Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Edénykészlet

Ingyenes szállítás!

Edénykészlet minden igényhez: rozsdamentes edénykészlet, zománcozott edénykészlet, nemesacél edénykészlet – DIZON.hu

Új tűzhely, új konyha, vagy csak régiek az edények és szeretnél egy új edénykészletet? A DIZON.hu webáruházban mindent megtalálsz egy helyen. Modern és klasszikus, akár 16 részes edénykészlet is a kínálatban. 

Egészséges ételeket készíthetsz a kerámia bevonatos edényekkel, kevés zsiradék hozzáadásával. A hagyományos, zománcozott, nagyon aranyos virágmintás edénykészlet pedig a nosztalgiázók tökéletes edénykészlete. Az inox, nemesacél, rozsdamestes edénykészlet is nagyon kedvelt, kiváló minősége miatt. Az ételek nem ragadnak le ezen minőségi edények használatával. Brillírozz a konyhában minden nap, amikor főzöl. A szép lábas és fazék akkor jó, ha tapadásmentes. 

Az hőálló üvegfedővel párosított lábasok és fazekak a konyha és a főzés elengedhetetlen részei.

Az edénykészleteket, serpenyőket miután megrendelted, gondosan és alaposan becsomagoljuk, és úgy adjuk át a futárszolgálatnak, hogy véletlenül se sérülhessenek meg.

Ha kérdezni szeretnél a rendelés menetéről, vagy a tökéletes edénykészlet kiválasztásában kérnél segítséget, hívj minket nyugodtan a 06305092418-as telefonszámon.

Tovább
Bevonat
Lábas 2,8 liter
Lábas 5 liter
Lábas 8 liter
Nyeles Lábas
Pároló edény
Serpenyő
Serpenyő mély
Szín
Szett

Dizájnos edénykészlet a finom ételek készítéséhez.

Szerencsére már edénykészletből is van bőven választék, így biztosan megtalálod a Hozzád illő konyhai kiegészítőt. Ilyen edénykészlettel öröm lesz a főzés, hiszen az edények rozsdamentes kialakítása megkönnyíti a dolgodat. Az edények tartozékai a lábas, a fazék, a zománcozott részek.

A kerámiabevonatos, tapadásmentes serpenyők és szettek pedig az edénykészletek császárai. Grill ételeket is készíthetsz

Többféle edénykészlet közül választhatod ki, hogy melyik lenne ideális a Te konyhádba. A webáruházunk kínálatában találsz zománcozott, nemesacél, kerámia vagy gránit bevonatos edénykészletet. Ha nem igazán tudod, hogy melyik miért jó Neked, akkor következzen egy kis segítség.

A kukták és a zománcozott edénykészlet talán mindenki számára ismerős, hiszen már szüleink, nagyszüleink is használtak ilyen edényeket. Az edényeket zománc réteggel vonták be.
Az inox, nemesacél edény egyik előnye, hogy nem rozsdásodik és ellenáll az ütődéseknek.
A kerámia bevonatos edényekben nem tapad oda az étel az edény oldalfalához, és a finom ételek elkészítéséhez már kevesebb zsiradék is elég. Így nem csak finomat, de egészségesebbet is főzhetsz.

A gránit bevonattal pedig elkezdődött az edények nagyszerű újítása. Ehhez már semmilyen zsiradék nem kell, hiszen a gránit bevonatnak köszönhetően semmi nem tapad le benne. Így mosogatása sem jelent kihívást és több órás áztatást.

Bármelyik edénykészletet is választod, mindent  megtalálsz egy szettben amire csak főzés során szükséged lehet :) Olyan tartozékok, mint poharak, tányérok, kukták és üvegfedős fazekak is elérhetőek webáruházunkban. A grillezés is gyerekjáték a kerámia bevonatos grill serpenyőkben. Válaszd a praktikus, üvegfedős készletet.

Tovább