Pamut ágynemű

Különleges pamut ágyneműk, különböző szettekben! Gyönyörű színek és minták, kitűnő anyagú ágyruhák, egyszemélyes és kétszemélyes garnitúrákban. Válogass a káprázatos, kedves, elegáns, stílusos pamut lakástextileink hatalmas kínálata között és találd meg az igazit! Folyamatos újdonságok, kedvező árak!

Tovább
 

Kényelmes és pihentető alvás pamut ágyneműben

 

A pamutból készült ágynemű kellemes érzetet biztosít bőrünk számára. A pamut az egyik legkeresettebb anyag, hiszen rendkívül jó a nedvszívó – és légáteresztő képessége is. Ezáltal kellemes pihenésben lesz részed a pamut ágyneműhuzatban.

Webáruházunkban találsz magadnak és családod számára is megfelelő pamut ágyneműt. Találsz kínálatunkban egyszemélyes, azaz 3 részes pamut ágyneműt is, de választhatsz 7 részeset is, ezzel összhangot teremtve az ágyon. Ha olyan 6 részes pamut ágyneműre lenne szükségetek amiben duplapaplanra való huzat van, kínálatunkban megtaláljátok. A dupla paplanos pamut ágyneműhuzat garnitúra 2 felnőtt személyre van  méretezve, azaz egy darab nagyméretű 200 x 220 cm-es paplanra. Ebben a pamut ágyneműhuzat garnitúrában találsz még egy nagy méretű lepedőt is, mely anyagában és színében természetesen megegyezik az ágyneműhuzattal. Ha 3 részes ágyneműhuzatot keresel a pihentető alváshoz, akkor jó helyen jársz. Webáruházunk kínálatában biztosan megtalálod a Neked tetsző színvilágot. A legtöbb pamut ágynemű esetében megtalálod a 7 részből álló változatát is. Ehhez van egy nagy méretű lepedő is, mely színben passzol az ágynemű színéhez.

Ha szeretnéd, hogy a kiválasztott ágyneműd ne veszítsen formájából és színéből, akkor célszerű betartani a mosási útmutatót. A 30-40 fokos kímélő mosást jól bírja a pamut ágynemű, így sokáig lesz társad egy pihentető alváshoz.

Tovább