Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Bőrönd

Bőrönd azoknak, akik sokat utaznak. Puha- és kemény fedeles változat is elérhető, mert különbözőek vagyunk, más-más igényekkel. Ki ezt szereti, ki pedig azt. Megvan mindkettőnek az előnye. Többféle méret közül választhat, aki utazni készül. Az 55 cm-es kabin méretűtől az egész nagy, 72 cm-ig. Szép színek, minták, minden stílushoz. Fedezd fel a világot és utazz kényelmesen!

Tovább

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>
 

Utazni készülsz, de nincs meg hozzá a megfelelő bőrönd?

Ha utazásra készülsz,az egyik legalapvetőbb dolog amit célszerű legelőször beszerezned, a bőrönd. Így már praktikusan tudod összepakolni a szükséges holmikat, hogy ne maradjon az utolsó pillanatra. Kellemetlen tud lenni, ha az utolsó perces kapkodás miatt valami fontos dolog mégis otthon marad. Utazás előtt a bőrönd kiválasztásánál figyelembe kell venned, hogy mivel utazol, és ahhoz melyik a legpraktikusabb bőrönd.

Ha a családból többen utaztok, akkor praktikus választás lehet számotokra a bőrönd szett, mely különböző méretű bőröndökből áll. Így akár a család minden tagjának juthat egy saját bőrönd, az igényeknek megfelelő méretben.
Ha kisebb utazás vár Rád, akkor elég lehet akár egy fedélzeti táska (kabin bőrönd), vagy egy utazó táska is.
De választhatsz bőröndjeink közül kemény vagy puha anyagút is.  Mindegyiknek megvan a maga praktikussága, így a megengedett méretű bőrönd (repülőre, vonatra vagy buszra felvihető) megtalálása után már csak a Te ízlésed számít.

Ha kétségeid vannak, vagy csak még nincs tapasztalatod a repülős utakkal kapcsolatban, akkor megpróbálok most egy kis kiinduló segítséget nyújtani, ami talán ad egy kis támpontot a megfelelő bőrönd kiválasztásához.

A különböző légitársaságok különböző bőröndméreteket engedélyeznek mind a fedélzetre, mind feladható poggyászként. A Ryanair-nél a fedélzeti táska mérete 40cm x 20cm x 25cm, mely a szemközti szék alatt kap helyet, ezért ezt a korlátozott méretet nem lépheti túl. Ennek a méretnek megfelelhet egy kézitáska, laptop táska vagy esetleg egy kisebb méretű hátizsák is. A feladott poggyász nagysága súlyban van maximalizálva, ez a felső határ pedig a 20 kg. Ebből a nagyságból viszont egy utas 2 bőröndöt adhat fel. A spórolás jegyében a feladott bőröndöt célszerű az eredeti foglaláskor kiválasztani, hiszen így lehet olcsóbb utazást biztosítani magunknak.

A WIZZAIR járatain más bőröndméretekkel utazhatsz. Ennél a légitársaságnál 2 féle ingyenes kézipoggyász közül választhatsz. Ha az alap változat elég számodra, akkor a bőröndválasztásnál vedd figyelembe, hogy a 40cm x 30cm x 20cm-es méretbe beleférjen. Ha valami pluszra vágysz, akkor az elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával a maximálisan felvihető bőrönd mérete elérheti az 55cm x 40cm x 23 cm-t is a másik kisebb méretű kézipoggyász mellett.

 

Tovább