Fedőmatrac

Kedvencekhez
Larry memory fedőmatrac topper 4cm prémium
Larry memory fedőmatrac topper 4cm prémium
Larry memory fedőmatrac topper 4cm prémium
Larry memory fedőmatrac topper 4cm prémium
76 990 Ft/db
Összehasonlítás

Mitől fedőmatrac a fedőmatrac?

 

Egy igazán praktikus, hatékony és költségkímélő megoldás a fedőmatrac használata. Ha esetleg sikerült egy számodra nagyon kemény matracot kiválasztani, akkor a fedőmatraccal növelheted a puhaságát és ezáltal a komfortérzetedet. Viszont a megfelelő fedőmatrac kiválasztása előtt egy lényeges dolog. Csak olyan matracra célszerű fedőmatracot vásárolni, amelyik nincs kifeküdve (nem göröngyös), illetve nincs olyan szinten elhasználódva, hogy a matrac „elpuhult”. Ezekben az esetekben sajnos nem nyújt ideális kényelmet a fedőréteg, hiszen felveszi az alatta lévő matrac alakját. Valamelyest tompítani fogja a régi matrac kényelmetlenségét, de a tökéletes és elvárt kényelmet nem fogja biztosítani.

Webáruházunk kínálatában memóriahabos fedőmatracokat találsz, melyek kényelmesek. Ezen kívül a megfelelő alátámasztást is megkapod a memory fedőmatracoktól. Ha éjszaka kényelemesen alszol, az izmaid el tudnak lazulni (ez a megfelelő alátámasztásnak köszönhető), akkor reggel kipihenten ébredhetsz, ami hatással lehet az egész napos tevékenységedre. Közérzeted javításáért is tehetsz, ha a megfelelő fedőmatracon alszol. Hiszen így ébredés után nem fognak fájni az izmaid, izületeid, nem úgy fogsz ébredni, hogy már akkor sajog mindened pedig még csak most keltél ki az ágyból.

A memóriahab (emlékezőhab) kissé süppedékeny, így kellemes érzést nyújt, amikor ráfekszel. Ha szeretnél kipihenten ébredni, válassz fedőmatrac kínálatunkból kedvező áron!

Tovább