Termék kategóriák

Krepp ágynemű

Krepp ágynemű gyönyörű színekben, nagy választékban.

Elegáns, letisztult, vidám, vagy komoly, a dizonon megtalálod pamut krepp ágynemű formájában.

A krepp ágyneműhuzat miért jó választás?

A pamut krepp ágynemű legnagyobb előnye, hogy nem kell, sőt nem szabad vasalni. Ha rohanó életet élsz, akkor Neked találták ki. Vasalásmentes, könnyen száradó, minőségi és pihe-puha. 3 részes, 6 részes nagy paplanos és 7 részes krepp ágynemű garnitúrát is kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa azt, amit éppen keres.

Egyszemélyes ágyneműhuzat és kétszemélyes ágyneműhuzat nagy választékban.
140 x 200 cm-es paplanhuzatos és 200 x 220 cm-es nagy paplanhuzatos kivitelben is. Virágminta, állatos, absztrakt, lányos, fiús, felnőtt és gyermek krepp ágyneműhuzatok széles skálája tárul eléd.

Tovább
Anyag
Garnitúra
Méret
Szín
Minta
Termékkód
 

Kényelmes, komfortos, vasalás nélküli krepp ágyneműhuzat nagy választékban.

A krepp egy speciális, gyürkös technológiával gyártott, puha, kellemes textilanyag, amely készülhet 100% pamutból és kevert szálas pamut anyagból is (80% pamut, 20% poliészter). A háziasszonyok, az agglegények és a gyermekek barátja is :)) Krepp anyagból elsősorban ágyneműhuzatot készítenek, de pizsama formájában is találkozhatunk vele. A krepp ágyneműhuzat biztosítja a nyugodt és pihentető alvást.

Miért válassz krepp ágyneműhuzatot?

  • Mert vasalásmentes anyag. Tehát ha nem szeretsz vasalni, vagy még aludni is alig van időd, a krepp a te tökéletes ágynemű típusod.
  • Reggel csak lehúzod, beteszed a mosógépbe, kimosod, kiteríted a szárítóra és este már húzhatod is az ágyneműidre.
  • Nagyon hamar megszárad, nem igényel különös bánásmódot.
  • A krepp ágyneműhuzat erős, tartós anyag. Sokáig hű őrzője lesz álmaidnak.
  • Sokféle szín, minta, stílus található közöttük.

 

A krepp ágyneműhuzat garnitúra kínálatunkban gyermekek és felnőttek is találnak a hálószobájuk stílusához illő szettet. Élénk szín és visszafogott, elegáns, vagy bohókás minta, a DIZON.hu webáruházban megtalálod. Ajánljuk szállodák, apartmanok, panziók, vendégházak részére is, akár nagyobb mennyiséget is tudunk szolgáltatni, gyors szállítással.

Milyen krepp ágynemű garnitúrák között válogathatok?

  • 3 részes krepp ágynemű garnitúra: 1 db paplanhuzattal, amely 140 x 200 cm, 1 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 1 db kispárnahuzattal, amely 40 x 50 cm.
  • 6 részes normál: 2 db paplanhuzattal, amely 140 x 200 cm, 2 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 2 db kispárnahuzattal, amely 40 x 50 cm.
  • 6 részes dupla nagy paplanos: 1 db nagy paplanhuzat, amely 200 x 220 cm, 2 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 2 db kispárna huzattal, amely 40 x 50 cm és 1 db lepedővel, amely 220 x 240 cm.
  • 7 részes krepp ágynemű garnitúra: 2 db paplanhuzattal, amely 140 x 200 cm, 2 db párnahuzattal, amely 70 x 90 cm, 2 db kispárnahuzattal, amely 40 x 50 cm és 1 db lepedővel, amely 200 x 220 cm.

A krepp ágyneműhuzat jó választás, ha egy erős és nem kényes anyagú ágyneműt szeretnél vásárolni. Kínálatunkban megtalálható gombos és cipzáras változatban is. Folyamatos akciók és folyamatos újdonságok várnak rád, ha a Dizon-ra látogatsz. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vásárlóink pihentető, kellemes környezetben hajthassák álomra fejüket minden éjjel. Ehhez válogatjuk össze mindig a legjobb minőségű, finom tapintású ágyneműhuzatokat és lepedőket. Krepp ágynemű a nyári meleg hónapokban is jó választás, amikor inkább valami könnyed textillel szeretnénk takarózni.

A minőségi krepp ágynemű anyag különleges nyomási eljárással készül, 100% pamut, vagy kevert szálas pamutból. Utóbbi 80% pamut és 20% poliészter összetételű. Erősek, jól moshatóak, színtartóak, nem gyűrődnek. Záródásuk főként gombos, de cipzáras és bújtatós típus is megtalálható. Az egyszemélyes krepp ágynemű garnitúra felnőtteknek és gyerekeknek is kiváló. Ezen krepp ágyneműhuzat 140x200 paplanhuzattal készül.

A fehér krepp ágynemű huzat a szállodák, apartmanok, hotelek elegáns alapdarabja. Keresd bizalommal webáruházunkat akár nagyobb mennyiségű krepp ágynemű garnitúrákért is, ingyen házhozszállítással.

Mindezek mellett persze sok szép minőségi pamut ágyneműhuzat, flanel és szatén ágyneműhuzat is megtalálható a dizonon.

Kellemes ágyneműhuzat vásárlást kívánunk mindenkinek!