Termék kategóriák

Kemény bőrönd

Stílusos, kemény fedeles ABS bőrönd 3 féle méretben.

Stílusos színek és minták tárháza a DIZON.hu webáruházban. Minőségi ABS bőröndök pasztellszínekben, vagy elegáns és minden alkalomra illő fekete színben?
A pezsgő, a rosegold, a türkiz színek is divatosak a bőröndhasználók körében, ezeket is meg tudod vásárolni kényelmesen weboldalunkon. Lányok és fiúk is találnak itt szép kemény fedeles bőröndöt egyszínű és mintás változatban is.

Mintás, vagy egyszínű letisztult ABS bőröndöt szeretnél?

Baglyos, katicás, pillangós, város mintás bőrönd több méretben.

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Típus
Termékkód
 

Kemény bőrönd méretek:

  1. Kis méret: 55 cm
  2. Közepes méret: 62 cm
  3. Nagy méret: 72 cm

   Az ABS bőrönd előnye, hogy könnyen tisztítható, nem árt neki az eső, a fagy és az erős napsütés sem. Kényelmes, 360 fokba elforgatható 4 kerekével élmény utazni. Teleszkópos húzókarja is kényelmes markolatú, megkönnyíti az utazást. Cipzáras záródás és biztonságos számzár teszi még tökéletesebbé az ABS bőröndöket. Mindegy, hogy világjáró vagy, vagy csak a kollégiumba, belföldi utazásokhoz szeretnél bőröndöt vásárolni, a DIZON.hu webáruházban megtalálod, amit szeretnél.

   Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

   Kemény bőrönd, a dizájnos és stílusos.

   Ha utazni készülsz, nem mindegy milyen bőrönddel vágsz neki. Keményfalú bőröndjeink között biztosan megtalálod a Hozzád illőt! Kínálatunkban találsz 2 vagy 4 kerekű változatot is. A kemény bőröndök általában polyprobilénből vagy polikarbonátból készülnek.
   Webáruházunkban különböző méretekben és színekben találhatsz kemény bőröndöt nem csak magadnak, de a család minden tagjának.
   Ha bőröndöddel hosszabb séta szükséges a célállomás eléréséhez, akkor ajánlom figyelmedbe a 4 kerekű kemény bőröndöt. Ezeknek ugyanis a kereke 360 fokban mozog, így irányítása sokkal könnyebb és egyszerűbb. Ha sokat utazol repülővel, akkor ideális választás lehet számodra a „rejtett kerekű”, vagy a kivehető kerekekkel rendelkező kemény bőrönd. Így kisebb az esélye, hogy a feladott poggyász kereke kitörik a rakodások során.

   Kemény fedelű bőröndből mindenféle méretet találsz webáruházunkban.

   A legkisebb kabinbőröndtől kezdve a legnagyobb méretű bőröndig. Ha még nem tudod pontosan, hogy melyik méretű bőrönddel célszerű utaznod, vagy utaznotok, akkor böngészd végig a légitársaság csomagfeladási díjakra vonatkozó díjszabását. Így nem fog kellemetlen meglepetés érni, hogy a kiválasztott bőröndöd túllépi az erre szánt keretet.

   A díjmentesen felvihető kabinbőröndök méreteiben nyújtok most egy kis méretbeli segítséget.
   A Ryanair járataira díjmentesen felvihető kabinbőrönd mérete 40 cm x 20 cm x 25 cm. Ha emellett szükséged/ szükségetek van bőrönd feladásra, annak nagysága kg-ban van leszabályozva. A feladott bőrönd súlya nem haladhatja meg a 20 kg-ot.
   A WIZZAIR-nél kétféle felvihető kézipoggyász közül választhatsz. Az egyik teljesen díjmentes, ennek mérete: 40cm x 30cm x 20 cm. Ha emellé még szeretnéd a fedélzeten tudni a bőröndödet, akkor az elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával lehetőséged van 55 cm x 40 cm x 23 cm-es bőrönd felvitelére is. Ebben az esetben érdemes átgondolnod, hogy melyik éri meg jobban, hiszen a cél, hogy több pénz maradjon nálad.
   Buszos utazás során a FlixBus-nál a jegy vételára magába foglalja a kézipoggyász és a nagyobb méretű bőrönd szállítását is. A kézipoggyász mérete maximum 42 cm x 30 cm x 18 cm lehet. és nem haladhatja meg a 7 kg-ot, míg a nagyobb bőrönd mérete bele kell hogy férjen a 80 cm x 50 cm x 30 cm-es határba, súlya pedig a 20 kg-ba.

   A kemény bőröndök belső kialakítása igazán praktikus. A gondosan behajtogatott ruhák nem fognak elmozdulni utazás során, mivel a gumis pánt ezt megakadályozza.
   Dizájnos kemény bőröndöd társaságában stílusosan vonulhatsz végig az utcán.