2 színű pamut ágynemű 3, 6, 7 részes

Nézet:
Sorrend:

Éjszakáid kényelméért válassz 2 színű 7 részes pamut ágyneműhuzatot

 

Gondolom számodra is fontos, hogy alvás során kényelmesen, komfortosan érezd magad. Ehhez fontos jól megválasztanod ágyneműhuzatod anyagát. Ez a pihentető alvás egyik alapja. Nézz szét 2 színű 7 részes ágyneműink között, melyek kellemesen puha pamut anyagból készültek. A garnitúra 7 részből áll, így mindkettőtök számára ideális, hiszen tartalmaz 2-2 párnahuzatot, 2 paplanhuzatot, valamint egy nagyméretű lepedőt is.  A 2színű 7 részes ágyneműhuzat minden darabja jól illeszkedik a felnőtt szabvány méretű ágyneműkre. Pamut anyagának köszönhetően nedvszívó – és légáteresztő képessége jó. Ezzel biztosítja számodra a pihentető alvást a 2 színű pamut ágyneműhuzat.

A 2 színű 7 részes ágyneműhuzat garnitúra egy nagyméretű lepedőt is tartalmaz. Bár ez egy színű, de az ágynemű mindkét színéhez illik. A 2 színű ágyneműnek van egy világosabb és egy sötétebb oldala, így minden használatnál kiválaszthatjuk, hogy éppen melyikhez van kedvünk.

A mosási útmutatót betartva pedig nagyon sokáig élvezhetjük az ágynemű puhaságát és kellemes színvilágát. Mindegy, hogy a kiválasztott 2 színű 7 részes ágyneműnk pasztell vagy élénk színű, csillag mintás,vagy minta nélküli, a pihenéshez ideális választás. Hagyd, hogy a finom puha pamut érintése és az ehhez társuló színvilág magával ragadjon!