Termék kategóriák

Gyerekmatrac

Gyermeked számára is biztosíts kényelmes alvást gyermekmatracaink segítségével

Ha fontos, hogy gyermeked ne csak kényelmes, de egészséges testhelyzetben is aludjon, akkor válassz számára megfelelő gyerekmatracot. Nekik még csecsemőkortól legalább 3 éves korukig szükséges, hogy a gerincük is megfelelő alátámasztást kapjon. Ehhez keményebb, de mégis kicsit rugalmasabb gyerekmatracra van szükség.

Webáruházunk kínálatában többféle gyerekmatrac közül választhatod ki a gyermeked számára a legmegfelelőbbet. Matracaink rétegeiben megtalálható a kókuszrost. Ez megfelelő keménysége miatt jobb alátámasztást nyújt gyermekednek alvás közben, ideálisan megtámasztva a gerincét.

Tovább

A gyerekmatrac akkor jó, ha bírja a mindennapos igénybevételeket, hiszen gyermekeink másképpen alszanak, mint mi felnőttek. A növésben lévő csontozatuk számára is fontos, hogy minőségi, kényelmes ágybetét nyújtson számukra nyugodt alvást. Esetükben elengedhetetlen a levehető és mosható huzat is. Az általunk forgalmazott gyerekmatracok megbízhatóak, így a szülők is és a gyermekek is nyugodtan fognak aludni.

A gyerekmatracok kiválasztásánál még az is egy fontos szempont, hogy könnyű legyen a tisztíthatósága. Az is mérvadó lehet a gyerekmatrac kiválasztásánál, hogy az antiallergén-e. A nálunk kapható matracok antiallergén huzattal vannak bevonva. A gyerekmatracok könnyen tisztíthatóak, és a kókuszrostnak köszönhetően nem szívják magukba a nedvességet.

Kínálatunkban megtalálod a megfelelő méretet a kiságyba is, valamint a későbbi gyerekágyba is, mindezt kedvező árakon. A gyerekek számára nem fontos még ilyen korban, hogy a matracuk vastag legyen, hiszen ők még nem rendelkeznek akkora testsúllyal, mely igényelné a 20 centis matracvastagságot. De a kényelmes alvásra már születéstől kezdve szükségük van.