Puha bőrönd

Kedvencekhez
Freising puhafalú piros bőrönd
Freising puhafalú piros bőrönd
8 790 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Freren puhafalú bordó bőrönd
Freren puhafalú bordó bőrönd
8 790 Ft/db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Fulda puhafalú bőrönd fekete
Fulda puhafalú bőrönd fekete
8 790 Ft/db
Összehasonlítás

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

 

Kellemes utazás, minden igényednek megfelelő puha bőrönddel


Egy utazás, főleg ha nem 1 -2 napos, akkor igényel némi előkészületet, hogy ne maradjon a bőröndbe való bepakolás az utolsó percre. Ha már az elején elakadtál, mert nincs hozzá megfelelő bőröndöd, ne csüggedj! Kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legideálisabb puha bőröndöt, mely hű társad lesz az utazások alkalmával.
Ha hosszabb sétákat kell tenned bőröndöddel a cél eléréséig, akkor válassz 4 kerekű puha bőröndjeink közül. Így nem okoz majd gondot a nehezebb terep sem, hiszen ezek a puha bőröndök bolygó kerekekkel vannak ellátva. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mind a 4 kereke 360 fokos forgásra képes.  
A puha bőröndök belseje praktikusan van kialakítva, mely lehetővé teszi a rendezettebb pakolást. Ruháidat le tudod fogatni a bőrönd belsejében található gumis pánttal, így nem lesz káosz benne ha újra kinyitod .
Puhafalú bőröndöd választása előtt célszerű előbb tájékozódnod. Gondolok itt arra, hogy mivel is utazol: repülővel,vonattal, busszal vagy autóval? Hiszen ez befolyásolhatja a megfelelő méretű bőrönd kiválasztását. Puha bőröndjeink többféle méretben és kellemes színekben könnyíthetik meg utazásodat. A repülőgép társaságoknál sem egyforma méretű bőröndöket engedélyeznek. Ha nem akarsz egy kellemetlen szituációval szembesülni a reptéren, akkor érdemes tájékozódni  még a bőrönd kiválasztása előtt.

Ehhez megpróbálok egy kis támpontot adni, de hogy biztosra menj, célszerű az igényeidnek megfelelően a kiválasztott légitársaságnál tájékozódnod.
A WIZZAIR kétféle méretű bőröndöt enged felvinni a fedélzetére. Ebből csak a 40cm x 30cm x 20cm-es kabinbőröndért nem számol fel plusz költséget. A másik opciója 55cm x 40cm x 23 cm, mely elsőbbségi szolgáltatás megvásárlásával válik elérhetővé. Így 2 bőrönd utazhat veled a fedélzeten, s nem kell sorba állnod a csomagodért.
A Ryanair-nél a díjmentesen felvihető fedélzeti táska mérete 40cm x 20cm x 25cm. Emellé még van lehetőséged maximum 20kg-os bőrönd feladására térítés ellenében. De ez is úgy jön ki gazdaságosan, ha ezt a szolgáltatást az eredeti foglaláskor választod. Így biztos, hogy olcsóbban kapod meg ezt a szolgáltatást, mintha később, vagy beszállás előtt kéred.
Busszal vagy vonattal való utazás során nem vagy ennyire lekorlátozva, de azért ilyen utazás előtt is érdemes tájékozódnod a megfelelő méretekről és súlyokról. 

Webáruházunk kínálatában többféle méretű és színű puhafalú bőrönd között találhatod meg  az ideális útitársad.

 

Tovább