Termék kategóriák

Latex matrac

nyereményjáték a Dizonnál

A latex biomatrac antiallergén, időtálló, minőségi matrac, ami pihentető alvást nyújt az allergiások számára, hiszen nem tudnak megtelepedni benne az atkák. A latexet a kaucsukfa nedvéből állítják elő, nagyon rugalmas anyagnak számít. Minden matracunk Magyarországon gyártott, legjobb minőségű anyagokból és technológiával készült és azoknak ajánljuk, akik szeretnének végre jókat aludni. Ingyenes szállítással várunk!

Tovább
Fekvőérzet
-20%
Kedvencekhez
RRP ár:
202 116 Ft / db
A Te árad:
161 693 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
RRP ár:
224 576 Ft / db
A Te árad:
179 661 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
RRP ár:
247 035 Ft / db
A Te árad:
197 628 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
RRP ár:
248 763 Ft / db
A Te árad:
199 010 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Előnyös-e a latex matrac használata?

 A válasz: Igen! Matracválasztás előtt ennél a matractípusnál is figyelembe kell venni a feltüntetett súlyhatárt. Hiszen akkor lesz megfelelő a latex matrac, akkor biztosít kényelmes alvást, ha nem lépjük túl a megengedett a tömeget. Ez a latex matrac vastagságát is befolyásolja.

A latex matrac szerkezete lehetővé teszi az optimális szellőzést. A latex matracokban az atkák nem telepednek meg. A latexmatracok rugalmasak, nagyszerűen alátámasztja a test vonalát, de a szükséges helyeken (mint a váll, csípő) jobban besüpped a latex matrac. Így biztosítva még kényelmesebb fekvést. A latex matrac egyben pont rugalmas, de mégis megfelelő keménységű is.

A webáruházunkban kapható latex matracoknak levehető a huzata, és szükség esetén mosógépben mosható, így elősegítve a jobb tisztántartást. A matrac huzata bármelyik latex matrac esetében szabadon megválasztható.

Ha szeretnél végre kényelmesen aludni, és kipihenten ébredni, akkor válaszd bátran latex matracaink egyikét. Pontrugalmassága miatt ha nagyméretű latex matracot vásárolsz, párod nem fog felébredni ha Te épp megfordulsz, ő kényelmesen tud tovább aludni abban a pozícióban.

A legkisebb mérettől kezdve egészen a nagy 200 x 200 cm-es méretig találsz kínálatunkban különböző típusú latex matracokat. Adj esélyt a kényelmes és pihentető alvásodnak.