Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Gyerek ágynemű

Gyerek ágyneműhuzat garnitúrák az ovisoktól a kamaszokig. Gyerekeknek készült ágyneműink 100% pamutból készülnek, hiszen a gyermekek a legjobbat érdemlik. Kedvelt Disney mesefigurák várják, hogy elhozzák a legédesebb álmokat minden éjjel. Ovis gyerek szettek 90 x 140 cm-es paplan huzattal rendelkeznek, nagyméretű gyerek garnitúráink pedig 140 x 200 cm.Válassz egy mesés Disney ágyneműhuzatot gyermekednek!

Tovább
Anyag
Garnitúra
Kispárna huzat
Nagypárna huzat
Paplan huzat
Párna huzat
Szín
Minta
 

Gyerekednek is legyen pihentető alvásban része pamut ágyneműben

 

Gyerekeknek szánt barátságos mintákkal találkozhatunk ágyneműhuzatokon. Kétféle méret közül választhatjátok ki a számára megfelelő gyerekágyneműt. Kisebbeknek van a 2 részes ovis ágynemű. Ebben a gyerek ágyneműben egy kispárnahuzat, és egy 90 x 140 cm-es paplanhuzat található. Ez a méret megfelel a bölcsődében és óvodában használt ágyneműk méretének. Ha gyermeked már felnőtt méretű ágyneműben alszik, akkor a nagyobb méretből is megtalálhatod gyermeked kedvenc mesefiguráját. Minden gyerek ágynemű kellemes tapintású pamut anyagból készült.

De természetesen Te is kiválaszthatod magadnak a kedvencedet, hiszen a mesékhez sohasem lehetünk eléggé felnőttek. Gyerekágyneműink között nemcsak Disney meseszereplők vannak, hanem találhatsz aranyos kutyásat, cicásat, de akár zsiráfosat is.

Az örök klasszikus Micimackótól a mai modern Sofia hercegnőig számos Disney szereplő felbukkanhat gyerek ágyneműhuzat kínálatunkban. Azonban mindegyikben közös, hogy kellemes puha pamut anyaga nem fog senkinek csalódást okozni, sem felnőttnek sem gyereknek.

Focirajongó kis – és nagy fiúknak találsz 3 részes focilabdás ágyneműhuzatot is, vagy éppen kedvenc focicsapata is visszaköszönhet az ágyneműről. De a gyerek ágyneműk között megtalálod a kisebb gyerkőcök körében oly népszerű Sam-et, a tűzoltót, a Mancs őrjáratot, valamint a Verdákat is. Kislányok körében pedig a nagy népszerűségnek örvendő Sofia hercegnőt, A Frozen-t, valamint Minnie egeret is.

Tovább