Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Flanel ágynemű

Ingyenes szállítás!

A meleg és puha pamut-flanel ágyneműhuzat az, amit mindenki szeret! - DIZON.hu

Nem csupán szépsége, hanem melegsége és gyengédsége is hatalmába kerít, amikor betakarózol vele. A flanel anyag 100% pamut, vagy 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételű. Sűrű szövésű, jó vastag, ezért nem fázunk alatta, hőtartó képessége nagyon jó.

Igazi kincs a hűvös őszi, téli estéken, de nyáron, a klíma használata mellett alvók is kedvelik. A Dizon.hu webáruház kínálatában szebbnél szebb mintákkal találkozhatsz flanel ágyneműhuzattal, nagy választékban. Gyönyörű színek, akár élénk, akár visszafogott stílust keresel, itt megtalálod.

A flanel ágyneműhuzat kategóriában az egyszemélyes 3 részes és a kétszemélyes 6-, valamint 7 részes garnitúrákat is megtalálod. Ezek kiválasztásához használd egyszerűen a szűrőt, ahol a kívánt színt és mintát is leszűkítheted. Nézd meg a 200 x 220 cm-es dupla paplanhuzatos flanel ágyneműhuzatokat is, ha a pároddal szeretsz egy takaró alatt aludni.

A flanel ágyneműhuzat mindig megújuló és folyamatosan frissülő kínálata ámulatba ejt akár tavasszal, akár télen szeretnél ágyneműt vásárolni.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Szín
Minta
 

Flanel ágyneműhuzat garnitúrával édesebbek az álmok!

Aki még nem próbálta a flanel ágyneműhuzat kényelmes, puha, gondoskodó, testet és szívet melengető érintését, mindenképpen be kell pótolnia! Igazi kincs ez a vastag, meleg ágynemű típus azoknak, akik még nyáron is képesek fázni és esténként két takarót is magukra húzni. Nekik mindenképpen ajánljuk egy flanel ágynemű beszerzését.

A flanel ágyneműhuzat kevert szálas pamut anyagból, vagy pedig 100% pamut anyagból készül. A flanel egy vastag, bolyhos, pihe-puha pamutszálakból álló szövési eljárás. Sokkal erősebb és vastagabb, mint a hagyományos pamut, ezért jóval melegebb is. Nem kell tőle tartani, ami a mosását illeti, mert nem igényel semmiféle különösebb bánásmódot. Ugyanúgy kell mosni, mint a pamut, a krepp, vagy bármelyik ágyneműhuzatot: kifordítva, begombolva, becipzárazva, 30-40 Celsius fokon. Hamar megszárad mosás után, ha reggel kimosod, este már fel is húzhatod a paplanra, párnára és friss, illatos, puha, meleg flanel ágyneműben hajthatod álomra fejed ismét.

Régen, bármi, ami flanel anyagból készült, az átlagembereknek megfizethetetlenül drága volt. Manapság viszont már a kényelmes modern korban minden csupán kéznyújtásnyira van. A flanel ágyneműhuzat garnitúra is ilyen. Minden háztartás számára elérhető, pénztárcabarát árú ágyneműhuzat garnitúrát kínálunk.
A flanel ágyneműhuzat a nagyon fázósaknak igazi megváltás a téli hűvös évszakokban. Alatta biztosan kellemes, altató klímájú alvásban lesz részed. Viszont nem csupán télen vásárolunk flanel ágyneműt. Nyáron, a klíma használat mellett alvók is nagyon szeretik ezt a puha, csiklandozó flanel anyagú ágyneműt.

Milyen garnitúráink vannak flanel ágyneműből:

  • 3 részes: egyszemélyes ágyra való. 1 db paplan huzat (140 x 200 cm) | 1 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 1 db kispárna huzat (40 x 50 cm)
  • 7 részes: kétszemélyes ágyra való. 2 db paplan huzat (140 x 200 cm) | 2 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 2 db kispárna huzat (40 x 50 cm) | 1 db lepedő (200 x 220 cm)
  • 6 részes normál: 2 db paplan huzat (140 x 200 cm) | 2 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 2 db kispárna huzat (40 x 50 cm)
  • 6 részes dupla-nagy paplanos: 1 db nagy paplanhuzat (200 x 220 cm) | 2 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 2 db kispárna huzat (40 x 50 cm) | 1 db lepedő (200 x 240 cm)

A flanel ágyneműhuzat nagy szín, minta és stílus választéka között mindenki megtalálja a hálószobájába tökéletesen illőt. Nők, férfiak, gyermekek részére is gyönyörű, minőségi flanel ágyneműhuzataink vannak.

Kellemes ágyneműhuzat vásárlást kívánunk mindenkinek!

Tovább