Matracvédő

Kedvencekhez
Liane matracvédő antiallergén
Liane matracvédő antiallergén
Liane matracvédő antiallergén
Liane matracvédő antiallergén
8 790 Ft/db
Összehasonlítás

Főként kisgyermekek mellett hasznos segítség a matracvédő használata

 

Ha szeretnénk matracunk élettartamát meghosszabbítani, akkor célszerű a matracvédő használata. Hiszen segít a matrac felszínét megvédeni a kosztól, az esetleges izzadságtól, és a különböző atkáktól. Nem csak a nem levehető huzatú matracoknál érdemes használni matracvédőt, hanem a levehető, mosható huzatúaknál is, hiszen ezt könnyebb tisztítani, mint a matracra le-és felküzdeni a huzatot.

A matracvédő használata mellett nem kell aggódni, ha inkontinenciával küzdesz, vagy gyermeked esetleg most tanulja a szobatisztaságot. Ha bármilyen „baleset” történik az ágyon, csak leveszed, bedobod a mosógépbe, és száradás újra élvezheted a matracvédő tisztaságát. Ha bármi ráborul vagy kifolyik az ágyra, akkor nem kell aggódni, hogy a matracodon nyoma lesz, hiszen a matracvédő megóvja. De egyszerűen csak azért is használhatsz matracvédőt, hogy matracod állapotát tovább megóvhasd.

Nagyon kényelmes a fedőrétege, huzata levehető. Száradás után nagyon egyszerűen visszateheted a matracodra, hiszen 4 sarkán rögzítő gumipánt található. Válaszd ki a matracod méretében, és kerüld el a matractisztítással járó bosszúságokat! Igazán stílusos és kényelmesen puha külsőt kapott, mely a steppelt Soft & FRESH külsőnek köszönhető. Ezen pozitív tulajdonságai mellett a matracvédő még antiallergén is.

 

Tovább