Gyerekmatrac

Gyermeked számára is biztosíts kényelmes alvást gyermekmatracaink segítségével

 

Ha fontos, hogy gyermeked ne csak kényelmes, de egészséges testhelyzetben is aludjon, akkor válassz számára megfelelő gyerekmatracot. Nekik még csecsemőkortól legalább 3 éves korukig szükséges, hogy a gerincük is megfelelő alátámasztást kapjon. Ehhez keményebb, de mégis kicsit rugalmasabb gyerekmatracra van szükség.

Webáruházunk kínálatában többféle gyerekmatrac közül választhatod ki a gyermeked számára a legmegfelelőbbet. Matracaink rétegeiben megtalálható a kókuszrost. Ez megfelelő keménysége miatt jobb alátámasztást nyújt gyermekednek alvás közben, ideálisan megtámasztva a gerincét.

A gyerekmatracok kiválasztásánál még az is egy fontos szempont, hogy könnyű legyen a tisztíthatósága. Az is mérvadó lehet a gyerekmatrac kiválasztásánál, hogy az antiallergén-e. A nálunk kapható matracok antiallergén huzattal vannak bevonva. A gyerekmatracok könnyen tisztíthatóak, és a kókuszrostnak köszönhetően nem szívják magukba a nedvességet.

Kínálatunkban megtalálod a megfelelő méretet a kiságyba is, valamint a későbbi gyerekágyba is, mindezt kedvező árakon. A gyerekek számára nem fontos még ilyen korban, hogy a matracuk vastag legyen, hiszen ők még nem rendelkeznek akkora testsúllyal, mely igényelné a 20 centis matracvastagságot. De a kényelmes alvásra már születéstől kezdve szükségük van.

 

Tovább