Termék kategóriák

Matracok

Matrac minden típusban: memóriahabos matrac | rugós matrac | kókusz matrac | vákuum matrac | latex matrac | gyerek matrac |

Itt az ideje, hogy jól aludj! A minőségi alvás és a kipihent, energikus ébredés életünk meghatározója. A DIZON.hu webáruház, matracok széles kínálatát nyújtja azoknak, akik kényelmesen és magas színvonalon szeretnének minden este aludni.

Mindenki máshogyan alszik, mi pedig mindenkinek szeretnénk tökéletes matracot kínálni, ezért ilyen nagy a választékunk.

Minőségi matracok, minden igényhez. Kemény, közepesen kemény, vagy a legpuhább fekvőfelületet keresed, itt megtalálod, 200 x 200 cm-ig és egyedi méretben is. Egy jó matrac tökéletes alátámasztást nyújt az éjszaka minden pillanatában. Ha forgatható, kétoldalas matracot szeretnél téli és nyári használathoz, azt is megtalálod. Antiallergén, antibakteriális matracok mosható huzattal is. Aloe Vera felület és természetes kókusz matrac is.

Tovább

A pihentető alvás egyik fontos kelléke, a matrac.

Ha Te is szeretnél nemcsak jól, de kényelmesen is aludni, akkor fontos, hogy matracod helyesen legyen megválasztva. Webáruházunk kínálatából többféle típusú matrac közül választhatsz. Matracválasztás előtt sok mindent kell figyelembe venned ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő matracodat, amelyen tényleg pihentető alvásban lesz részed.

A szivacs, vagy hideghab matracnak igen sok, az egészségünkre kedvező hatása van. A hideghab megnevezés a szivacsmatrac gyártási folyamatára utal. A szivacs matracok jól szellőznek, és jól lekövetik a test vonalát. Így segítenek elkerülni vagy csökkenteni a hát-és gerinc fájdalmakat.

Rugós matracból találsz webáruházunk kínálatában bonell - valamint táskarugós változatot is. A bonellrugós matracokat egymással összekapcsolt nagy felületű rugók alkotják. A táska, vagy zsákrugós matracokban pedig a rugótestek kisebb átmérőjűek, s nagyjából egymástól függetlenül mozognak, mert itt nincsenek összeköttetésben.

A vákuum matrac megnevezés a speciális csomagolásra utal. Az elkészült matracra fóliát húznak, kipréselik belőle a levegőt, majd két végét lezárják. Ezután feltekerik a vákuum matracot. Ennek igazán könnyű és praktikus így a szállítása.

A fedőmatracokkal kényelmesebbé tehetjük a matracunkat. De hogy a kívánt kényelmet elérjük, fontos, hogy célszerű olyan matracon használni, mely nincs kifeküdve, hiszen így annak az alakját is átveheti, mely csökkenti a kényelmességét.

Gyermeked kényelmes alvásához is találsz kínálatunkban gyerekmatracokat. Nekik kisebb testsúlyuk miatt nincs szükség nagyon vastag matracra. Többféle méretben találsz gyermekmatracokat is.

Kezdd az alapoknál a kényelmes és pihentető alvást!