Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Szatén, selyem ágynemű

Selymes szatén ágyneműhuzat garnitúrák, a luxus érintésre vágyóknak. Elsősorban a melegebb hónapokban vesszük nagy hasznát ezeknek az exkluzív ágyneműknek, de aki igazán megkedvelte, nem válik meg tőle akkor sem, ha hűvösebbre fordul az idő. Gyönyörű színek és lenyűgöző látvány fogad a hálószobában, ha ezt a fényűző lakástextilt választod éjszakára. Ajándékozz szeretteidnek kényelmes, pazar, mutatós ágyneműt.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Kispárna huzat
Nagypárna huzat
Paplan huzat

Álmodj szépeket minőségi szatén-selyem ágyneműben

A mai napig néhány embernek a selyem szóról a fényűzés, a pompa és az ezzel járó elegancia jut eszébe, amiről úgy gondolja, hogy számára megfizethetetlen lehet. De ez egy tévhit, hiszen webáruházunkban megfizetethető, kedvező árakon találsz minőségi szatén-selyem ágyneműket. És ami szintén egy tévhit a szatén – selyem ágyneművel kapcsolatosan az az, hogy „csúszós”. Ha az alapanyag jó, akkor nincs meg a csúszós jelenség és a kellemetlen tapintás. A szatén jelző pedig a szövés típusát jelenti. A selyem természetes alapanyag, így bőrbarát és antisztatikus tulajdonságú.

A 6 vagy 7 részes szatén-selyem ágyneműhuzat kínálatunkban megtalálod a Hozzád illőt, ami a hálószobádat elegánssá teszi. A 7 részes szatén-selyem ágyneműhuzat garnitúra tartalmaz egy nagyméretű lepedőt, szintén ilyen anyagból, mely színben nagyon jól harmonizál az ágyneműhuzatokkal.

Ha szeretnéd, hogy hálószobád még elegánsabb, tündöklőbb megjelenést kapjon, akkor válassz arany színű szatén – selyem ágyneműhuzataink közül. Ha rásüt majd a nyári nap, akkor beragyogja hálószobádat. Ha a romantikusabb színvilág felé húz az elképzelésed, stílusod, akkor választhatsz lila, mályva és rózsaszínű selyem – szatén ágyneműink közül. Bármelyiket is választod, a látvány magával ragad és meghitt pihenésben lesz részed.

Szatén – selyem ágyneműhuzataink között találsz gombosat vagy bújtatósat. Igényeidnek megfelelően tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet.

Tovább