Termék kategóriák

Edénykészlet

Edénykészletet keresel?

Nálunk megtalálod a rozsdamentes, a zománcozott és a nemesacél edénykészletet is. Mindegyiknek megvan az előnye. Az inox, nemesacél, rozsdamestes edénykészlet nagyon kedvelt, kiváló minősége miatt. Az ételek nem ragadnak le ezen minőségi edények használatával. Brillírozz a konyhában minden nap, amikor főzöl. 

Az hőálló üvegfedővel párosított lábasok és fazekak a konyha és a főzés elengedhetetlen részei. Az edénykészleteket, serpenyőket miután megrendelted, gondosan és alaposan becsomagoljuk, és úgy adjuk át a futárszolgálatnak, hogy véletlenül se sérülhessenek meg.

Tovább
Anyag
Bevonat
Szín
Szett

Dizájnos edénykészlet a finom ételek készítéséhez.

Új tűzhely, új konyha, vagy csak régiek az edények és szeretnél egy új edénykészletet? A DIZON.hu webáruházban mindent megtalálsz egy helyen. Modern és klasszikus, akár 16 részes edénykészlet is a kínálatban.  Szerencsére már edénykészletből is van bőven választék, így biztosan megtalálod a Hozzád illő konyhai kiegészítőt. Ilyen edénykészlettel öröm lesz a főzés, hiszen az edények rozsdamentes kialakítása megkönnyíti a dolgodat. Az edények tartozékai a lábas, a fazék, a zománcozott részek. A kerámiabevonatos, tapadásmentes serpenyő, wok pedig az edénykészletek császárai, melyekkel grill ételeket is készíthetsz.

Többféle edénykészlet közül választhatod ki, hogy melyik lenne ideális a Te konyhádba.

A webáruházunk kínálatában találsz zománcozott, nemesacél, kerámia vagy gránit bevonatos edénykészletet. Ha nem igazán tudod, hogy melyik miért jó Neked, akkor következzen egy kis segítség. A kukta és a zománcozott edénykészlet talán mindenki számára ismerős, hiszen már szüleink, nagyszüleink is használtak ilyen edényeket. Az edényeket zománc réteggel vonták be.
Az inox, nemesacél edény egyik előnye, hogy nem rozsdásodik és ellenáll az ütődéseknek.
A kerámia bevonatos edények pedig azért jók, mert nem tapad le benne az étel és kevesebb zsiradék is elég benne. Így nem csak finomat, de egészségesebbet is főzhetsz.

A gránit bevonattal pedig elkezdődött az edények nagyszerű újítása. Ehhez már semmilyen zsiradék nem kell, hiszen a gránit bevonatnak köszönhetően semmi nem tapad le benne. Így mosogatása sem jelent kihívást és több órás áztatást.

Bármelyik edénykészletet is választod, mindent megtalálsz egy szettben.

Olyan tartozékok, mint poharak, tányérok, kukták és üvegfedős fazekak is elérhetőek webáruházunkban. A grillezés is gyerekjáték a kerámia bevonatos grill serpenyőkben. Válaszd a praktikus, üvegfedős készletet. Ha kérdezni szeretnél a rendelés menetéről, vagy a tökéletes edénykészlet kiválasztásában kérnél segítséget, hívj minket nyugodtan a 06305092418-as telefonszámon.