Termék kategóriák

Bútorok

Bútorok, amelyek meghatározzák otthonunk hangulatát.

Nappali, konyha, étkező, hálószoba, dolgozószoba, fürdőszoba, mindenhol szükségünk van bútorokra.

Webáruházunkban megtalálhatóak az íróasztalok, a konyhaasztalok, vagyis az étkezőasztalok, illetve a dohányzóasztalok is. Termékeink elsősorban természetes színekben készülnek, hiszen ezek az árnyalatok és anyagok szinte minden lakásba beillenek. A bükk, a fenyő, a fehér és a burlywood színek mind népszerűek a lakberendezésben. Remekül harmonizálnak a világos és sötét falakkal, padlóburkolattal is. Könnyen tisztíthatóak, akár vizes ruhával, akár bútorápolóval könnyen áttörölhetjük őket.Stílusos, barátságos, meleg hangulatú otthon minőségi bútorokkal éa lakáskiegészítőkkel hozható létre. Építkezésnél és lakásfelújításnál is kellenek új bútorok. Asztalainkkal megújítható a helyiség hangulata. Rendeld őket kényelmesen otthonodba, webáruházunkból, ingyenes szállítással.

Tovább

Bútorok rendelése kényelmesen online, webáruházból.

Minőségi asztalok az étkezőba, a nappaliba, a dolgozószobába. Étkezőasztal, dohányzóasztal és íróasztal egy helyen.Újítsd fel velünk otthonod ezekkel a szép, natúr hatású, bükk, fenyő, fehér, vagy burlywood színű asztalokkal.

Egy új asztal máris felfrissíti a már kissé megunt helyiséget. A lakberendezés színessége remekül kihasználható, bármelyik helyiségről is legyen szó, amit szeretnénk feldobni valamivel.Az asztalok nélkülözhetetlenek a lakásból. Kisebb, vagy nagyobb méretű asztalokról legyen szó, nehéz elképzelni nélkülük az életünket. Ha otthonunkban egy térben van a nappali és az étkező, akkor egységes színű és stílusú asztalokat helyezzünk el. 

Egy szép íróasztal a dolgozószobában, vagy a gyerekszobában elengedhetetlen.

Egy étkezőasztal az étkezőben, vagy a konyhában, szintén szükséges, amit a család körbe ülhet és elfogyaszthatja az ételt.Egy szép dohányzóasztal pedig a nappalink fő bútora. 

Az ovális dohányzóasztal jó választás a kisgyermekes családoknál. Nincsenek élek, nincsenek sarkok, ezért sokkal biztonságosabb, mint a szögletes típusok. Az alsó kis polcra tehetünk újságot és egyéb kis apróságokat, melyek jók ha a középpontban vannak, de rendezetten. A dohányzóasztalra elsősprban a távirányítók szoktak kerülni, mobiltelefonunk mellé, de egy szép csokor virág is szépen mutat rajta egy dizájnos vázában.

Étkezőasztal elérhető nélünk 120 cm széles változatban, de kör alakú, 80 cm átmérőjű, nagyon dizájnos étkezőasztal is a kínálatunk között szerepel.
Ha kicsi terület áll rendelkezésre az étkezőben, akkor pedig a 80 x 80 x 73 cm-es étkezőasztal tökéletes választás lehet. 

Az íróasztal mérete 120 x 60 x 75 cm, amelyet felnőttek és iskolás gyerekek számára is ajánlunk. A bükk és a fenyő színek mindenhol szépek. Legyen az otthonod tágas, napfénnyel teli, vagy szűkebb és kevésbé világos, minden körülményben otthonosságot teremt.

Asztalok könnyű összeszereléssel, használati útmutatóval, lapra szerelve kerülnek kiszállításra, GLS futárszolgálat által. 

Praktikus dohányzóasztalok, étkezőasztalok és íróasztalok között válogathatsz. Spórolj időt az áruházakban való sporbanállással és az utazással. A kényelmes online rendelés biztonságos és gyors is. Ha szeretnéd feldobni otthonod egy szép és új asztallal, akkor várjuk rendelésed. Ajándékba is vásárolhatunk asztalt, miért ne?! A praktikus és minőségi bútorok ajándéknak is tökéletesek. Bútoraink, asztalaink az egyszerűség és a modern stílust ötvözik. Minden korosztály számára tökéletesek, akár első asztalnak, akár a meglévő asztalok lecserélésekor. 

Légy birtokosa egy idilli, komfortos, szép, stílusos otthonnak.