Termék kategóriák

Bőrönd

Puha bőrönd, vagy kemény fedeles ABS bőrönd?

Ha gurulós bőröndöt keresel, a puha és a kemény ABS bőrönd is ingyenes szállítással rendelhető webáruházunkból.

A puha bőrönd klasszikus stílusú, az ABS bőrönd pedig roppant divatos. Sokféle színben és mintával vásárolható. Egy szép és minőségi bőröndre bármikor szükség lehet. Mindkét típusnak megvannak az előnyei, bármelyiket választod, praktikus utazási segéded lesz.

Milyen méretben van szükség bőröndre?

Webáruházunkban mindet megtalálod. Fedezd fel a világot és utazz kényelmesen, szép, minőségi bőrönddel!

Tovább

Utazni készülsz, de nincs meg hozzá a megfelelő bőrönd?

Ha utazásra készülsz, az egyik legalapvetőbb dolog, amit célszerű legelőször beszerezned, a bőrönd. A Dizon.hu webáruházban ezt ingyenes szállítással megteheted.
A keményfedelű táska és bőrönd szett tökéletes segítőid lesznek. Egy ryanair poggyász minden repülős utazás alapkelléke. De bármivel is szeretnél utazni, repülővel, autóval, vonattal, gyalog, stb. az utazó bőrönd nagy választékát találod a dizonon.

3 részes bőrönd szett

a sokat utazóknak, vagy az egész családnak: kabinbőrönd, közepes bőrönd és nagy bőrönd. A fedélzeti bőrönd és kézipoggyász légitársaságok méreteit mindenképpen ellenőrizni kell az utazás előtt.

4 kerekes bőrönd szett

a legkényelmesebb utazásokhoz. Teleszkópos húzókar, amit 3 magasságú méretre állíthatsz. A DIZON.hu webáruházban rengeteg kabin bőrönd közül is válogathatsz, akár ajándékba is. Baglyos bőrönd, pillangós, vagy elegáns egyszínű fekete bőröndöt keresel, rendeld meg kényelmesen és élmény lesz az utazás.

Ki a puhafalúbőrönd,vagy más néven puhafedeles bőrönd mellett voksol, ki pedig az ABS keményfalú bőrönd vásárlását részesíti előnyben. Megvan mindkettő táska előnye. A puha bőröndnek kis külső zsebei, rekeszei vannak, általában cipzáras záródásokkal. A kemény bőrönd fényes anyaga pedig kifejezetten stílusos és divatos. Különböző mintázatokkal vásárolhatunk belőlük. Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is vannak szép bőröndjeink.

A nagy bőrönd már a hosszabb utakra választható, akár bővíthető formában is. Ezek teleszkópos húzókarjára rátehető a fedélzeti táska, ami még többhelyet ad a pakolásra. 

Ha a családból többen utaztok, akkor praktikus választás lehet számotokra a keményfalú bőrönd szett, mely különböző méretű bőröndökből áll. Így akár a család minden tagjának juthat egy saját bőrönd, az igényeknek megfelelő méretben.
Ha kisebb utazás vár Rád, akkor elég lehet akár egy fedélzeti bőrönd (kabin bőrönd), vagy egy utazó táska is.
De választhatsz bőröndjeink közül kemény vagy puha anyagút is. Mindegyiknek megvan a maga praktikussága, így a megengedett méretű bőrönd (repülőre, vonatra vagy buszra felvihető) megtalálása után már csak a Te ízlésed számít.

Ha kétségeid vannak, vagy csak még nincs tapasztalatod a repülős utakkal kapcsolatban, akkor megpróbálok most egy kis kiinduló segítséget nyújtani, ami talán ad egy kis támpontot a megfelelő bőrönd kiválasztásához.

A különböző légitársaságok különböző bőröndméreteket engedélyeznek mind a fedélzetre, mind feladható poggyászként. A Ryanair-nél a fedélzeti táska mérete 40cm x 20cm x 25cm, mely a szemközti szék alatt kap helyet, ezért ezt a korlátozott méretet nem lépheti túl. Ennek a méretnek megfelelhet egy kézitáska, laptop táska vagy esetleg egy kisebb méretű hátizsák is. A feladott poggyász nagysága súlyban van maximalizálva, ez a felső határ pedig a 20 kg. Ebből a nagyságból viszont egy utas 2 bőröndöt adhat fel. A spórolás jegyében a feladott bőröndöt célszerű az eredeti foglaláskor kiválasztani, hiszen így lehet olcsóbb utazást biztosítani magunknak.

A WIZZAIR járatain más bőrönd méretekkel utazhatsz.

Ennél a légitársaságnál 2 féle ingyenes kézipoggyász közül választhatsz. Ha az alap változat elég számodra, akkor a bőrönd választásnál vedd figyelembe, hogy a 40cm x 30cm x 20cm-es méretbe beleférjen. Ha valami pluszra vágysz, akkor az elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával a maximálisan felvihető bőrönd mérete elérheti az 55cm x 40cm x 23 cm-t is a másik kisebb méretű kézipoggyász mellett.