Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Bőrönd szett

4 kerekű bőrönd szett a család minden tagjának! 2 részes és 3 részes garnitúrát is kínálunk, hogy a kisebb és nagyobb utazásokhoz is elő tudd kapni a gardróbból a legideálisabbat. Hétvégi utazás, vagy nagyobb, tengeren túli kaland vár, egy szép gurulós táska elkísér, bárhová mész. Elegáns visszafogott, vagy bohém, feltűnő stílusút szeretnél választani, nálunk gyönyörű színek, minták várnak Rád!

Tovább
Anyag
Méret Kabin
Méret Közép
Méret Nagy
Súly Kabin Méret
Szín
Szett

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

 

Bőröndöt a család minden tagjának
 

Ha családi utazásra készültök, akkor válasszatok bőrönd szettjeink közül. Így a család minden tagjának meglesz a megfelelő méretű bőröndje. Bőrönd szettjeink között találsz 2, 3 vagy 4 részeset is. Így a család apraja-nagyja ugyanolyan bőrönddel büszkélkedhet.
De ha éppen kollégiumi életedet kezded, akkor neked is jól jön egy bőrönd szett, hiszen egymásba pakolva kisebb helyet foglalnak el a szobádban. Már csak azt kell eldöntened, hogy hány részeset szeretnél, melyik praktikusabb számodra.
Ideális bőrönd szetted megvásárlása előtt dönts el néhány „aprónak” tűnő dolgot, amik nem is annyira számítanak kicsinek. Például hány részes bőrönd szettet szeretnél? Mennyi kereke legyen? Kemény vagy puha anyagból készüljön a bőrönd? Milyen színű legyen? Milyen gyakran utazol repülővel? (Itt ugyanis szabványméretek vannak a bőröndre vonatkozóan is, amiket be kell tartani, ha nem szeretnél plusz költséget fizetni). Bőrönd szettjeink segítségével az egész család kényelmesen utazhat egyforma bőröndökkel akár repülővel is. Hiszen a szett különböző méretű bőröndöket tartalmaz, melyekből a 2 nagyobb méretű akár lehetővé teszi, hogy a családi utazás során ne fizessetek plusz költségeket, hiszen ebben a 2 nagyobb bőröndben elfér az összes nyaralásra szánt dolog (így nem kell mindenkinek plusz költséget fizetni a bőröndje feladásáért). A feladható bőröndökön felül a légitársaságok lehetővé teszik a kézipoggyász felvitelét a gépre, mely ingyenes a megfelelő méretet betartva.

A Ryanair-nél a díjmentesen felvihető fedélzeti táska mérete 40cm x 20cm x 25cm. Ebbe a méretbe belefér a szabvány méretű kabinbőrönd is, melyeket szettjeinkben is megtalálsz. A méret betartása fontos, mert ezek a táskák/bőröndök az ülések alatt kapnak helyet. Ezen kívül a feladható bőrönd nem lehet nehezebb 20kg-nál. Így egy családi utazás alkalmával többet spórolhattok ha a nagyobb bőröndöket nem egy ember veszi használatba.

A másik kedvelt légitársaságnál (WIZZAIR) a díjmentesen felvihető poggyász mérete 40 cm x 30cm x 20cm. Ha ez a méret kevésnek bizonyulna, akkor elsőbbségi szolgáltatás vásárlásával vihetsz fel mellé egy 55cm x 40cm x 23cm-es kabinbőröndöt is.

Ha a családból többen utaztok, de mindenki máshová és mindenkinek szüksége van bőröndre, akkor a bőrönd szett kitűnő választás, hiszen így akár mindenki számára juthat egy saját bőrönd.

Ha nincs konkrét elképzelésed az ideális bőrönd szettedet illetően, akkor böngészd végig kínálatunkat, s válassz tetszésednek megfelelően.

 

Tovább