Termék kategóriák

Pamut ágynemű

Pamut ágyneműhuzat garnitúrák mindig jó árakon!

Nők, férfiak és gyermekek kényelmes pamut ágyneműhuzat összeállítása, minden stílusban. Kényelmes,
minőségi, pihe-puha, erős és nem mellesleg gyönyörű szép ágyneműket kínálunk. Rengeteg mintázat, rengeteg
színösszeállítás, nagyon sokféle rajzolat, minden stílushoz.

Egyszemélyes ágyneműhuzat és kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúra is óriási választékben.

Milyen ágyneműt szeretnél?

Legnépszerűbb a 3 részes ágyneműhuzat és a 7 részes ágyneműhuzat, de a dupla
paplanos ágynemű huzat is rendkívül kelendő. Anyagukat tekintve szintén
nem ismerünk lehetetlent: krepp ágynemű, szatén ágynemű, és természetesen a flanel ágynemű
huzat
is népszerű.

Ajándéknak is tökéletes választás. Szép álmokat kívánunk!

Tovább
Anyag
Garnitúra
Méret
Szín
Minta
Záródás
Termékkód
 

Pamut ágyneműhuzat garnitúra ölelésében kényelmes és pihentető az alvás!

A pamut ágyneműhuzat igazán népszerű. A pamut anyag a természetes, gyapot növényből készül. Puha, komfortos, bőrbarát textil a végeredmény, amelyből pedig tökéletes minőségű pamut ágyneműhuzat garnitúra lesz a hálószobák ágyain. A 3 részes egyszemélyes, 6 részes és 7 részes ágynemű szett kétszemélyes, pamut változata mindenkinek jó választás.

Mit kínálunk a dizon.hu webáruházban?

Többek között folyamatos újdonságokat, kedvező árakat, megújuló akciókat, kedves és segítőkész ügyfélészolgálatot, biztonságos rendelést és gyors kiszállítást.

A DIZON.hu webáruházban kínált pamut ágynemű garnitúrák kaphatóak 3 részes, normál 6 részes, nagy paplanos 6 részes, 7 részes pamut ágynemű szett és 2 részes, gyerek ágyneműhuzat garnitúrában is. Anyagösszetételük kétféle van jelenleg. 100% pamut és kevert szálas pamut (80% pamut és 20% poliészter) ágyneműhuzataink vannak a pamut kategóriában.

A pamut ágyneműhuzat garnitúrák nagy része gombos záródású, de van cipzáras is. Mindkettőnek megvannak az előnyeik, kiválasztásuk egyéni igényektől függ. A gombos ágynemű például gyorsan javítható, ha egy gomb meglazul rajta. A cipzáras ágyneműhuzat, ha a cipzár kibomlik, már nagyobb kézügyességet kíván meg ahhoz, hogy szépen vissza legyen varrva. A cipzáras ágyneműhuzat egy mozdulattal kihúzható, gyors ágyneműcserét eredményez.

Mi jellemző a minőségi pamut ágyneműhuzatokra?

A pamut ágyneműhuzataink többnyire kevert szálas anyagösszetételűek (80% pamut, 20% poliészter). Ez a 100% pamuttal szemben tartósabb, időtállóbb, könnyebben kezelhetőbb, kevésbé gyűrődő ágyneműhuzat anyagot eredményez. Könnyen mosható 30-40 Celsius fokon, színtartóak, gyorsan száradóak. A kellemes, bőrbarát pamut ágyneműhuzat mindenkinek jó választás, aki igényes és minőségi lakástextilt keres a hálószobába. Gombos, cipzáras és bújtatós záródású pamut ágyneműhuzatok.

Színben, mintában, nagyon sokféle stílusú pamut ágyneműhuzat kínálatunk van. A DIZON.hu webáruházban aztán mindenki megtalálja a kedvenc ágyneműjét. Egyszínű, letisztult, minimalista mintás, extravagáns, virágmintás, állat mintás, csíkos, pöttyös, kockás, szivecskés, autós, motoros, karácsonyi, tavaszi, és még sok-sok divatos, vagy épp klasszikus mintájú ágyneműhuzat között lehet válogatni.

A pamut ágyneműhuzat mosása:

Akár gombos, akár cipzáras ágyneműhuzatot választottunk, azt kifordított állapotban, begombolva, becipzárazva mossuk. A mosási hőmérséklet 30-40 Celsius fok legyen, de ezt a bevarrt címke szerinti utasítás alapján kövessük. A pamut ágyneműhuzat garnitúrák hamar megszáradnak, gyűrődésmentesen.

Milyen ágynemű garnitúrát válassz?

  • A 3 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrát azoknak ajánljuk, akik egyedül alszanak, hiszen ez egy egyszemélyes szett. Ágyneműhuzat 140x200 cm paplanhuzattal.
  • A 7 részes pamut ágyneműhuzat garnitúrát akkor ajánljuk, ha ketten alszotok egy ágyon, illetve akkor, ha egyedül alszol, mégis szeretnél egy csere ágyneműt, hiszen ez 2 garnitúrából áll.
  • A 6 részes normál ágyneműhuzat 200x220 cm garnitúrát akkor válaszd, ha gumis lepedőt használsz, ugyanis ez a garnitúra lepedőt nem tartalmaz. A 6 részes nagy paplanhuzatos ágyneműhuzat garnitúrát akkor válaszd, ha ketten alszotok egy takaró alatt. Ebben a szettben egyetlen, hatalmas paplanhuzat van, a nagy, kétszemélyes takaróra való huzattal.

Örömteli pamut ágyneműhuzat garnitúra válogatást és vásárlást kívánunk mindenkinek!