Termék kategóriák

Jacquard Függöny

Hagyományos, klasszikus, jacquard készfüggöny, ami megszépíti otthonod!

Díszítsd otthonod egy szép, hagyományos jacquard függönyyel! Ez a csodálatos, csipke függöny a hálószobák és nappalik tökéletességét adják meg otthonodban. Jellemző rájuk a nagy mintázat, a lágyság és a báj. Előnyük, hogy roppant könnyen kezelhetőek. Vasalni nem kell őket, mosás után vizesen felcsipeszelve pillanatok alatt, gyűrődésmentesen megszárad. 

A jacquard fényáteresztő függöny kiváló választás a családi házak mellett apartmanok, éttermek, vendéglátóhelyek díszítéséhez, otthonosabbá tételéhez. Válassz közülük és lásd minden nap szebben a felkelő Napot szép, jacquard függönyön keresztül.

Választható méretek: 180 x 300 cm és 250 cm x 300 cm.

Tovább
Méret - magasság
Szín

Ha Te sem tudod ablakodat függöny nélkül elképzelni, akkor ékesítsd Jacquard függönnyel!

A jacquard függöny dekorációs, szépítő jelleggel bír. A jacquard függönyökre jellemző a nagy méretű , de mégis ízléses díszítés. Szerintem sokan vagyunk úgy vele, hogy egy otthonban igenis jelentős szerepe van a függönynek. Hiszen nem mindegy, hogy az ablakot nézzük vagy van előtte egy szép és ízléses jacquard függöny. Ez még a hangulatodon, közérzeteden is sokat segíthet.

De a jacquard függöny kiválasztása előtt gondold át, hogy milyen illene a szobába. Melyik passzolna a fal színéhez, a berendezési tárgyaidhoz, a bútorokhoz. Többféle szín és méret közül választhatod ki a Hozzád és a szobához legjobban illő jacquard függönyt.

Választhatsz  fehér alapon fehér mintásat, vagy ha a szoba stílusa és színvilága megengedi, akkor lehetsz bevállalósabb, és választhatod a fehér alapon színes virágos jacquard függönyt is. Némelyik függönyből kétféle méret közül választhatod ki a megfelelőt. Bármelyik jacquard függönyt is választod, a fényt átengedi, viszont, a kíváncsi tekinteteket kizárja. 

A jacquard függönyt sem árt 3-4 havonta felfrissíteni. Ennek legegyszerűbb módja, ha mosógépben mosod. Ebben az esetben ügyelj rá, hogy lehetőség szerint tedd bele mosózsákba, és mindenképpen kímélő mosással mosd! Ez azt jelenti, hogy a hőfok ne legyen 40 foknál melegebb, és a centrifugálás alacsony fordulatszámmal menjen. Ezt követően nem kell vasalnod a jacquard függönyt, már teheted is vissza ablakod elé, hogy tovább ékesítse a szobát.

Egy gyönyörű csipke függöny elvarázsol és visszarepít a gyerekkorba.

Ma már nagyon sok modern függöny kapható, modern anyagokból, de a csipkefüggöny szépségét semmi sem múlhatja felül. Dizon.hu webáruházunkban kész csipkefüggöny kapható, amelyet már csak fel kell csipeszelni a függönytartó rúdra, függöny karnisra

Egy szép fehér csipke függöny a nappalitól a hálószobáig tökéletes, meghitt hangulatot áraszt. A kisebb vagy nagyobb virág mintákkal díszített jacquard függönyök csodásan mutatnak még a modern lakberendezési stílusban is. Nem feltétlenül a monokróm hangulatot kell követni, hiszen otthonunk olyan képet kap, amit mi adunk neki. 

Tavasszal szeretjük kicsit megújítani, felfrissíteni otthonunkat. Ehhez tökéletes egy új függöny is. Egy szép tavaszi függöny jobb kedvre derít, főleg, amikor reggel megcsillannak rajta keresztül a Nap sugarai. A fényáteresztő készfüggöny élettel tölti meg a lakást. Díszíti az ablakot és tökéletesíti a teret.

Rendelj online, biztonságosan. Élj a 14 napos cseregarancia, az ingyenes kiszállítás és az ingyenes visszaküldés lehetőségével.

Elérhetőség:

Web: https://dizon.hu
Telefon: +36 (30) 509 2418
 info@dizon.hu