Termék kategóriák

Gyerek ágynemű

Gyerek ágyneműhuzat garnitúrák ovis és kamasz korúaknak is.

Kedvelt Disney mesefigurák és sok más aranyos kis figura várják, hogy elhozzák a legédesebb álmokat minden éjjel. 
Az ovis gyerek ágynemű szettek 90 x 140 cm-es paplan huzattal rendelkeznek, a nagyméretű gyerek ágyneműhuzat garnitúráink pedig 140 x 200 cm. Válassz egy mesés Disney ágyneműhuzatot gyermekednek!

A 100% pamut gyermek ágyneműhuzatok általában gombos záródásúak, minőségi anyaguk színtartó, jól mosható és hamar száradnak. Ez is fontos szempont a gyermek ágyneműhuzat gyakori mosása miatt. A legtöbb gyermek ágyneműhuzat OEKO-TEX ® fenntartható textil minősítéssel rendelkezik, mely biztonságos, környezetbarát és nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Gyerek ágynemű huzatok, kedves kis mintákkal, mesefigurákkal.

Gyerek ágyneműhuzat választék kétféle méretben.
Kisebbeknek van a 2 részes ovis ágynemű. Ebben a gyerek ágyneműben egy kispárnahuzat, és egy 90 x 140 cm-es paplanhuzat található. Ez a méret megfelel a bölcsődében és óvodában használt ágyneműk méretének.
Ha gyermeked már felnőtt méretű ágyneműben alszik, akkor a nagyobb méretből is megtalálhatod kedvenc mesefiguráját. Ez a gyerek ágyneműhuzat 140x200 cm paplanhuzatot tartalmaz, 70x90 cm párnahuzatot és 40x50 cm kispárnahuzatot.
A mancs őrjárat ágynemű elérhető ovis és felnőtt méretben is, de számos mesefigura megtalálható a dizonon.

Minden gyerek ágynemű kellemes tapintású pamut anyagból készült.

Minőségi ágyneműhuzat gyerekeknek, széles választékban.

Természetesen Te is kiválaszthatod magadnak a kedvencedet, hiszen a mesékhez sohasem lehetünk eléggé felnőttek. A Disney gyerek ágyneműhuzat 140x200 cm paplanhuzata és 70x90 cm párnahuzata a felnőttek kedvence is lesz.

Gyerek ágyneműink között nemcsak Disney meseszereplők vannak, hanem találhatsz aranyos kutyásat, cicásat, de akár zsiráfosat is, felnőtt  méretben, 140x200 cm paplanhuzattal. 

A Disney ovis gyerek ágynemű 100x135 paplanhuzat és 40x50 cm párnahuzat részekből áll. Tökéletes a bölcsibe és az oviba is, a gyermek paplan befedésére. 

Válassz gyermekednek egy aranyos, kedves, pihe-puha és meleg ágyneműhuzatot otthonra és az óvodába is.

Az örök klasszikus Micimackótól a Sofia hercegnőig számos Disney szereplő felbukkanhat gyerek ágyneműhuzat kínálatunkban.

Azonban mindegyikben közös, hogy kellemes puha pamut anyaga nem fog senkinek csalódást okozni, sem felnőttnek sem gyereknek. Focirajongó kis– és nagy fiúknak találsz 3 részes focilabdás ágyneműhuzatot is, vagy éppen kedvenc focicsapata is visszaköszönhet az ágyneműről. De a gyerek ágyneműk között megtalálod a kisebb gyerkőcök körében oly népszerű Sam-et, a tűzoltót, a Mancs őrjáratot, valamint a Verdákat is. Kislányok körében pedig a nagy népszerűségnek örvendő Sofia hercegnőt, A Frozen-t, valamint Minnie egeret is.

Ha pedig már nem is olyan kicsi a gyerek, tekintsd meg a pamut ágyneműhuzat kategóriánkat, ahol lányoknak és fiúknak is rengeteg szép ágynemű található.

Folyamatosan megújuló kínálatunkat az aktuális trendekhez igazítjuk, mert azt szeretnénk, hogy minél több boldog mosolyú gyermek bújjon ágyba este és az ebéd utáni alváskor is. Hello Kitty, Mancs Őrjárat, Bing Nyuszi, Pókember, Verdák, Hercegnők, Foci csapatok és még sok-sok szeretett mesehős várja, hogy szép álmokba ringathassa gyermeked.