Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Gurulós bevásárló táska, bevásárlókocsi

Praktikus gurulós bevásárlókocsi akciós áron! Saját részre, vagy ajándékba szeretnél gurulós bevásárlókocsit, nálunk biztosan megtalálod a legszebbet és legjobbat, szuper áron. A színes, vagy az egyszínű stílus áll hozzád közelebb? Mindegy, mert nagy választékkal készültünk! Lépcsőjáró és hagyományos kétkerekes változatokban is.

Tovább
Méret
Szín

Elképzelni sem tudod, hogy egyszer Te is gurulós bevásárlótáskát húzol magad után? Remélem kínálatunkat látva meggondolod magad, hiszen ez számodra is hasznos lehet :)

 

Igen, néhány évvel ezelőtt valóban az idősebb korosztály indult bevásárlásra ilyen táskával/kocsival. Hiszen ennek a korosztálynak már nem volt annyi ereje, hogy a beszerzett élelmiszereket hosszú távon (akár gyalog, akár buszon) cipelje. Azokat a bevásárlókocsikat modernizálták, valamelyik fiatalosabb külsőt is kapott, így már nem tudjuk végérvényesen kijelenteni, hogy ez az idősebb korosztálynak való.

Most igazán nagy hasznukat vesszük ezeknek a bevásárlótáskáknak, hiszen mindenki próbál a környezettudatosságra törekedni. Így már nem kell egy bevásárlásból hazatérni jó pár nylontáskával, amit a legközelebbi alkalommal úgyis otthon hagyunk, s csak gyűlni fog az otthonunkban. A sorsa úgyis mindnek az lesz, hogy a kukában landol, ami őszintén szólva semmi jóra nem vezet. Ezekkel a divatos bevásárlótáskákkal/kocsikkal kiválthatjuk a felesleges környezetszennyezést, és még megszakadni sem kell mire célba érünk a bevásárolt holmikkal.

Akkor sincs okod aggodalomra, ha esetleg emeletre kell felvinned az élelmiszereket, hiszen webáruházunk bevásárlókocsi és bevásárlótáska kínálatában találsz „lépcsőnjárót” is. Ez a különös kifejezés arra utal, hogy nem a hagyományos kétkerekű bevásárlókocsiról van szó. Ez a fajta kerék teszi lehetővé, hogy a csomag különösebb erőkifejtés (emelés) nélkül jusson fel a lépcsőn.

Ezekben a modernizált bevásárlótáskákban nem csak az élelmiszereknek van hely, de a személyes dolgaidat (iratok, pénztárca, telefon) is biztonságban tudhatod, mely a rejtett zsebének köszönhető. Így nem kell még egy válltáskát is magaddal cipelned ahhoz, hogy minden nálad legyen amire szükséged van. Szerencsére ezek a bevásárlókocsik/bevásárlótáskák nagy űrtartalmúak, így bőven pakolhatsz bele anélkül, hogy megszakadnál mire hazajutsz.

Válassz igényednek, elvárásodnak megfelelően, és használd Te is nap mint nap. Ha szereted a színes dolgokat, akkor válassz a kellemes színű és mintázatú bevásárlókocsik közül. Mutasd meg, hogy Te egy bevásárlás alkalmával is stílusos maradsz. Ezek a bevásárlókocsik igazán strapabíróak. Nemcsak a bevásárlótáska rész nem fog hamar elhasználódni, de a kerekei is bírják akár a mindennapos kiképzést is :)

 

Tovább