Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Vákuum Matrac

Ingyenes szállítás!

 Vákuum matracok szállodáknak és magánembereknek is. A vákuum szó a csomagolási eljárásra vonatkozik, szállítása roppant könnyedén történhet ezáltal. Nagyon kedvelt a kétoldalas matrac, ami tényleg nagyon praktikus, mert csak át kell fordítani az évszakokhoz megfelelő oldalára. Minőségi fekvőbetéteink biztosítják a tökéletes alátámasztást csontjainknak és izmainknak, így minden reggel kipihenten ébredünk. 

Tovább
Fekvőérzet
Huzat
Huzat anyaga
Magasság
Súlyhatár
Kedvencekhez
Listaár:
61 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Bernardo 5 zónás vákuum matrac
Listaár:
76 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Pablo termoaktív vákuum matrac közepesen kemény
Listaár:
81 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
Kedvencekhez
Alvaro termoaktív vákuum matrac közepesen kemény
Listaár:
105 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Milyen is az a vákuummatrac?

 

Először is egy tévhitet szeretnék eloszlatni. Nagyon sokan hiszik azt, hogy a vákuummatrac szó a matrac fajtáját jelöli. A vákuum maga a technológia amivel a matracot könnyebben szállítható állapotba hozzák. Vagyis a kész habmatracot befóliázzák, majd egy présgép segítségével kinyomják belőle a levegőt. Ezután az összenyomott matrac két végén lezárják a fóliát, így megakadályozva, hogy a levegő visszaáramolhasson. Az így nyert kisebb méretű matracot már könnyű feltekerni. Ezzel el is készült a vákuummatrac. Kisebb helyet foglal tárolásnál és a szállítása is könnyebb, és a házhoz szállítatás költsége is jutányosabb.

A vákuummatrac kibontás után lassan nyeri vissza eredeti állapotát. Minden habmatrac igyekszik visszanyerni eredeti, vákuumozás előtti állapotát. Ez kicsit időigényes folyamat.

Webáruházunkban többféle vákuummatracot találsz, különböző méretekben. Kínálatunkban felfedezhetsz olyan vákuummatracot is melynek az egyik oldala közepesen kemény, a másik oldala pedig kemény. Ha házi por allergiától szenvedsz, akkor válaszd antiallergén habszivacs vákuummatracunkat. Megtalálod nálunk akár a legkisebb, 80 x 200 cm-es egyszemélyes ágymérettől kezdve, a 200 x 200 cm-es ágyméretig különböző méretekben.

Matracaink Magyarországon készülnek, kiváló minőségű alapanyagokból, fejlett technológiával. Próbáld ki milyen a pihentető alvás egy kényelmes matracon, mindezt igazán kedvező árakon!

 

Tovább