Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Krepp ágynemű

Rohanó életet élsz, de fontos számodra a nyugodt, pihentető alvás? Nem szeretsz vasalni? Semmire sincs időd? Akkor a krepp ágyneműhuzatot Neked találták ki! Nincs ettől egyszerűbben használható ágyneműhuzat. Enyhén gyűrött krepp anyaga gyorsan szárad és tilos vasalni. Válassz 3, 6, vagy 7 részes garnitúráink közül és élvezd jótékony tulajdonságait.

Tovább
Garnitúra
Kispárna huzat
Lepedő
Nagypárna huzat
Paplan huzat
Szín
 

Kényelmes, komfortos, vasalás nélküli krepp ágyneműhuzatok


A krepp nemcsak egy kellemes tapintású anyag, de a háziasszonyok barátja is :), hiszen az ebből készült ágyneműt nem szabad vasalni. Mivel sokáig szeretnénk élvezni a krepp ágyneműhuzat adta kényelmet, ezért érdemes a mosási útmutatót betartani. Első használatbavétel előtt mosd át maximum 40 fokon, és ne vasald ki! Hiába az alacsony hőfokú mosás, ezek a krepp ágyneműhuzatok már így is higiénikusak lesznek. Vasalás hatására az amúgy kicsit ráncos anyag elveszíti tartását.

Webáruházunkban igényeidnek megfelelően találsz 3, 6,7 részes, valamint 6 részes duplapaplanos kialakításút is. Többféle szín és minta közül választhatod ki a Hozzád legjobban illőt. Ezekkel a krepp ágyneműhuzatokkal stílusossá tudod tenni az ágyadat napközben, este pedig kényelmes pihenést biztosítanak.

A 7 részes és a 6 részes duplapaplanos krepp ágyneműkhöz tartozik egy nagyméretű szintén krepp anyagú, színben megegyező lepedő is. A duplapaplanos krepp ágyneműben egy nagyméretű paplanhuzat van, mely illeszkedik a szabvány méretű 200 x 220 cm-es paplanokra. A krepp ágynemű minden korosztály számára ideális választás, hiszen találsz kicsit visszafogottabb, egyszínű ágyneműt is, de vagány mintásakat is.

Térj nyugovóra kényelmes krepp ágyneműhuzatban, így megteremtheted a nyugodt és kellemes pihenés alapját! Ha még nem ismered a krepp anyagú ágyneműt, akkor itt az ideje kipróbálni.

Tovább