Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Zuhanyfüggöny

Ingyenes szállítás!

A zuhanyfüggöny, fürdőszobáink otthonos hangulatáért és tisztaságáért felel. Zuhanyfüggönnyel megőrizhetjük a vízfoltokat és a baleseteket is. Ne áztassuk el zuhanyzás közben a fürdőszobát, hanem inkább helyezzünk fel egy szép, stílusos zuhanyfüggönyt. 

A zuhanyfüggöny egyik oldala dizájnelemként szolgálhat, a másik pedig ápol és eltakar. A szebbnél szebb, folyamatosan frissülő és megújuló zuhanyfüggöny kínálat között mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához és hangulatához illő színt, mintát.

A 100% PVC mentes PEVA anyag könnyen tisztítható. Csupán át kell törölni egy vizes ruhával, ha már vízfoltos. 

Mi kell egy komfortos, szép és higiénikus fürdőszobához?

Fürdőszoba szőnyeg szett, zuhanyfüggöny, frottír törölköző. E három lakástextília beszerzésével a legridegebb fürdőszoba is otthonos, barátságos, meleg hangulatúvá tehető. Nem csak azért érdemes beszerezni őket, mert szépek, hanem azért is, mert praktikusak is. A zuhanyfüggöny használatával például nem lesz vizes a csempe, nem lesz csúszásveszély. A biztonságos és kényelmes fürdőszoba mindenkinek fontos.

Tovább

Olcsó és minőségi zuhanyfüggöny webáruház szuper áron. Adj teljesen új megjelenést a fürdőszobádnak, melyhez elegendő lehet egy új zuhanyfüggöny is.

A 100% 100% PVC mentes PEVA anyagú zuhanyfüggönyök nagyon népszerűek. Ennek oka az olcsó és megfizethető ár, valamint a jó minőség. A poliészter anyag méretre is vágható, ha túl hosszú. 
Zuhanyfüggöny kínálatunk között nők és férfiak is megtalálják azt a színvilágot és azokat a mintákat, melyek a fürdőszoba stílusához illenek. Általában a világos alapszínre, fehér és bézs jönnek a minták. Ezek zöld, kék, szürke, rózsaszín, stb. mintákkal díszítettek. Kedvencünk a madártoll mintás, ami tényleg csodaszép, minden fürdőszoba legszebb része. 

Zuhanyfüggöny, webáruházunkból inline, kényelmesen, könnyedén rendelhető, ráadásul ingyenes szállítással.

A zuhanyfüggönyök és a fürdőszobai kiegészítők teszik teljessé, otthonossá ezt a helyiséget. Ez a helyiség a lakás azon része, ahol jól esik megpihenni, jól esik egy kád forró fürdőt venni egy hosszú nap után. Itt relaxálunk, nem gondolunk semmire, csak elmerülünk a habok között. A fürdőszobafüggöny segít az ellazulásban, még ha elsőre nem is gondolnánk. A fengshui zuhanyfüggöny már csak ránézésre is megnyugtató hatású. A frissítő zuhanyhoz pedig válassz kék színű zuhanyfüggönyt, ami az ellezulással ellentétben, felpezsdít. Mindenki megtalálja az ideális színt és mintát. 

Válassz vízlepergető zuhanyfüggönyeink közül és tapasztald meg a tökéletes fürdőszobai hangulatot. 

 

 

 

Tovább