Termék kategóriák

Flanel ágynemű

Flanel ágyneműk, nem csak a téli éjszakákhoz!

A flanel ágyneműnek nem csupán szépsége, hanem melegsége és gyengédsége is hatalmába kerít, amikor betakarózol vele. A flanel ágynemű 100% pamut, vagy 80% pamut és 20% poliészter anyagösszetételű is lehet. Sűrű szövésű, jó vastag, ezért nem fázunk alatta, hőtartó képessége nagyon jó.

Igazi kincs a hűvös őszi, téli estéken.

Gyönyörű színek. Akár élénk, akár visszafogott stílust keresel, itt megtalálod. Flanel anyagból 3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat és 7 részes kétszemélyes ágyneműhuzat garnitúra is megtalálható. Ezek kiválasztásához használd egyszerűen a szűrőt, ahol a kívánt színt és mintát is leszűkítheted. Nézd meg a 200 x 220 cm-es dupla paplanhuzatos flanel ágyneműhuzatokat is, ha a pároddal szeretsz egy takaró alatt aludni.

Tovább
Garnitúra
Méret
Szín
Minta
Záródás
Termékkód
 

Flanel ágyneműhuzat garnitúrával édesebbek az álmok!

A puha flanel ágyneműhuzat mindig megújuló és folyamatosan frissülő kínálata ámulatba ejt akár tavasszal, akár télen szeretnél ágyneműt vásárolni. Aki még nem próbálta a vastag flanel ágyneműhuzat kényelmes, puha, gondoskodó, testet és szívet melengető érintését, mindenképpen be kell pótolnia! Igazi kincs ez a vastag, meleg ágynemű típus azoknak, akik még nyáron is képesek fázni és esténként két takarót is magukra húzni. Nekik mindenképpen ajánljuk egy flanel ágynemű beszerzését.

A flanel ágyneműhuzat kevert szálas pamut anyagból, vagy pedig 100% pamut anyagból készül.

A Dizon.hu webáruház kínálatában szebbnél szebb mintákkal találkozhatsz flanel ágyneműhuzattal, nagy választékban. A flanel egy vastag, bolyhos, pihe-puha pamutszálakból álló szövési eljárás. Sokkal erősebb és vastagabb, mint a hagyományos pamut ágyneműhuzat, ezért jóval melegebb is. Nem kell tőle tartani, ami a mosását illeti, mert nem igényel semmiféle különösebb bánásmódot. Ugyanúgy kell mosni, mint a pamut, a krepp, vagy bármelyik ágyneműhuzatot: kifordítva, begombolva, becipzárazva, 30-40 Celsius fokon. Hamar megszárad mosás után, ha reggel kimosod, este már fel is húzhatod a paplanra, párnára és friss, illatos, puha, meleg flanel ágyneműben hajthatod álomra fejed ismét. Nyáron, a klíma használata mellett alvók is kedvelik a meleg flanel ágyneműket.

Régen, bármi, ami flanel anyagból készült, az átlagembereknek megfizethetetlenül drága volt. Manapság viszont már a kényelmes modern korban minden csupán kéznyújtásnyira van. A flanel ágyneműhuzat garnitúra is ilyen. Minden háztartás számára elérhető, pénztárcabarát árú ágyneműhuzat garnitúrát kínálunk.
A flanel ágyneműhuzat a nagyon fázósaknak igazi megváltás a téli hűvös évszakokban. Alatta biztosan kellemes, altató klímájú alvásban lesz részed. Viszont nem csupán télen vásárolunk flanel ágyneműt. Nyáron, a klíma használat mellett alvók is nagyon szeretik ezt a puha, csiklandozó flanel anyagú ágyneműt.

Flanel ágyneműk garnitúráikat teintve lehetnek:

    • 3 részes, egyszemélyes flanel ágynemű: egyszemélyes ágyra való. 1 db paplan huzat (140 x 200 cm) | 1 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 1 db kispárna huzat (40 x 50 cm)
    • 7 részes flanel ágynemű garnitúra: kétszemélyes ágyra való. 2 db paplan huzat (140 x 200 cm) | 2 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 2 db kispárna huzat (40 x 50 cm) | 1 db lepedő (200 x 220 cm)
    • 6 részes normál: 2 db paplan huzat (140 x 200 cm) | 2 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 2 db kispárna huzat (40 x 50 cm)
    • 6 részes dupla-nagy paplanos: 1 db nagy paplanhuzat (200 x 220 cm) | 2 db nagypárna huzat (70 x 90 cm) | 2 db kispárna huzat (40 x 50 cm) | 1 db lepedő (200 x 240 cm)


A flanel ágyneműhuzat nagy szín, minta és stílus választéka között mindenki megtalálja a hálószobájába tökéletesen illőt. Nők, férfiak, gyermekek részére is gyönyörű, minőségi flanel ágyneműhuzataink vannak. Válassz hozzá minőségi lepedőt is. 

Egy gyönyörű és meleg, kétszemélyes flanel ágynemű minden estét megédesít. A pamut flanel ágynemű anyaga pihe-puha, felnőttek és gyerekek kedvence is lehet. Flanel kispárna huzat 40x50 cm a kisebbeknek is meseszép álmokat hoz, a vastag paplanhuzattal együtt.

A minőségi flanel ágyneműk nem csak a hideg téli és őszi hónapokban hasznos lakástextil. Nyáron a nyitott ablak mellett hajnalra lehűl a levegő, amikoris érdemes egy selymes flanel ágynemű ölelésére bízni magunkat.

Kellemes ágyneműhuzat vásárlást kívánunk mindenkinek!