Kemény bőrönd

Kemény bőrönd 55 cm-es kis mérettől 72 cm-es nagy méretig. Stílusos színek tárháza, divatos rosegold, pasztell, és pezsgő, egyszínű, vagy aranyos mintás: katicabogaras, pillangós, baglyos, csak hogy néhányat említsünk. Ez a bőründ típus könnyen tisztítható, nem ázik át, ha éppen elkap vele az eső. Csak töröljük le egy kendővel, vagy papírtörlővel és már folytathatjuk is tovább, kalandos utunkat. Világjáróknak és csak a kollégiumba járóknak is ajánljuk.

Tovább
Méret
Súly
Szín
-17%
Elstra keményfedelű bőrönd Párizsban autóval
Elstra keményfedelű bőrönd Párizsban autóval
Elstra keményfedelű bőrönd Párizsban autóval
Listaár:
17 990 Ft / db
Akciós ár:
14 990 Ft / db
Erbach keményfalú bőrönd rosegold
Erbach keményfalú bőrönd rosegold
Erbach keményfalú bőrönd rosegold
Listaár:
10 990 Ft / db
Eutin keményfalú cinksárga bőrönd
Eutin keményfalú cinksárga bőrönd
Eutin keményfalú cinksárga bőrönd
Listaár:
10 990 Ft / db
Esenn keményfalú bőrönd fekete színben
Esenn keményfalú bőrönd fekete színben
Listaár:
11 990 Ft / db

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

 

Utazásodhoz válassz dizájnos kemény bőröndöt


Ha utazni készülsz, nem mindegy milyen bőrönddel vágsz neki. Keményfalú bőröndjeink között biztosan megtalálod a Hozzád illőt! Kínálatunkban találsz 2 vagy 4 kerekű változatot is. A kemény bőröndök általában polyprobilénből vagy polikarbonátból készülnek.
Webáruházunkban különböző méretekben és színekben találhatsz kemény bőröndöt nem csak magadnak, de a család minden tagjának.
Ha bőröndöddel hosszabb séta szükséges a célállomás eléréséhez, akkor ajánlom figyelmedbe a 4 kerekű kemény bőröndöt. Ezeknek ugyanis a kereke 360 fokban mozog, így irányítása sokkal könnyebb és egyszerűbb. Ha sokat utazol repülővel, akkor ideális választás lehet számodra a „rejtett kerekű”, vagy a kivehető kerekekkel rendelkező kemény bőrönd. Így kisebb az esélye, hogy a feladott poggyász kereke kitörik a rakodások során.
Kemény fedelű bőröndből mindenféle méretet találsz webáruházunkban, a legkisebb kabinbőröndtől kezdve a legnagyobb méretű bőröndig. Ha még nem tudod pontosan, hogy melyik méretű bőrönddel célszerű utaznod, vagy utaznotok, akkor böngészd végig a légitársaság csomagfeladási díjakra vonatkozó díjszabását. Így nem fog kellemetlen meglepetés érni, hogy a kiválasztott bőröndöd túllépi az erre szánt keretet.

A díjmentesen felvihető kabinbőröndök méreteiben nyújtok most egy kis méretbeli segítséget.
A Ryanair járataira díjmentesen felvihető kabinbőrönd mérete 40cm x 20cm x 25 cm. Ha emellett szükséged/ szükségetek van bőrönd feladásra, annak nagysága kg-ban van leszabályozva. A feladott bőrönd súlya nem haladhatja meg a 20kg-ot.
A WIZZAIR-nél kétféle felvihető kézipoggyász közül választhatsz. Az egyik teljesen díjmentes, ennek mérete: 40cm x 30cm x 20cm. Ha emellé még szeretnéd a fedélzeten tudni a bőröndödet, akkor az elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával lehetőséged van 55cm x 40cm x 23cm-es bőrönd felvitelére is. Ebben az esetben érdemes átgondolnod, hogy melyik éri meg jobban, hiszen a cél, hogy több pénz maradjon nálad.
Buszos utazás során a FlixBus-nál a jegy vételára magába foglalja a kézipoggyász és a nagyobb méretű bőrönd szállítását is. A kézipoggyász mérete maximum 42cm x 30cm x 18 cm lehet. és nem haladhatja meg a 7 kg-ot, míg a nagyobb bőrönd mérete bele kell hogy férjen a 80cm x 50cm x 30cm-es határba, súlya pedig a 20 kg-ba.

A kemény bőröndök belső kialakítása igazán praktikus. A gondosan behajtogatott ruhák nem fognak elmozdulni utazás során, mivel a gumis pánt ezt megakadályozza.
Dizájnos kemény bőröndöd társaságában stílusosan vonulhatsz végig az utcán.

 

Tovább