Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Gurulós bevásárló táska, bevásárlókocsi

Ingyenes szállítás!

A guruló bevásárlótáska, vagy más néven kerekes bevásárlókocsi a praktikussága mellett rendkívül környezettudatos bevásárlási forma, amit minden modern háziasszonynak használnia kellene, a rengeteg, soha le nem bomló műanyag szatyor helyett!

Praktikus gurulós bevásárlókocsi, bevásárlótáska akciós áron! Saját részre, vagy ajándékba szeretnél egy nagy méretű gurulós bevásárlókocsit, nálunk biztosan megtalálod a legszebbet és legjobbat, szuper áron. A színes, vagy az egyszínű stílus áll hozzád közelebb? Mindegy, mert nagy választékkal készültünk! Lépcsőjáró, ülőkés-pihenőszékes és hagyományos kétkerekes változatokban is.

A kerekes bevásárlótáska leveszi a terhet a válladról. Nincs többé cipekedés, csak a kényelmes vásárlás. Az összecsukható gurulós bevásárlótáska, használaton kívül kis helyet foglal. Keskenyre összehajtható, ami a lakás egy kis szegletében is elfér. Kényelmes fogás, könnyű használat, nagy űrtartalom.

A nagy és stabil kerekek megkönnyítik az életed. Biztonságos záródás, kis rekeszek a pénztárcának. Erős poliészter anyaga mindent kibír, ha esik az eső, akkor pedig nem ázik át, mert vastag, sűrű szövésű. Használaton kívül összecsukható, így kis helyen elfér.

 

Tovább
Méret
Szín
 

Elképzelni sem tudod, hogy egyszer Te is gurulós bevásárlótáskát húzol magad után? Remélem kínálatunkat látva meggondolod magad, hiszen ez számodra is hasznos lehet! :)

Igen, néhány évvel ezelőtt valóban az idősebb korosztály indult bevásárlásra ilyen kerekes táskával/kocsival. Hiszen ennek a korosztálynak már nem volt annyi ereje, hogy a beszerzett élelmiszereket hosszú távon (akár gyalog, akár buszon) cipelje. Azokat a bevásárlókocsikat modernizálták, valamelyik fiatalosabb külsőt is kapott, így már nem tudjuk végérvényesen kijelenteni, hogy ez az idősebb korosztálynak való.

Most igazán nagy hasznukat vesszük ezeknek a húzható bevásárlótáskáknak, hiszen mindenki próbál a környezettudatosságra törekedni. Így már nem kell egy bevásárlásból hazatérni jó pár nylontáskával, amit a legközelebbi alkalommal úgyis otthon hagyunk, s csak gyűlni fog az otthonunkban. A sorsa úgyis mindnek az lesz, hogy a kukában landol, ami őszintén szólva semmi jóra nem vezet. Ezekkel a divatos összecsukható bevásárlótáskákkal/kocsikkal kiválthatjuk a felesleges környezetszennyezést, és még megszakadni sem kell mire célba érünk a bevásárolt holmikkal.

Akkor sincs okod aggodalomra, ha esetleg emeletre kell felvinned az élelmiszereket, hiszen webáruházunk bevásárlókocsi és bevásárlótáska kínálatában találsz „lépcsőjárót” is. Ez a különös kifejezés arra utal, hogy nem a hagyományos kétkerekű bevásárlókocsiról van szó. Ez a fajta lépcsőjáró kerék teszi lehetővé, hogy a csomag különösebb erőkifejtés (emelés) nélkül jusson fel a lépcsőn.A lépcsőjáró bevásárlókocsi nagyon praktikus.

Ezekben a modernizált húzható bevásárlótáskákban nem csak az élelmiszereknek van hely, de a személyes dolgaidat (iratok, pénztárca, telefon) is biztonságban tudhatod, mely a rejtett zsebének köszönhető. Így nem kell még egy válltáskát is magaddal cipelned ahhoz, hogy minden nálad legyen amire szükséged van. Szerencsére ezek a bevásárlókocsik/bevásárlótáskák nagy űrtartalmúak, így bőven pakolhatsz bele anélkül, hogy megszakadnál mire hazajutsz.

Válassz igényednek, elvárásodnak megfelelően, és használd Te is nap mint nap. Ha szereted a színes dolgokat, akkor válassz a kellemes színű és mintázatú kerekes bevásárlókocsik közül. Mutasd meg, hogy Te egy bevásárlás alkalmával is stílusos maradsz. Ezek a gurulós bevásárlókocsik igazán strapabíróak. Nemcsak a bevásárlótáska rész nem fog hamar elhasználódni, de a kerekei is bírják akár a mindennapos kiképzést is :)

 

Tovább