Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Krepp ágynemű

Ingyenes szállítás!

Vasalásmentes krepp ágyneműhuzat gyönyörű színekben, nagy választékban. DIZON.hu

Elegáns, letisztult, vidám, vagy komoly, a dizonon megtalálod. Miért jó a krepp ágyneműhuzat? A legnagyobb előnye, hogy nem kell, sőt nem szabad vasalni. Ha rohanó életet élsz, akkor Neked találták ki. Vasalásmentes, könnyen száradó, minőségi és pihe-puha. A krepp anyag különleges nyomási eljárással készül, anyaga lehet 100% pamut, vagy kevert szálas pamut. Utóbbi 80% pamut és 20% poliészter összetételű. Erősek, jól moshatóak, színtartóak, nem gyűrődnek. Záródásuk főként gombos, de cipzáras és bújtatós típus is megtalálható.

A krepp ágyneműhuzat biztosítja a nyugodt és pihentető alvást. 3 részes, 6 részes nagy paplanos és 7 részes krepp ágyneműhuzat garnitúrát is kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa azt, amit éppen keres. 140 x 200 cm-es paplanhuzatos és 200 x 220 cm-es nagy paplanhuzatos kivitelben is.

Virágminta, állatos, absztrakt, lányos, fiús, felnőtt és gyermek krepp ágyneműhuzatok széles skálája tárul eléd.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Szín
Minta
 

Kényelmes, komfortos, vasalás nélküli krepp ágyneműhuzat nagy választékban.

A krepp egy speciális, gyürkös technológiával gyártott, puha, kellemes textilanyag, amely készülhet 100% pamutból és kevert szálas pamut anyagból is (80% pamut, 20% poliészter). A háziasszonyok, az agglegények és a gyermekek barátja is :)) Krepp anyagból elsősorban ágyneműhuzatot készítenek, de pizsama formájában is találkozhatunk vele.

Miért válassz krepp ágyneműhuzatot?

  • Mert vasalásmentes anyag. Tehát ha nem szeretsz vasalni, vagy még aludni is alig van időd, a krepp a te tökéletes ágynemű típusod.
  • Reggel csak lehúzod, beteszed a mosógépbe, kimosod, kiteríted a szárítóra és este már húzhatod is az ágyneműidre.
  • Nagyon hamar megszárad, nem igényel különös bánásmódot.
  • A krepp ágyneműhuzat erős, tartós anyag. Sokáig hű őrzője lesz álmaidnak.
  • Sokféle szín, minta, stílus található közöttük.

A krepp ágyneműhuzat garnitúra kínálatunkban gyermekek és felnőttek is találnak a hálószobájuk stílusához illő szettet. Élénk szín és visszafogott, elegáns, vagy bohókás minta, a DIZON.hu webáruházban megtalálod. Ajánljuk szállodák, apartmanok, panziók, vendégházak részére is, akár nagyobb mennyiséget is tudunk szolgáltatni, gyors szállítással.

Milyen krepp ágynemű garnitúrák között válogathatok?

  • 3 részes: 1 db paplanhuzattal, amely 140 x 200 cm, 1 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 1 db kispárnahuzattal, amely 40 x 50 cm.
  • 6 részes normál: 2 db paplanhuzattal, amely 140 x 200 cm, 2 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 2 db kispárnahuzattal, amely 40 x 50 cm.
  • 6 részes dupla nagy paplanos: 1 db nagy paplanhuzat, amely 200 x 220 cm, 2 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 2 db kispárna huzattal, amely 40 x 50 cm és 1 db lepedővel, amely 220 x 240 cm.
  • 7 részes: 2 db paplanhuzattal, amely 140 x 200 cm, 2 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 2 db kispárnahuzattal, amely 40 x 50 cm és 1 db lepedővel, amely 200 x 220 cm.

A krepp ágyneműhuzat jó választás, ha egy erős és nem kényes anyagú ágyneműt szeretnél vásárolni. Kínálatunkban megtalálható gombos és cipzáras változatban is. Folyamatos akciók és folyamatos újdonságok várnak rád, ha a Dizon-ra látogatsz. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink pihentető, kellemes környezetben hajthassák álomra fejüket minden éjjel. Ehhez válogatjuk össze mindig a legjobb minőségű, finom tapintású ágyneműhuzatokat és lepedőket.

Krepp ágynemű a nyári meleg hónapokban is jó választás, amikor inkább valami könnyed textillel szeretnénk takarózni.

Kellemes ágyneműhuzat vásárlást kívánunk mindenkinek!

Tovább