Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Bőrönd

Ingyenes szállítás!

Puhafalú bőrönd azoknak, akik sokat utaznak. Puha bőrönd, kemény fedeles ABS bőrönd is elérhető, mert különbözőek vagyunk, más-más igényekkel.

Bőrönd szett: kemény, puha, gurulós és fedélzeti táska szett akár ingyenes szállítással.

Ki a puhafalú bőrönd, vagy más néven puhafedeles bőrönd mellett voksol, ki pedig az ABS keményfalúbőrönd vásárlását részesíti előnyben. Megvan mindkettő táska előnye. A puha bőröndnek kis külső zsebei, rekeszei vannak, általában cipzáras záródásokkal. A kemény anyagú ABS bőrönd fényes anyaga kifejezetten stílusos és divatos. Különböző mintázatokkal vásárolhatunk belőlük. Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is vannak szép bőröndjeink.

4 kerekes bőrönd szett a legkényelmesebb utazásokhoz. Teleszkópos húzókar, amit 3 magasságú méretre állíthatsz, ahogy neked kényelmes. A DIZON.hu webáruházban rengeteg kabin bőrönd közül is válogathatsz, akár ajándékba is. Baglyos bőrönd, pillangós, vagy elegáns egyszínű fekete bőröndöt keresel, rendeld meg kényelmesen és élmény lesz az utazás.

3 részes bőrönd szett a sokat utazóknak, vagy az egész családnak: kabinbőrönd, közepes bőrönd és nagy bőrönd. A fedélzeti bőrönd és kézipoggyász légitársaságok méreteit mindenképpen ellenőrizni kell az utazási szándék előtt.

Fedezd fel a világot és utazz kényelmesen, szép, minőségi bőrönddel!

Tovább

Utazni készülsz, de nincs meg hozzá a megfelelő bőrönd?

Ha utazásra készülsz,az egyik legalapvetőbb dolog amit célszerű legelőször beszerezned, a bőrönd. A Dizon.hu webáruházban ezt akár ingyenes szállítással is megrendelheted. A keményfedelű táska és bőrönd szett tökéletes segítőid lesznek. Egy kabin bőrönd az utazás lételeme. A gurulós kabinbőrönd bármivel utazol, segíytségedre lesz.

A nagy bőrönd már a hosszabb utakra választható, akár bővíthető formában is. Ezek teleszkópos húzókarjára rátehető kézipoggyász is helyet ad a pakolásra. 

Ha a családból többen utaztok, akkor praktikus választás lehet számotokra a keményfalú bőrönd szett, mely különböző méretű bőröndökből áll. Így akár a család minden tagjának juthat egy saját bőrönd, az igényeknek megfelelő méretben.
Ha kisebb utazás vár Rád, akkor elég lehet akár egy fedélzeti bőrönd (kabin bőrönd), vagy egy utazó táska is.
De választhatsz bőröndjeink közül kemény vagy puha anyagút is.  Mindegyiknek megvan a maga praktikussága, így a megengedett méretű bőrönd (repülőre, vonatra vagy buszra felvihető) megtalálása után már csak a Te ízlésed számít.

Ha kétségeid vannak, vagy csak még nincs tapasztalatod a repülős utakkal kapcsolatban, akkor megpróbálok most egy kis kiinduló segítséget nyújtani, ami talán ad egy kis támpontot a megfelelő bőrönd kiválasztásához.

A különböző légitársaságok különböző bőröndméreteket engedélyeznek mind a fedélzetre, mind feladható poggyászként. A Ryanair-nél a fedélzeti táska mérete 40cm x 20cm x 25cm, mely a szemközti szék alatt kap helyet, ezért ezt a korlátozott méretet nem lépheti túl. Ennek a méretnek megfelelhet egy kézitáska, laptop táska vagy esetleg egy kisebb méretű hátizsák is. A feladott poggyász nagysága súlyban van maximalizálva, ez a felső határ pedig a 20 kg. Ebből a nagyságból viszont egy utas 2 bőröndöt adhat fel. A spórolás jegyében a feladott bőröndöt célszerű az eredeti foglaláskor kiválasztani, hiszen így lehet olcsóbb utazást biztosítani magunknak.

A WIZZAIR járatain más bőröndméretekkel utazhatsz. Ennél a légitársaságnál 2 féle ingyenes kézipoggyász közül választhatsz. Ha az alap változat elég számodra, akkor a bőröndválasztásnál vedd figyelembe, hogy a 40cm x 30cm x 20cm-es méretbe beleférjen. Ha valami pluszra vágysz, akkor az elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával a maximálisan felvihető bőrönd mérete elérheti az 55cm x 40cm x 23 cm-t is a másik kisebb méretű kézipoggyász mellett.

 

Tovább