2 színű nagy-paplanos ágynemű 6 részes

Nézet:
Sorrend:

Puha pamut ágyneműhuzat garnitúra nagypaplanos kivitelben

A puha pamut anyagból készült 2 színű ágyneműhuzat megfelelő választás bárki számára. A pamut anyaga elősegíti a pihentető alvást, hiszen jó a légáteresztő-és nedvszívó képessége. A duplapaplanos 2 színű ágyneműhuzat része a 2-2 párnahuzat, a nagyméretű 200 x 220 cm-es paplanhuzat, valamint egy nagyméretű lepedő is. A paplan használaton kívül teljesen lefedi a nagyméretű franciaágyat is, mely így stílusossá válik. A garnitúra részeként a lepedő színben természetesen jól illik a 2 színű ágyneműhuzat mindkét oldalához.

Lefekvéskor kiválaszthatod, hogy a hangulatodhoz éppen melyik szín áll közelebb, melyikhez van épp kedved. A 2 színű duplapaplanos ágyneműnek van egy világosabb és egy sötétebb oldala, a lepedő egyszínű. Akár csillagos mintával is megtalálod a kedvedre valót a 2 színű duplapaplanos pamut ágyneműhuzat kínálatunkban. Kellemes színek, kellemes látvány.

A mosási útmutatót követve megőrizzük ágyneműnk használhatóságát, színét, puhaságát és formáját. Ezek a 2 színű duplapaplanos ágyneműk 40 fokon mosva maradnak meg eredeti állapotukban. Így az sem jelent gondot, ha kéthetente kerülnek mosásba.

Válaszd ki a kedvenc színedet, és hagyd, hogy puhasága magával ragadjon! De akár ajándéknak is szánhatod, hiszen minden korosztály számára találsz megfelelőt a 2 színű duplapaplanos ágyneműhuzat kínálatunkban. Lepd meg egy ilyen ágyneműhuzat garnitúrával szeretteidet, barátaidat, hogy ők is élvezzék a pamut puhaságát alvás közben.