Termék kategóriák

Zuhanyfüggöny

Zuhanyfüggönyök többféle színben és stílusban!

Egy szép zuhanyfüggöny több funkciót is ellát. Stílust teremt, vízkőmentesít és eltakar.

A zuhanyfüggöny tartó rúdra, a hozzá tartozó műanyag kampókkal egyszerűen és gyorsan feltehető. A műanyag kampók nem rozsdásodnak és nem színeződnek el, ezért előnyösebbek, mint a fém anyagúak.
A zuhanyfüggönyök anyaga poliészter, vagy peva, utóbbi merevebb típusú, mindkettő első osztályú minőség.

Zuhanyfüggönyök két méretben, sokféle mintával.

Jelenleg zuhanyfüggöny 180x180 cm és 180x200 cm méretekben kapható. Tekintsd meg kínálatunkat és rendelj online, biztonságosan. Élj a 14 napos cseregarancia, az ingyenes kiszállítás és az ingyenes visszaküldés lehetőségével.

Tovább
Anyag
Méret
Termékkód

A zuhanyfüggöny, fürdőszobáink otthonos hangulatáért és tisztaságáért felel.

Zuhanyfüggönnyel megőrizhetjük a vízfoltokat és a baleseteket is. Ne áztassuk el zuhanyzás közben a fürdőszobát, hanem inkább helyezzünk fel egy szép, stílusos zuhanyfüggönyt. 

A zuhanyfüggöny egyik oldala dizájnelemként szolgálhat, a másik pedig ápol és eltakar. A szebbnél szebb, folyamatosan frissülő és megújuló zuhanyfüggöny kínálat között mindenki megtalálja a fürdőszobája stílusához és hangulatához illő színt, mintát.

A 100% PVC mentes PEVA anyag könnyen tisztítható. Csupán át kell törölni egy vizes ruhával, ha már vízfoltos. 

Mi kell egy komfortos, szép és higiénikus fürdőszobához?

Fürdőszoba szőnyeg szett, zuhanyfüggöny, frottír törölköző. E három lakástextília beszerzésével a legridegebb fürdőszoba is otthonos, barátságos, meleg hangulatúvá tehető. Nem csak azért érdemes beszerezni őket, mert szépek, hanem azért is, mert praktikusak is. A zuhanyfüggöny használatával például nem lesz vizes a csempe, nem lesz csúszásveszély. A biztonságos és kényelmes fürdőszoba mindenkinek fontos.

Olcsó és minőségi zuhanyfüggöny webáruház szuper áron.

Adj teljesen új megjelenést a fürdőszobádnak, melyhez elegendő lehet egy új zuhanyfüggöny is.

A 100% 100% PVC mentes PEVA anyagú zuhanyfüggönyök nagyon népszerűek. Ennek oka az olcsó és megfizethető ár, valamint a jó minőség. A poliészter anyag méretre is vágható, ha túl hosszú. 
Zuhanyfüggöny kínálatunk között nők és férfiak is megtalálják azt a színvilágot és azokat a mintákat, melyek a fürdőszoba stílusához illenek. Általában a világos alapszínre, fehér és bézs jönnek a minták. Ezek zöld, kék, szürke, rózsaszín, stb. mintákkal díszítettek. Kedvencünk a madártoll mintás, ami tényleg csodaszép, minden fürdőszoba legszebb része. 

Zuhanyfüggöny, webáruházunkból online, kényelmesen, könnyedén rendelhető, ráadásul ingyenes szállítással.

A zuhanyfüggönyök és a fürdőszobai kiegészítők teszik teljessé, otthonossá ezt a helyiséget. Ez a helyiség a lakás azon része, ahol jól esik megpihenni, jól esik egy kád forró fürdőt venni egy hosszú nap után. Itt relaxálunk, nem gondolunk semmire, csak elmerülünk a habok között. A fürdőszobafüggöny segít az ellazulásban, még ha elsőre nem is gondolnánk. A fengshui zuhanyfüggöny már csak ránézésre is megnyugtató hatású. A frissítő zuhanyhoz pedig válassz kék színű zuhanyfüggönyt, ami az ellazulással ellentétben, felpezsdít. Mindenki megtalálja az ideális színt és mintát. 

Válassz vízlepergető zuhanyfüggönyeink közül és tapasztald meg a tökéletes fürdőszobai hangulatot.