Vákuum Matrac

Milyen is az a vákuummatrac?

 Először is egy tévhitet szeretnék eloszlatni. Nagyon sokan hiszik azt, hogy a vákuummatrac szó a matrac fajtáját jelöli. A vákuum maga a technológia amivel a matracot könnyebben szállítható állapotba hozzák. Vagyis a kész habmatracot befóliázzák, majd egy présgép segítségével kinyomják belőle a levegőt. Ezután az összenyomott matrac két végén lezárják a fóliát, így megakadályozva, hogy a levegő visszaáramolhasson. Az így nyert kisebb méretű matracot már könnyű feltekerni. Ezzel el is készült a vákuummatrac. Kisebb helyet foglal tárolásnál és a szállítása is könnyebb, és a házhoz szállítatás költsége is jutányosabb.

A vákuummatrac kibontás után lassan nyeri vissza eredeti állapotát. Minden habmatrac igyekszik visszanyerni eredeti, vákuumozás előtti állapotát. Ez kicsit időigényes folyamat.

Tovább
Fekvőérzet
Huzat
Huzat anyaga
Súlyhatár
-20%
Kedvencekhez
Listaár
99 933 Ft / db
Akciós ár:
79 946 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
Bernardo 5 zónás vákuum matrac
Listaár
121 999 Ft / db
Akciós ár:
97 599 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
Pablo termoaktív vákuum matrac közepesen kemény
Listaár
129 787 Ft / db
Akciós ár:
103 830 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-20%
Kedvencekhez
Alvaro termoaktív vákuum matrac közepesen kemény
Listaár
168 727 Ft / db
Akciós ár:
134 982 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Vákuum matracok szállodáknak és magánembereknek is. A vákuum szó a csomagolási eljárásra vonatkozik, szállítása roppant könnyedén történhet ezáltal. Nagyon kedvelt a kétoldalas matrac, ami tényleg nagyon praktikus, mert csak át kell fordítani az évszakokhoz megfelelő oldalára. Minőségi fekvőbetéteink biztosítják a tökéletes alátámasztást csontjainknak és izmainknak, így minden reggel kipihenten ébredünk. 

Webáruházunkban többféle vákuummatracot találsz, különböző méretekben. Kínálatunkban felfedezhetsz olyan vákuummatracot is melynek az egyik oldala közepesen kemény, a másik oldala pedig kemény. Ha házi por allergiától szenvedsz, akkor válaszd antiallergén habszivacs vákuummatracunkat. Megtalálod nálunk akár a legkisebb, 80 x 200 cm-es egyszemélyes ágymérettől kezdve, a 200 x 200 cm-es ágyméretig különböző méretekben.

Matracaink Magyarországon készülnek, kiváló minőségű alapanyagokból, fejlett technológiával. Próbáld ki milyen a pihentető alvás egy kényelmes matracon, mindezt igazán kedvező árakon!