Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

3D ágynemű

Gyönyörű 3D ágynemű garnitúrák, szinte élethű megjelenéssel. Hálószobád stílusának, illetve a Te hangulatodnak megfelelő lakástextilekkel emelheted magasabbra komfortérzetedet. Legnépszerűbb közülük a 7 részes, de elérhető 3 részes garnitúrában is. Csodaszép, folyamatosan megújuló minták, színek, állatok, virágok, városok, stb. között megtalálod az igazit.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Kispárna huzat
Nagypárna huzat
Paplan huzat
Szín
Minta
 

Nyugodt és pihentető alvás vagány és stílusos 3D-s ágyneműben

 

Ha olyan ágyneműre vágysz, ami vagány és dizájnos mintával van ellátva, akkor válassz 3D-s ágyneműink közül. Anyaga kellemes és puha, hiszen pamutból készült. A pamut ágyneműhuzat mindenki számára kényelmes az pihentető alváshoz. A 3D-s minta pedig stílusossá teszi. A pamut 3D-s ágyneműhuzat nem fog csalódást okozni, hiszen rendkívül jó a légáteresztő – és nedvszívó képessége.

A mosási útmutatót betartva hosszú ideig élvezheted ágyneműhuzatod puhaságát, és kellemes színvilágát. Így a gyakori mosásoktól sem fog kinyúlni vagy összemenni. Gombos kivitelben találod meg pamut 3D-s ágyneműhuzatainkat. Ez is a kényelmes alvást szolgálja, és még az ágynemű áthúzása sem okoz majd gondot.

Ha egy személyes ágyneműhuzatra van szükséged, akkor válassz 3 részes 3D-s ágyneműhuzataink közül. Viszont választhatod a 7 részes változatot ha szeretnéd, hogy ágyatok összképe teljes legyen. A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra tartalmaz 2db kis-és 2db nagypárnahuzatot, 2 db paplanhuzattal és egy nagyméretű lepedőt. Illeszkedik a normál méretű felnőtt ágyneműre.

Ha hálószobádat ilyen vagány 3D-s ágyneműhuzattal teszed dizájnossá, akkor ne lepődj meg, ha dicsérő szavakat kapsz. Mindegy, hogy állat – vagy virágmintás, vagy egy városi látképet ábrázol, a látvány örömmel fog eltölteni. Élmény lesz lefekvéskor alatta összegömbölyödni és reggel kipihenten ébredni, mely a puha pamut anyagának köszönhető.

Tovább