Gyerekmatrac

Gyermeked számára is biztosíts kényelmes alvást gyermekmatracaink segítségével

 Ha fontos, hogy gyermeked ne csak kényelmes, de egészséges testhelyzetben is aludjon, akkor válassz számára megfelelő gyerekmatracot. Nekik még csecsemőkortól legalább 3 éves korukig szükséges, hogy a gerincük is megfelelő alátámasztást kapjon. Ehhez keményebb, de mégis kicsit rugalmasabb gyerekmatracra van szükség.

Webáruházunk kínálatában többféle gyerekmatrac közül választhatod ki a gyermeked számára a legmegfelelőbbet. Matracaink rétegeiben megtalálható a kókuszrost. Ez megfelelő keménysége miatt jobb alátámasztást nyújt gyermekednek alvás közben, ideálisan megtámasztva a gerincét.

Tovább
-20%
Kedvencekhez
Oscar gyerekmatrac erősített tartással
Listaár
45 417 Ft / db
Akciós ár:
36 334 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
Listaár
49 311 Ft / db
Akciós ár:
39 449 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
Emilio kókuszrost gyermekmatrac antiallergén
Listaár
50 609 Ft / db
Akciós ár:
40 487 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

A gyerekmatrac akkor j ó, ha bírja a mindennapos igénybevételeket, hiszen gyermekeink másképpen alszanak, mint mi felnőttek. A növésben lévő csontozatuk számára is fontos, hogy minőségi, kényelmes ágybetét nyújtson számukra nyugodt alvást. Esetükben elengedhetetlen a levehető és mosható huzat is. Az általunk forgalmazott gyerekmatracok megbízhatóak, így a szülők is és a gyermekek is nyugodtan fognak aludni.

A gyerekmatracok kiválasztásánál még az is egy fontos szempont, hogy könnyű legyen a tisztíthatósága. Az is mérvadó lehet a gyerekmatrac kiválasztásánál, hogy az antiallergén-e. A nálunk kapható matracok antiallergén huzattal vannak bevonva. A gyerekmatracok könnyen tisztíthatóak, és a kókuszrostnak köszönhetően nem szívják magukba a nedvességet.

Kínálatunkban megtalálod a megfelelő méretet a kiságyba is, valamint a későbbi gyerekágyba is, mindezt kedvező árakon. A gyerekek számára nem fontos még ilyen korban, hogy a matracuk vastag legyen, hiszen ők még nem rendelkeznek akkora testsúllyal, mely igényelné a 20 centis matracvastagságot. De a kényelmes alvásra már születéstől kezdve szükségük van.