Termék kategóriák

Fedőmatrac

Memory topper fedőmatrac arra az esetre, ha van egy jó ágybetéted, de a fekvőfelületét mégsem találtad el igazán és nem alszol rajta megfelelően. A felületjavító topper segítségével kényelmesen alhatsz pénztárcakímélően, anélkül, hogy egy újbb matracot kellene beszerezned. Mit tud még? Antiallergén, légáteresztő klimatizációs szövet anyagú, levehető huzatú, mosható, magas minőségű memory emlékezőhab anyag. Magyarországon készült és sok méretben kérhető belőle. Érdemes beszerezni.

Tovább
Huzat anyaga

Mitől fedőmatrac a fedőmatrac?

 Egy igazán praktikus, hatékony és költségkímélő megoldás a fedőmatrac használata. Ha esetleg sikerült egy számodra nagyon kemény matracot kiválasztani, akkor a fedőmatraccal növelheted a puhaságát és ezáltal a komfortérzetedet. Viszont a megfelelő fedőmatrac kiválasztása előtt egy lényeges dolog. Csak olyan matracra célszerű fedőmatracot vásárolni, amelyik nincs kifeküdve (nem göröngyös), illetve nincs olyan szinten elhasználódva, hogy a matrac „elpuhult”. Ezekben az esetekben sajnos nem nyújt ideális kényelmet a fedőréteg, hiszen felveszi az alatta lévő matrac alakját. Valamelyest tompítani fogja a régi matrac kényelmetlenségét, de a tökéletes és elvárt kényelmet nem fogja biztosítani.

Webáruházunk kínálatában memóriahabos fedőmatracokat találsz, melyek kényelmesek. Ezen kívül a megfelelő alátámasztást is megkapod a memory fedőmatracoktól. Ha éjszaka kényelemesen alszol, az izmaid el tudnak lazulni (ez a megfelelő alátámasztásnak köszönhető), akkor reggel kipihenten ébredhetsz, ami hatással lehet az egész napos tevékenységedre. Közérzeted javításáért is tehetsz, ha a megfelelő fedőmatracon alszol. Hiszen így ébredés után nem fognak fájni az izmaid, izületeid, nem úgy fogsz ébredni, hogy már akkor sajog mindened pedig még csak most keltél ki az ágyból.

A memóriahab (emlékezőhab) kissé süppedékeny, így kellemes érzést nyújt, amikor ráfekszel. Ha szeretnél kipihenten ébredni, válassz fedőmatrac kínálatunkból kedvező áron!