Termék kategóriák

Matracvédő

Antiallergén, steppelt matracvédő több méretben is. Lepedő alá ajánljuk a használatát, így tökéletes higiéniai és egészségügyi fekvőfelületet kapunk. Légáteresztő képessége is tökéletes, jól szellőzik, nem izzadékony, természetes pamut anyagból készült. A poratkák számára kedvezőtlen, számunkra viszont annál kedvezőbb antiallergén anyaga elhozza a pihentető alvást. Kiváló minőség, megbízható magyar termék.

Tovább
-19%
Kedvencekhez
Normál ár:
37 190 Ft / db
VIP ár:
30 290 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás

Főként kisgyermekek mellett hasznos segítség a matracvédő használata!

 Ha szeretnénk matracunk élettartamát meghosszabbítani, akkor célszerű a matracvédő használata. Hiszen segít a matrac felszínét megvédeni a kosztól, az esetleges izzadságtól, és a különböző atkáktól. Nem csak a nem levehető huzatú matracoknál érdemes használni matracvédőt, hanem a levehető, mosható huzatúaknál is, hiszen ezt könnyebb tisztítani, mint a matracra le-és felküzdeni a huzatot.

A matracvédő használata mellett nem kell aggódni, ha inkontinenciával küzdesz, vagy gyermeked esetleg most tanulja a szobatisztaságot. Ha bármilyen „baleset” történik az ágyon, csak leveszed, bedobod a mosógépbe, és száradás újra élvezheted a matracvédő tisztaságát. Ha bármi ráborul vagy kifolyik az ágyra, akkor nem kell aggódni, hogy a matracodon nyoma lesz, hiszen a matracvédő megóvja. De egyszerűen csak azért is használhatsz matracvédőt, hogy matracod állapotát tovább megóvhasd.

Nagyon kényelmes a fedőrétege, huzata levehető. Száradás után nagyon egyszerűen visszateheted a matracodra, hiszen 4 sarkán rögzítő gumipánt található. Válaszd ki a matracod méretében, és kerüld el a matractisztítással járó bosszúságokat! Igazán stílusos és kényelmesen puha külsőt kapott, mely a steppelt Soft & FRESH külsőnek köszönhető. Ezen pozitív tulajdonságai mellett a matracvédő még antiallergén is.