Termék kategóriák

Bőrönd szett

ABS bőrönd szett és puha fedeles bőrönd szett is.

4 kerekű akciós bőrönd szett a család minden tagjának. 2 részes és 3 részes bőrönd szettek, letisztult egyszínű, és feltűnő mintás stílusban is. Kis hétvégi utazásra, vagy nagy tengerentúli kalandra készülsz, egy bőrönd szett mindenképpen kelleni fog.

A bőrönd szett méretei:

Kabin bőrönd: 55 x 40 x 20 cm

Közepes bőrönd: 62 x 45 x 28 cm

Nagyméretű bőrönd: 72 x 47 x 29 cm

   ABS bőrönd szett, vagy puhafalú bőrönd szett? Nem tudsz választani? El kell döntened mi a fontosabb. A dizájn, vagy a praktikum? Az ABS bőrönd elképesztően stílusos, a puhafalú bőrönd pedig a sok külső rekesze miatt jó választás. Kialakításban azonban mindkettő bőrönd egyforma: 360 fokban elforgatható 4 kerék, teleszkópos húzószerkezet, oldalsó fogantyúk, biztonságos számzár.

    

   Tovább
   Anyag
   Méret Közép
   Szín
   Szett
   Termékkód

   Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

   Bőröndöt szett a család minden tagjának.

   Ha családi utazásra készültök, akkor válasszatok bőrönd szettjeink közül. Így a család minden tagjának meglesz a megfelelő méretű bőröndje. Bőrönd szettjeink között találsz 2, 3 vagy 4 részeset is. Így a család apraja-nagyja ugyanolyan bőrönddel büszkélkedhet.
   De ha éppen kollégiumi életedet kezded, akkor neked is jól jön egy bőrönd szett, hiszen egymásba pakolva kisebb helyet foglalnak el a szobádban. Már csak azt kell eldöntened, hogy hány részeset szeretnél, melyik praktikusabb számodra.
   Ideális bőrönd szetted megvásárlása előtt dönts el néhány „aprónak” tűnő dolgot, amik nem is annyira számítanak kicsinek. Például hány részes bőrönd szettet szeretnél? Mennyi kereke legyen? Kemény vagy puha anyagból készüljön a bőrönd? Milyen színű legyen? Milyen gyakran utazol repülővel? (Itt ugyanis szabványméretek vannak a bőröndre vonatkozóan is, amiket be kell tartani, ha nem szeretnél plusz költséget fizetni).

   Bőrönd szett segítségével az egész család kényelmesen utazhat.

   Egyforma bőröndökkel akár repülővel is. Hiszen a szett különböző méretű bőröndöket tartalmaz, melyekből a 2 nagyobb méretű akár lehetővé teszi, hogy a családi utazás során ne fizessetek plusz költségeket, hiszen ebben a 2 nagyobb bőröndben elfér az összes nyaralásra szánt dolog (így nem kell mindenkinek plusz költséget fizetni a bőröndje feladásáért). A feladható bőröndökön felül a légitársaságok lehetővé teszik a kézipoggyász felvitelét a gépre, mely ingyenes a megfelelő méretet betartva.

   40 x 20 x 25 cm fedélzeti táska a Ryanair-hez.

   Ebbe a méretbe belefér a szabvány méretű kabinbőrönd is, melyeket szettjeinkben is megtalálsz. A méret betartása fontos, mert ezek a táskák/bőröndök az ülések alatt kapnak helyet. Ezen kívül a feladható bőrönd nem lehet nehezebb 20kg-nál. Így egy családi utazás alkalmával többet spórolhattok ha a nagyobb bőröndöket nem egy ember veszi használatba.

   A másik kedvelt légitársaságnál (WIZZAIR) a díjmentesen felvihető poggyász mérete 40 x 30 x 20 cm. Ha ez a méret kevésnek bizonyulna, akkor elsőbbségi szolgáltatás vásárlásával vihetsz fel mellé egy 55 x 40 x 23 cm-es kabinbőröndöt is.

   Ha a családból többen utaztok, de mindenki máshová és mindenkinek szüksége van bőröndre, akkor a bőrönd szett kitűnő választás, hiszen így akár mindenki számára juthat egy saját bőrönd. Ha nincs konkrét elképzelésed az ideális bőrönd szettedet illetően, akkor böngészd végig kínálatunkat, s válassz tetszésednek megfelelően. Ha az ár is döntő szempont, akkor válaszd a legakciósabb bőrönd szettet.

   Ha segítségre van szükséged, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06305092418-as telefonszámon és szívesen segítünk kiválasztani a legjobb bőrönd szettet.