2 színű 3 részes pamut ágynemű

Nézet:
Sorrend:

Pihentető alvás megfelelő ágyneműben, melyet mindkét oldalán használhatsz

 

Ahhoz, hogy az éjszakai alvás igazán pihentető legyen, megfelelő minőségű ágyneműre van szükséged. Ehhez megfelelő társad lesz a kellemes pamut anyagú kétszínű 3 részes ágyneműhuzat. Puhasága miatt kellemes alvásban lesz részed. Mivel a kétszínű ágyneműhuzat pamut anyagú, így rendkívül jó a nedvszívó képessége. Mindemelett légáteresztő, így még kellemesebb alvásban lesz részed.

A 3 részes kétszínű pamut ágyneműhuzat garnitúra tartalmaz 1-1 db kis-és nagypárnahuzatot, valamint egy paplanhuzatot. Ezek a normál felnőtt méretű ágyneműkre igazodnak.

A kétszínű ágyneműhuzat egyik oldala világosabb, míg a másik sötétebb. Mindkét szín harmonizál egymással, így biztosítva a kellemes összképet. Az ágyneműhuzat két színének köszönhetően kiválaszthatod, hogy éppen melyik illik a hangulatodhoz. Az sem probléma ha a kétszemélyes franciaágy kétféle színben tündököl, hiszen a kétszínű ágyneműhuzat színei illenek egymáshoz.

Találsz 3 részes kellemes pasztell színeket, de ha szeretnél vagányabb színirányba menni, akkor választhatod a neon színeket is.

Ha szeretnéd kétszínű ágyneműhuzatod anyagát, színét, alakját és tartósságát megőrizni, akkor a feltüntetett mosási útmutató alapján mosd ki. Így biztos, hogy sokáig lesz részed élvezni a kényelmes pamut anyagú kétszínű ágyneműhuzatot.