Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Kemény bőrönd

Ingyenes szállítás!

Stílusos, kemény fedeles ABS bőrönd 3 féle méretben.

Stílusos színek és minták tárháza a DIZON.hu webáruházban. Minőségi ABS bőröndök pasztellszínekben, vagy elegáns és minden alkalomra illő fekete színben. A pezsgő, a rosegold, a türkiz színek is divatosak a bőrönd használók körében, ezeket is meg tudod vásárolni kényelmesen weboldalunkon.

Mintás, vagy egyszínű letisztult ABS bőröndöt szeretnél? Baglyos, katicás, pillangós, város mintás bőrönd több méretben.

  • Kis méret: 55 cm
  • Közepes méret: 62 cm
  • Nagy méret: 72 cm

Az ABS bőrönd előnye, hogy könnyen tisztítható, nem árt neki az eső, a fagy és az erős napsütés sem. Kényelmes, 360 fokba elforgatható 4 kerekével élmény utazni. Teleszkópos húzókarja is kényelmes markolatú, megkönnyíti az utazást. Cipzáras záródás és biztonságos számzár teszi még tökéletesebbé az ABS bőröndöket. Mindegy, hogy világjáró vagy, vagy csak a kollégiumba, belföldi utazásokhoz szeretnél bőröndöt vásárolni, a DIZON.hu webáruházban megtalálod, amit szeretnél.

Tovább
Méret
Súly
Szín
Kedvencekhez
Ehingen keményfedelű bőrönd piros esernyős
Ehingen keményfedelű bőrönd piros esernyős
Ehingen keményfedelű bőrönd piros esernyős
Listaár:
16 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
-31%
Kedvencekhez
Eutin keményfalú cinksárga bőrönd
Eutin keményfalú cinksárga bőrönd
Eutin keményfalú cinksárga bőrönd
Listaár:
28 990 Ft / db
Akciós ár:
19 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
 

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

Kemény bőrönd, a dizájnos és stílusos.


Ha utazni készülsz, nem mindegy milyen bőrönddel vágsz neki. Keményfalú bőröndjeink között biztosan megtalálod a Hozzád illőt! Kínálatunkban találsz 2 vagy 4 kerekű változatot is. A kemény bőröndök általában polyprobilénből vagy polikarbonátból készülnek.
Webáruházunkban különböző méretekben és színekben találhatsz kemény bőröndöt nem csak magadnak, de a család minden tagjának.
Ha bőröndöddel hosszabb séta szükséges a célállomás eléréséhez, akkor ajánlom figyelmedbe a 4 kerekű kemény bőröndöt. Ezeknek ugyanis a kereke 360 fokban mozog, így irányítása sokkal könnyebb és egyszerűbb. Ha sokat utazol repülővel, akkor ideális választás lehet számodra a „rejtett kerekű”, vagy a kivehető kerekekkel rendelkező kemény bőrönd. Így kisebb az esélye, hogy a feladott poggyász kereke kitörik a rakodások során.


Kemény fedelű bőröndből mindenféle méretet találsz webáruházunkban, a legkisebb kabinbőröndtől kezdve a legnagyobb méretű bőröndig. Ha még nem tudod pontosan, hogy melyik méretű bőrönddel célszerű utaznod, vagy utaznotok, akkor böngészd végig a légitársaság csomagfeladási díjakra vonatkozó díjszabását. Így nem fog kellemetlen meglepetés érni, hogy a kiválasztott bőröndöd túllépi az erre szánt keretet.

A díjmentesen felvihető kabinbőröndök méreteiben nyújtok most egy kis méretbeli segítséget.
A Ryanair járataira díjmentesen felvihető kabinbőrönd mérete 40cm x 20cm x 25 cm. Ha emellett szükséged/ szükségetek van bőrönd feladásra, annak nagysága kg-ban van leszabályozva. A feladott bőrönd súlya nem haladhatja meg a 20kg-ot.
A WIZZAIR-nél kétféle felvihető kézipoggyász közül választhatsz. Az egyik teljesen díjmentes, ennek mérete: 40cm x 30cm x 20cm. Ha emellé még szeretnéd a fedélzeten tudni a bőröndödet, akkor az elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával lehetőséged van 55cm x 40cm x 23cm-es bőrönd felvitelére is. Ebben az esetben érdemes átgondolnod, hogy melyik éri meg jobban, hiszen a cél, hogy több pénz maradjon nálad.
Buszos utazás során a FlixBus-nál a jegy vételára magába foglalja a kézipoggyász és a nagyobb méretű bőrönd szállítását is. A kézipoggyász mérete maximum 42cm x 30cm x 18 cm lehet. és nem haladhatja meg a 7 kg-ot, míg a nagyobb bőrönd mérete bele kell hogy férjen a 80cm x 50cm x 30cm-es határba, súlya pedig a 20 kg-ba.

A kemény bőröndök belső kialakítása igazán praktikus. A gondosan behajtogatott ruhák nem fognak elmozdulni utazás során, mivel a gumis pánt ezt megakadályozza.
Dizájnos kemény bőröndöd társaságában stílusosan vonulhatsz végig az utcán.

 

Tovább