Termék kategóriák

Fedélzeti táska

Fedélzeti táska, kisméretű kézipoggyász, kabin bőrönd.

Ha repülőgéppel készülsz utazni és szeretnél egy szabvány méretű, felvihető fedélzeti táskát, jó helyen jársz. Wizzair, Ryanair és egyéb fapados légitársaságok fedélzetére felvihető táskákat találsz ebben a kategóriában.

    • A Ryanair járatokra, elsőbbségi beszállással 2 db kézipoggyász vihető fel az utastérbe: 55 x 40 x 20 cm nagyméretű kézipoggyász és 40 x 20 x 25 cm kisméretű kézipoggyász.
    • A Wizzair járatokra az utastérbe ingyenesen 1 db kisméretű fedélzeti táska, kézipoggyász vihető fel, aminek a maximális mérete 40 x 30 x 20 cm lehet. A Wizzair Priority utasok 2 db táskát vihetnek az utastérbe. Az előbb említett 40 cm-es kisméretű kézipoggyász mellett még 1 db 55 x 40 x 23 cm-es fedélzeti kabin bőröndöt is magukkal vihetnek.
Tovább
Méret
Szín
Termékkód

A DIZON.hu webáruházban megtalálod a gurulós kabin bőröndöket és a válltáskákat is. Belföld, vagy külföld, repülőgép, vagy autó, vonat, busz, vásárolj utazásaidhoz bőröndöt kényelmesen.

Adataink tájékoztató jellegűek. Utazás előtt, hiteles információkról tájékozódj az adott légitársaság honlapján.

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

Pakolj fedélzeti táskába, ha repülővel utazol.

Ha repülővel utazol, és rövid ideig maradsz, akkor célszerű fedélzeti táskával utaznod. Ez több okból is jó lehet Neked. Az egyik, hogy a fedélzeti táska díjmentesen felvihető, a másik, mivel veled utazik a táska, nem kell várakoznod a bőröndödért. A légitársaságok érthető módon szigorúan behatárolják, hogy mekkora és mennyi táskát, bőröndöt vihetsz fel magaddal. Ezek a méretek légitársaságonként eltérőek lehetnek, a különbség csupán néhány centi. Érdemes körültekintően kiválasztani fedélzeti táskádat, így nem fog meglepetés érni. 
A fedélzeti táska/kabin bőrönd méretéről a kiválasztott légitársaság oldalán tájékozódhatsz. Hogy kicsit megkönnyítsem a dolgodat, a 2 legnépszerűbb légitársaság oldaláról kigyűjtöttem Neked a fontosabb információkat, mely a fedélzeti táskára vonatkozik.

A WIZZAIR lehetővé teszi, hogy a 40 x 30 x 20 cm-es kabinbőröndöt díjmentesen felvihesd a gépre.
Ha viszont számodra ebbe a méretbe való bepakolás lehetetlennek tűnik, akkor vásárolhatsz hozzá pluszban elsőbbségi szolgáltatást, mely így lehetővé teszi, hogy egy 55 x 40 x 23 cm-es bőrönd is utazzon veled a fedélzeten.

Ez olcsóbb megoldás lehet, mintha nagyméretű bőröndöt adnál fel. Ha nem egyedül utazol, akkor ha ügyesek vagytok kettőtök holmiját is be tudjátok pakolni ezekbe a felvihető fedélzeti táskákba, s kicsivel több költőpénzetek marad :).
A Ryanair járatain viszont kicsivel másabb paraméterekkel úszhatod meg a bőröndfeladás költségeit. Ugyanis itt a díjmentesen felvihető kabinbőrönd mérete nem haladhatja meg a 40 x 20 x 25 cm-es határt.
Ha még nem utaztál úgy, hogy ilyen kisméretű bőröndbe kellett mindent belepakolnod, ne ijedj meg az elsőre lehetetlennek tűnő feladattól, mert egy kis gyakorlással viszonylag könnyedén megoldható ez a fajta pakolás. Így megkímélheted magad a többlet költségektől, ami jót tesz a pénztárcádnak :)

Ha a megfelelő méret megvan, már csak azt kell eldöntened, hogy melyikbe tudsz praktikusabban belepakolni. A fedélzeti táska lehet bőrönd, vagy utazótáska is. Bőrönd esetében lehet kemény vagy puha, illetve 2 vagy 4 kerekű. A fedélzeti táska kiválasztása már csak az ízlésedtől függ.