Termék kategóriák

Sötétítő függöny

Sötétítő függönyök 2 db-os szettben.

A sötétítő függöny vastag anyagból készül, ami nem engedi át a reggeli napfényt és este sem látnak be a lakásunkba tőle. Nyáron távolt tarthatjuk vele a tűző nap melegét, télen pedig a hideg ellen szigetel. Válogass kedvedre szép színeink között, ahol készre varrt típust is találsz.

2 db-os szettben kínáljuk a sötétítőfüggönyöket: 2 db 150 cm széles, 250 cm magas sötétítő függöny tartozik egy csomaghoz. 

Egy szép sötétítő függöny megadja otthonunk tündéri hangulatát, vele teljes a miliő.

Sötétítő függöny szett is elérhető, amelyet drapériával, bojtokkal és kikötőkkel küldünk. Ennek a sötétítő függöny garnitúrának a tartalma: 2 db sötétítő függöny, 1 db drapéria, 2 db bojt és 2 db kikötő.

Tovább
Szín
Termékkód

A többfunkciós sötétítő függöny.

A sötétítő függöny nem csak sötétítésre használható. Amikor épp nem sötétítésre használjuk, akkor nagyon stílusos kiegészítő eleme a szobának. Ahhoz, hogy a szobában összhangot teremtsünk, fontos jól megválasztani a sötétítő függönyöket is. Hangoljuk össze minden esetben a sötétítő függöny stílusát, színét a szoba színvilágával és berendezési tárgyaival. Ez azért fontos, mert a sötétítő függöny egyben dekorál is. Ha a szoba összképe megfelelő, akkor az a kedveden is változtat, hiszen az összhangban jól érzi magát mindenki.

A sötétítő függöny stílusos, hangulatos, gyönyörű és praktikus választás otthonunk felturbózásához és egy kis megújításhoz. 

Kék, zöld, rózsaszín, bordó, bézs, stb. szép színek között válogathatsz, ha sötétítő függöny vásárlását tervezed.

A DIZON.hu webáruházban kínált sötétítő függönyök anyaga poliészter, ami nagyon jó függöny anyag. Mosás után gyorsan szárad és nem gyűrődik. 30-40 Celsius foktól melegebb vízben azonban ne mossuk.

Ha szeretnéd, hogy a sötétítő függöny ne engedje be a nap- és lámpafényt, akkor válassz sűrűbb anyagból készült függönyt. Ezzel azt is megakadályozod, hogy kintről be lehessen látni privát szférátokba amikor lámpát kell már kapcsolni a szobában.

Dekorációs elemként is megállja a helyét, főleg ha a szobádba illő sötétítő függönyt szettben vásárolod meg. Minden függönyünk készre szabva található meg webáruházunkban, így esztétikus látványt nyújt az ablak előtt. Ha napközben nincs szükséged a sötétítő függönyre, akkor húzd ki az ablak két oldalára, és a kikötővel stílusosan tudod kikötni. Így még a napfény is átjárja a szobádat. A sötétítő függöny szettekben találsz a függönyhöz passzoló drapériát is. Ezzel egyfajta keretet kap az ablakod.

Mosógépben kímélő programmal mosható a sötétítő függöny. Így sokáig élvezheted új függönyöd szépségét.

A dizon.hu webáruházban kész sötétítő függöny vásárolható, különböző színekben. Minden sötétítő függöny beszegett, kész állapotban jut el Önhöz, amit már csak fel kell csipeszelni a függönytartó karnisra. A sötétítő függöny anyag vastag poliészter, melyet nyugodtan választhatsz otthonod szebbé tételéhez. 

A sötétítő függöny drapéria igazán feldobja a hangulatot.

 

Ez a fényáteresztő függöny és a sötétítő függöny fölött található, a sötétítő függöny anyagával és színével megegyező, nem egyenes aljú csík, ami csodásan dekorálja az blakot. Életre keltik a szobát és ha teljes sötétségre van szükség, tökéletes választás.

Rendelj online, biztonságosan. Élj a 14 napos cseregarancia, az ingyenes kiszállítás és az ingyenes visszaküldés lehetőségével.

Elérhetőség:

Web: https://dizon.hu
Telefon: +36 (30) 509 2418
 info@dizon.hu