Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Jacquard Függöny

Ingyenes szállítás!

Hagyományos, klasszikus, készre varrt jacquard függöny, ami megszépíti otthonod 

Díszítsd otthonod egy szép, hagyományos jacquard függönyyel! Ez a csodálatos, csipkeszerű függöny típus a hálószobák és nappalik tökéletességét adják meg otthonodban. Jellemző rájuk a nagy mintázat, a lágyság és a báj. Előnyük, hogy roppant könnyen kezelhetőek. Vasalni nem kell őket, mosás után vizesen felcsipeszelve pillanatok alatt, gyűrődésmentesen megszárad. 

A klasszikus és legnagyobb hagyománnyal bíró függöny típus elsöpörhetetlen a lakberendezési lakástextilek köréből. Ez a csodaszép, csipkeszerű anyagú, fényáteresztő jacquard függöny Joseph Marie Jacquard nevéhez fűződik, akinek szövőgépével készültek először ezek a függönyök.

A jacquard fényáteresztő függöny kiváló választás a családi házak mellett apartmanok, éttermek, vendéglátóhelyek díszítéséhez, otthonosabbá tételéhez. Válassz közülük és lásd minden nap szebben a felkelő Napot szép, jacquard függönyön keresztül.

Választható méretek: 180 x 300 cm és 250 cm x 300 cm.

Tovább
Méret - magasság
Szín
Varrás

Ha Te sem tudod ablakodat függöny nélkül elképzelni, akkor ékesítsd Jacquard függönnyel!

A jacquard függöny dekorációs, szépítő jelleggel bír. A jacquard függönyökre jellemző a nagy méretű , de mégis ízléses díszítés. Szerintem sokan vagyunk úgy vele, hogy egy otthonban igenis jelentős szerepe van a függönynek. Hiszen nem mindegy, hogy az ablakot nézzük vagy van előtte egy szép és ízléses jacquard függöny. Ez még a hangulatodon, közérzeteden is sokat segíthet.

De a jacquard függöny kiválasztása előtt gondold át, hogy milyen illene a szobába. Melyik passzolna a fal színéhez, a berendezési tárgyaidhoz, a bútorokhoz. Többféle szín és méret közül választhatod ki a Hozzád és a szobához legjobban illő jacquard függönyt.

Választhatsz  fehér alapon fehér mintásat, vagy ha a szoba stílusa és színvilága megengedi, akkor lehetsz bevállalósabb, és választhatod a fehér alapon színes virágos jacquard függönyt is. Némelyik függönyből kétféle méret közül választhatod ki a megfelelőt. Bármelyik jacquard függönyt is választod, a fényt átengedi, viszont, a kíváncsi tekinteteket kizárja. 

A jacquard függönyt sem árt 3-4 havonta felfrissíteni. Ennek legegyszerűbb módja, ha mosógépben mosod. Ebben az esetben ügyelj rá, hogy lehetőség szerint tedd bele mosózsákba, és mindenképpen kímélő mosással mosd! Ez azt jelenti, hogy a hőfok ne legyen 40 foknál melegebb, és a centrifugálás alacsony fordulatszámmal menjen. Ezt követően nem kell vasalnod a jacquard függönyt, már teheted is vissza ablakod elé, hogy tovább ékesítse a szobát.

Tovább