Termék kategóriák

Latex matrac

A latex biomatrac antiallergén, időtálló, minőségi matrac, ami pihentető alvást nyújt az allergiások számára, hiszen nem tudnak megtelepedni benne az atkák. A latexet a kaucsukfa nedvéből állítják elő, nagyon rugalmas anyagnak számít. Minden matracunk Magyarországon gyártott, legjobb minőségű anyagokból és technológiával készült és azoknak ajánljuk, akik szeretnének végre jókat aludni. Ingyenes szállítással várunk!

Tovább
Fekvőérzet
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
259 290 Ft / db
VIP ár:
215 390 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
261 090 Ft / db
VIP ár:
216 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
235 790 Ft / db
VIP ár:
195 890 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-17%
Kedvencekhez
Normál ár:
212 390 Ft / db
VIP ár:
176 190 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Előnyös-e a latex matrac használata?

 A válasz: Igen! Matracválasztás előtt ennél a matractípusnál is figyelembe kell venni a feltüntetett súlyhatárt. Hiszen akkor lesz megfelelő a latex matrac, akkor biztosít kényelmes alvást, ha nem lépjük túl a megengedett a tömeget. Ez a latex matrac vastagságát is befolyásolja.

A latex matrac szerkezete lehetővé teszi az optimális szellőzést. A latex matracokban az atkák nem telepednek meg. A latexmatracok rugalmasak, nagyszerűen alátámasztja a test vonalát, de a szükséges helyeken (mint a váll, csípő) jobban besüpped a latex matrac. Így biztosítva még kényelmesebb fekvést. A latex matrac egyben pont rugalmas, de mégis megfelelő keménységű is.

A webáruházunkban kapható latex matracoknak levehető a huzata, és szükség esetén mosógépben mosható, így elősegítve a jobb tisztántartást. A matrac huzata bármelyik latex matrac esetében szabadon megválasztható.

Ha szeretnél végre kényelmesen aludni, és kipihenten ébredni, akkor válaszd bátran latex matracaink egyikét. Pontrugalmassága miatt ha nagyméretű latex matracot vásárolsz, párod nem fog felébredni ha Te épp megfordulsz, ő kényelmesen tud tovább aludni abban a pozícióban.

A legkisebb mérettől kezdve egészen a nagy 200 x 200 cm-es méretig találsz kínálatunkban különböző típusú latex matracokat. Adj esélyt a kényelmes és pihentető alvásodnak.