háziasszony igényéhez eleget téve. Nálunk bőven válogathatsz közülük, hogy a legegészségesebb és legfinomabb ételeket tudd a családi asztalra tenni. Főzési szokásaink eltérnek, mindenki számára más a megszokott és jól bevált fortély a konyhában. Szerelkezz fel, hogy ne érjenek váratlan meglepetések, hiszen egy minden igényt kielégítő konyhát mindenki megérdemel, aki szeret főzni.

Tovább
Bevonat
Lábas 2,8 liter
Lábas 5 liter
Lábas 8 liter
Nyeles Lábas
Pároló edény
Serpenyő
Serpenyő mély
Szín

Dizájnos edénykészlettel finom ételek készítése

 

Szerencsére már edénykészletből is van bőven választék, így biztosan megtalálod a Hozzád illőt! Ilyen edénykészlettel öröm lesz a főzés, hiszen az edények kialakítása megkönnyíti a dolgodat. Az ételek is hamarabb készülhetnek el, és még áztatnod sem kell őket sokáig, ha valami „kisebb katasztrófa” következett volna be.

Többféle edénykészlet közül választhatod ki, hogy melyik lenne ideális a Te konyhádba. A webáruházunk kínálatában találsz zománcozott, nemesacél, kerámia vagy gránit bevonatos edénykészletet. Ha nem igazán tudod, hogy melyik miért jó Neked, akkor következzen egy kis segítség.

A zománcozott edénykészlet talán mindenki számára ismerős, hiszen már szüleink, nagyszüleink is használtak ilyen edényeket. Az edényeket zománc réteggel vonták be.
Az inox, nemesacél edény egyik előnye, hogy nem rozsdásodik és ellenáll az ütődéseknek.
A kerámia bevonatos edényekben nem tapad oda az étel az edény oldalfalához, és a finom ételek elkészítéséhez már kevesebb zsiradék is elég. Így nem csak finomat, de egészségesebbet is főzhetsz.
A gránit bevonattal pedig elkezdődött az edények nagyszerű újítása. Ehhez már semmilyen zsiradék nem kell, hiszen a gránit bevonatnak köszönhetően semmi nem tapad le benne. Így mosogatása sem jelent kihívást és több órás áztatást.

Bármelyik edénykészletet is választod, mindent  megtalálsz egy szettben amire csak főzés során szükséged lehet :)

Tovább