Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Flanel ágynemű

A flanel ágynemű nem csak szép, de meleg is! Igazi kincs a hűvös őszi, téli estéken! Takarózz be vele minden éjjel és álmodj szépeket, békésen. Minőségi meleg flanel anyagúhuzatok szebbnél szebb mintákkal, széles választékban. Egyszemélyes, kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúrák, mindig megújuló színekkel, mintákkal.

Tovább
Garnitúra
Kispárna huzat
Lepedő
Nagypárna huzat
Paplan huzat
 

Ha kényelmes és pihentető alvásra vágysz a hideg téli estéken is, akkor álmodj szépeket flanel ágyneműben!

 

A flanel ágyneműhuzat nagy sikernek örvend a hidegebb őszi és téli estéken. Ez nem meglepő, hiszen a flanel ágynemű vastag, de mégis puha tapintású. Mindezek mellett még a nedvszívó képessége is igazán kiváló. A flanel ágyneműhuzat a paplan alatt tartja a meleget, ezért nem fogsz fázni alvás közben. Nyugodt alvást biztosít számodra. A flanel ágynemű nedvszívó képessége miatt nem fogsz arra ébredni, hogy éjszaka megizzadtál. Ami a téli éjszakákon különösen fontos, hiszen ahhoz, hogy jót aludjunk hűvösebb szobai hőmérsékletre van szükség. Ahhoz viszont, hogy a hűvösebb szobában ne fázzunk meg alvás közben, szükség van egy flanel ágyneműre. Ezért kimondhatjuk, hogy a pihentető alvás egyik fontos kelléke a kényelmes flanel ágyneműhuzat. Ha kipihened magad éjszaka, akkor másnap a közérzeted, hangulatod is jobb lesz.

Ha flanel ágyneműdet alacsony hőfokon kímélő mosással tisztítod, akkor sokáig élvezheted puhaságát hálószobádban. Válogass  kedvedre webáruházunk flanel ágynemű kínálatában. Így biztos, hogy megtalálod a hozzád illőt a kellemes színekkel és mintákkal ellátott ágyneműk között. Ezzel is megmutathatod egyedi stílusodat, egyéniségedet.

A flanel ágyneműhuzattal öltöztetett paplan alatt jóleső érzés lesz megpihenned. Kellemes pihenéshez kellemes flanel ágyneműhuzat.

Tovább