Gyerek ágynemű

Gyerek ágyneműhuzat garnitúrák az ovisoktól a kamaszokig. Gyerekeknek készült ágyneműink 100% pamutból készülnek, hiszen a gyermekek a legjobbat érdemlik. Kedvelt Disney mesefigurák várják, hogy elhozzák a legédesebb álmokat minden éjjel. Ovis gyerek ágyneműink 90 x 140 cm-es paplan huzattal rendelkeznek, nagyméretű gyerek ágyneműink pedig 140 x 200 cm. Válassz egy mesés Disney ágyneműhuzatot gyermekednek!

Tovább
 

Gyerekednek is legyen pihentető alvásban része pamut ágyneműben

 

Gyerekeknek szánt barátságos mintákkal találkozhatunk ágyneműhuzatokon. Kétféle méret közül választhatjátok ki a számára megfelelő gyerekágyneműt. Kisebbeknek van a 2 részes ovis ágynemű. Ebben a gyerek ágyneműben egy kispárnahuzat, és egy 90 x 140 cm-es paplanhuzat található. Ez a méret megfelel a bölcsődében és óvodában használt ágyneműk méretének. Ha gyermeked már felnőtt méretű ágyneműben alszik, akkor a nagyobb méretből is megtalálhatod gyermeked kedvenc mesefiguráját. Minden gyerek ágynemű kellemes tapintású pamut anyagból készült.

De természetesen Te is kiválaszthatod magadnak a kedvencedet, hiszen a mesékhez sohasem lehetünk eléggé felnőttek. Gyerekágyneműink között nemcsak Disney meseszereplők vannak, hanem találhatsz aranyos kutyásat, cicásat, de akár zsiráfosat is.

Az örök klasszikus Micimackótól a mai modern Sofia hercegnőig számos Disney szereplő felbukkanhat gyerek ágyneműhuzat kínálatunkban. Azonban mindegyikben közös, hogy kellemes puha pamut anyaga nem fog senkinek csalódást okozni, sem felnőttnek sem gyereknek.

Focirajongó kis – és nagy fiúknak találsz 3 részes focilabdás ágyneműhuzatot is, vagy éppen kedvenc focicsapata is visszaköszönhet az ágyneműről. De a gyerek ágyneműk között megtalálod a kisebb gyerkőcök körében oly népszerű Sam-et, a tűzoltót, a Mancs őrjáratot, valamint a Verdákat is. Kislányok körében pedig a nagy népszerűségnek örvendő Sofia hercegnőt, A Frozen-t, valamint Minnie egeret is.

Tovább