Termék kategóriák

Gurulós bevásárló táska, bevásárlókocsi

Gurulós bevásárlótáska, ami leveszi a terhet a vállaidról.

A guruló bevásárlótáska, vagy más néven kerekes bevásárlókocsi a praktikussága mellett rendkívül környezettudatos bevásárlási forma, amit minden modern háziasszonynak használnia kellene, a rengeteg, soha le nem bomló műanyag szatyor helyett!

Praktikus gurulós bevásárlókocsi, bevásárlótáska akciós áron! Saját részre, vagy ajándékba szeretnél egy nagy méretű gurulós bevásárlókocsit, nálunk biztosan megtalálod a legszebbet és legjobbat, szuper áron. A színes, vagy az egyszínű stílus áll hozzád közelebb? Mindegy, mert nagy választékkal készültünk! Lépcsőjáró, ülőkés-pihenőszékes és hagyományos kétkerekes változatokban is.

Tovább
Méret
Szín
Termékkód
 

A kerekes bevásárlótáska leveszi a terhet a válladról. Nincs többé cipekedés, csak a kényelmes vásárlás. Az összecsukható gurulós bevásárlótáska, használaton kívül kis helyet foglal. Keskenyre összehajtható, ami a lakás egy kis szegletében is elfér. Kényelmes fogás, könnyű használat, nagy űrtartalom.

A nagy és stabil kerekek megkönnyítik az életed. Biztonságos záródás, kis rekeszek a pénztárcának. Erős poliészter anyaga mindent kibír, ha esik az eső, akkor pedig nem ázik át, mert vastag, sűrű szövésű. Használaton kívül összecsukható, így kis helyen elfér.

A gurulós bevásárlótáska divatos is lehet.

Elképzelni sem tudod, hogy egyszer Te is gurulós bevásárlótáskát húzol magad után? Remélem kínálatunkat látva meggondolod magad, hiszen ez számodra is hasznos lehet! :)

Igen, néhány évvel ezelőtt valóban az idősebb korosztály indult bevásárlásra ilyen kerekes táskával/kocsival. Hiszen ennek a korosztálynak már nem volt annyi ereje, hogy a beszerzett élelmiszereket hosszú távon (akár gyalog, akár buszon) cipelje. Azokat a bevásárlókocsikat modernizálták, valamelyik fiatalosabb külsőt is kapott, így már nem tudjuk végérvényesen kijelenteni, hogy ez az idősebb korosztálynak való.

Gurulós bevásárlókocsi = Kevesebb nejlon zacskó!

Most igazán nagy hasznukat vesszük ezeknek a húzható bevásárlótáskáknak, hiszen mindenki próbál a környezettudatosságra törekedni. Így már nem kell egy bevásárlásból hazatérni jó pár nejlontáskával, amit a legközelebbi alkalommal úgyis otthon hagyunk, s csak gyűlni fog az otthonunkban. A sorsa úgyis mindnek az lesz, hogy a kukában landol, ami őszintén szólva semmi jóra nem vezet. Ezekkel a divatos összecsukható bevásárlótáskákkal/kocsikkal kiválthatjuk a felesleges környezetszennyezést, és még megszakadni sem kell mire célba érünk a bevásárolt holmikkal.

A lépcsőjáró bevásárlókocsi nagyon praktikus.

Akkor sincs okod aggodalomra, ha esetleg emeletre kell felvinned az élelmiszereket, hiszen webáruházunk bevásárlókocsi és bevásárlótáska kínálatában találsz „lépcsőjárót” is. Ez a különös kifejezés arra utal, hogy nem a hagyományos kétkerekű bevásárlókocsiról van szó. Ez a fajta lépcsőjáró kerék teszi lehetővé, hogy a csomag különösebb erőkifejtés (emelés) nélkül jusson fel a lépcsőn.

Ezekben a modernizált húzható bevásárlótáskákban nem csak az élelmiszereknek van hely, de a személyes dolgaidat (iratok, pénztárca, telefon) is biztonságban tudhatod, mely a rejtett zsebének köszönhető. Így nem kell még egy válltáskát is magaddal cipelned ahhoz, hogy minden nálad legyen amire szükséged van. Szerencsére ezek a bevásárlókocsik/bevásárlótáskák nagy űrtartalmúak, így bőven pakolhatsz bele anélkül, hogy megszakadnál mire hazajutsz.

Válassz igényednek, elvárásodnak megfelelően, és használd Te is nap mint nap. Ha szereted a színes dolgokat, akkor válassz a kellemes színű és mintázatú kerekes bevásárlókocsik közül. Mutasd meg, hogy Te egy bevásárlás alkalmával is stílusos maradsz. Ezek a gurulós bevásárlókocsik igazán strapabíróak. Nemcsak a bevásárlótáska rész nem fog hamar elhasználódni, de a kerekei is bírják akár a mindennapos kiképzést is :)