Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Pamut ágynemű

Különleges pamut ágyneműk, különböző szettekben! Gyönyörű színek és minták, kitűnő anyagú ágyruhák, egyszemélyes és kétszemélyes garnitúrákban. Válogass a káprázatos, kedves, elegáns, stílusos pamut lakástextileink hatalmas kínálata között és találd meg az igazit! Folyamatos újdonságok, kedvező árak!

Tovább
Anyag
Garnitúra
Kispárna huzat
Lepedő
Nagypárna huzat
Paplan huzat
Párna huzat
Szín
Minta
 

Kényelmes és pihentető alvás pamut ágyneműben

 

A pamutból készült ágynemű kellemes érzetet biztosít bőrünk számára. A pamut az egyik legkeresettebb anyag, hiszen rendkívül jó a nedvszívó – és légáteresztő képessége is. Ezáltal kellemes pihenésben lesz részed a pamut ágyneműhuzatban.

Webáruházunkban találsz magadnak és családod számára is megfelelő pamut ágyneműt. Találsz kínálatunkban egyszemélyes, azaz 3 részes pamut ágyneműt is, de választhatsz 7 részeset is, ezzel összhangot teremtve az ágyon. Ha olyan 6 részes pamut ágyneműre lenne szükségetek amiben duplapaplanra való huzat van, kínálatunkban megtaláljátok. A dupla paplanos pamut ágyneműhuzat garnitúra 2 felnőtt személyre van  méretezve, azaz egy darab nagyméretű 200 x 220 cm-es paplanra. Ebben a pamut ágyneműhuzat garnitúrában találsz még egy nagy méretű lepedőt is, mely anyagában és színében természetesen megegyezik az ágyneműhuzattal. Ha 3 részes ágyneműhuzatot keresel a pihentető alváshoz, akkor jó helyen jársz. Webáruházunk kínálatában biztosan megtalálod a Neked tetsző színvilágot. A legtöbb pamut ágynemű esetében megtalálod a 7 részből álló változatát is. Ehhez van egy nagy méretű lepedő is, mely színben passzol az ágynemű színéhez.

Ha szeretnéd, hogy a kiválasztott ágyneműd ne veszítsen formájából és színéből, akkor célszerű betartani a mosási útmutatót. A 30-40 fokos kímélő mosást jól bírja a pamut ágynemű, így sokáig lesz társad egy pihentető alváshoz.

Tovább