Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Fedélzeti táska

Utazni készülsz repülőgéppel és kellene egy fedélzeti táska? Webáruházunkban WizzAir és Ryanair légitársaságokhoz és más, fapados repülőgépre is találsz megfelelő táskát. Könnyűek, jól pakolhatóak és még divatosak is. Hölgyek, férfiak és gyermekek is találnak megfelelőt, amellyel szívesen utaznak minden alkalommal. Természetesen nem csak repülőgépes utazáshoz ajánljuk, hanem belföldi utakhoz is. Vonaton, buszon, autóban is kényelmesen utazunk majd vele. Kis- és hosszú fogantyújával bármilyen helyzetben kényelmes lesz.

Tovább
Anyag
Méret Kabin
Súly Kabin Méret
Szín
 

Légitársaságok kabin-bőrönd méreteihez kattints ide >>

 

Ha repülővel utazol és nem akarsz plusz költséget fizetni, akkor pakolj fedélzeti táskába


Ha repülővel utazol, és rövid ideig maradsz, akkor célszerű fedélzeti táskával utaznod. Ez több okból is jó lehet Neked. Az egyik, hogy a fedélzeti táska díjmentesen felvihető, a másik, mivel veled utazik a táska, nem kell várakoznod a bőröndödért. A légitársaságok érthető módon szigorúan behatárolják, hogy mekkora és mennyi táskát, bőröndöt vihetsz fel magaddal. Ezek a méretek légitársaságonként eltérőek lehetnek, a különbség csupán néhány centi. Érdemes körültekintően kiválasztani fedélzeti táskádat, így nem fog meglepetés érni. 
A fedélzeti táska/kabin bőrönd méretéről a kiválasztott légitársaság oldalán tájékozódhatsz. Hogy kicsit megkönnyítsem a dolgodat, a 2 legnépszerűbb légitársaság oldaláról kigyűjtöttem Neked a fontosabb információkat, mely a fedélzeti táskára vonatkozik.

A WIZZAIR lehetővé teszi, hogy a 40cm x 30cm x 20cm-es kabinbőröndöt díjmentesen felvihesd a gépre. Ha viszont számodra ebbe a méretbe való bepakolás lehetetlennek tűnik, akkor vásárolhatsz hozzá pluszba elsőbbségi szolgáltatást, mely így lehető teszi, hogy egy 55cm x 40cm x 23cm-es bőrönd is utazzon veled a fedélzeten. Ez olcsóbb megoldás lehet, mintha nagyobb méretű bőröndöt adnál fel. Ha nem egyedül utazol, akkor ha ügyesek vagytok kettőtök holmiját is be tudjátok pakolni ezekbe a felvihető fedélzeti táskákba, s kicsivel több költőpénzetek marad :).
A Ryanair járatain viszont kicsivel másabb paraméterekkel úszhatod meg a bőröndfeladás költségeit. Ugyanis itt a díjmentesen felvihető kabinbőrönd mérete nem haladhatja meg a 40cm x 20cm x 25cm-es határt. Ha még nem utaztál úgy, hogy ilyen kis méretű bőröndbe kellett mindent belepakolnod, ne ijedj meg az elsőre lehetetlennek tűnő feladattól, mert egy kis gyakorlással viszonylag könnyedén megoldható ez a fajta pakolás. Így megkímélheted magad a többlet költségektől, ami jót tesz a pénztárcádnak :)

Ha a megfelelő méret megvan, már csak azt kell eldöntened, hogy melyikbe tudsz praktikusabban belepakolni. A fedélzeti táska lehet bőrönd, vagy utazótáska is. Bőrönd esetében lehet kemény vagy puha, illetve 2 vagy 4 kerekű. A fedélzeti táska kiválasztása már csak az ízlésedtől függ.

 

Tovább