Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Gyerek ágynemű

Ingyenes szállítás!

100% pamut, minőségi gyermek ágyneműhuzat garnitúrák ovis és kamasz gyerekeknek is. - Dizon.hu

Kedvelt Disney mesefigurák és sok más aranyos kis figura várják, hogy elhozzák a legédesebb álmokat minden éjjel. Az Ovis gyerek szettek 90 x 140 cm-es paplan huzattal rendelkeznek, nagyméretű gyerek garnitúráink pedig 140 x 200 cm. Válassz egy mesés Disney ágyneműhuzatot gyermekednek!

Folyamatosan megújuló kínálatunkat az aktuális trendekhez igazítjuk, mert azt szeretnénk, hogy minél több boldog mosolyú gyermek bújjon ágyba este és az ebéd utáni alváskor is. Hello Kitty, Mancs Őrjárat, Bing Nyuszi, Pókember, Verdák, Hercegnők, Foci csapatok és még sok-sok szeretett mesehős várja, hogy szép álmokba ringathassa gyermeked.

A 100% pamut gyermek ágyneműhuzatok általában gombos záródásúak, minőségi anyaguk színtartó, jól mosható és hamar száradó. Ez is fontos szempont a gyermek ágyneműhuzat gyakori mosása miatt.

Válassz gyermekednek egy aranyos, kedves, pihe-puha és meleg ágyneműhuzatot otthonra és az óvodába is.

A legtöbb gyermek ágyneműhuzat OEKO-TEX ® fenntartható textil minősítéssel rendelkezik, mely biztonságos, környezetbarát és nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Párna huzat
Szín
Minta
 

Gyerekednek is legyen pihentető alvásban része pamut ágyneműben

Gyerekeknek szánt barátságos mintákkal találkozhatunk ágyneműhuzatokon. Kétféle méret közül választhatjátok ki a számára megfelelő gyerek ágyneműt. Kisebbeknek van a 2 részes ovis ágynemű. Ebben a gyerek ágyneműben egy kispárnahuzat, és egy 90 x 140 cm-es paplanhuzat található. Ez a méret megfelel a bölcsődében és óvodában használt ágyneműk méretének. Ha gyermeked már felnőtt méretű ágyneműben alszik, akkor a nagyobb méretből is megtalálhatod gyermeked kedvenc mesefiguráját. Minden gyerek ágynemű kellemes tapintású pamut anyagból készült.

De természetesen Te is kiválaszthatod magadnak a kedvencedet, hiszen a mesékhez sohasem lehetünk eléggé felnőttek. Gyerekágyneműink között nemcsak Disney meseszereplők vannak, hanem találhatsz aranyos kutyásat, cicásat, de akár zsiráfosat is.

Az örök klasszikus Micimackótól a mai modern Sofia hercegnőig számos Disney szereplő felbukkanhat gyerek ágyneműhuzat kínálatunkban. Azonban mindegyikben közös, hogy kellemes puha pamut anyaga nem fog senkinek csalódást okozni, sem felnőttnek sem gyereknek.

Focirajongó kis – és nagy fiúknak találsz 3 részes focilabdás ágyneműhuzatot is, vagy éppen kedvenc focicsapata is visszaköszönhet az ágyneműről. De a gyerek ágyneműk között megtalálod a kisebb gyerkőcök körében oly népszerű Sam-et, a tűzoltót, a Mancs őrjáratot, valamint a Verdákat is. Kislányok körében pedig a nagy népszerűségnek örvendő Sofia hercegnőt, A Frozen-t, valamint Minnie egeret is.

Tovább