Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Matracok

Itt az ideje, hogy jól aludj! Az alvás életünk legfontosabb része, így nem mindegy, hogy milyen körülmények között hajtjuk álomra fejünket.  A kényelmes és minőségi ágybetét, pihentető alvásunk alapja. Webáruházunk, matracok széles kínálatát nyújtja azoknak, akik kényelmesen és magas színvonalon szeretnének minden este aludni. Légy részese a fitt és üde ébredésnek, az energikus reggeleknek. Mi segítünk ebben Neked!

Tovább

A pihentető alvás egyik fontos kelléke, a matrac


Ha Te is szeretnél nemcsak jól, de kényelmesen is aludni, akkor fontos, hogy matracod helyesen legyen megválasztva. Webáruházunk kínálatából többféle típusú matrac közül választhatsz. Matracválasztás előtt sok mindent kell figyelembe venned ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő matracodat, amelyen tényleg pihentető alvásban lesz részed.

A szivacs, vagy hideghab matracnak igen sok, az egészségünkre kedvező hatása van. A hideghab megnevezés a szivacsmatrac gyártási folyamatára utal. A szivacs matracok szellőznek, és jól lekövetik a test vonalát. Így segítenek elkerülni vagy csökkenteni a hát-és gerinc fájdalmakat.

Rugós matracból találsz webáruházunk kínálatában bonell - valamint táskarugós változatot is. A bonellrugós matracokat egymással összekapcsolt nagy felületű rugók alkotják. A táska, vagy zsákrugós matracokban pedig a rugótestek kisebb átmérőjűek, s nagyjából egymástól függetlenül mozognak, mert itt nincsenek összeköttetésben.

A vákuum  matrac megnevezés a speciális csomagolásra utal. Az elkészült matracra fóliát húznak, kipréselik belőle a levegőt, majd két végét lezárják. Ezután feltekerik a vákuum matracot. Ennek igazán könnyű és praktikus így a szállítása.

A fedőmatracokkal kényelmesebbé tehetjük a matracunkat. De hogy a kívánt kényelmet elérjük, fontos, hogy célszerű olyan matracon használni, mely nincs kifeküdve, hiszen így annak az alakját is átveheti, mely csökkenti a kényelmességét.

Gyermeked kényelmes alvásához is találsz kínálatunkban gyerekmatracokat. Nekik kisebb testsúlyuk miatt nincs szükség nagyon vastag matracra. Többféle méretben találsz gyermekmatracokat is.

Kezd az alapoknál a kényelmes és pihentető alvásért!

Tovább