Sötétítő függöny

A többfunkciós sötétítő függöny

 

A sötétítő függöny nem csak sötétítésre használható. Amikor épp nem sötétítésre használjuk, akkor nagyon stílusos kiegészítő eleme a szobának. Ahhoz, hogy a szobában összhangot teremtsünk, fontos jól megválasztani a sötétítő függönyöket is. Hangoljuk össze minden esetben a sötétítő függöny stílusát, színét a szoba színvilágával és berendezési tárgyaival. Ez azért fontos, mert a sötétítő függöny egyben dekorál is. Ha a szoba összképe megfelelő, akkor az a kedveden is változtat, hiszen az összhangban jól érzi magát mindenki.

Ha szeretnéd, hogy sötétítő függönyöd ne engedje be a nap- és lámpafényt, akkor válassz sűrűbb anyagból készült függönyt. Ezzel azt is megakadályozod, hogy kintről be lehessen látni privát szférátokba amikor lámpát kell már kapcsolni a szobában.

Dekorációs elemként is megállja a helyét, főleg ha a szobádba illő sötétítő függönyt szettben vásárolod meg. Minden függönyünk készre szabva található meg webáruházunkban, így esztétikus látványt nyújt az ablak előtt. Ha napközben nincs szükséged a sötétítő függönyre, akkor húzd ki az ablak két oldalára, és a kikötővel stílusosan tudod kikötni. Így még a napfény is átjárja a szobádat. A sötétítő függöny szettekben találsz a függönyhöz passzoló drapériát is. Ezzel egyfajta keretet kap az ablakod.

Mosógépben kímélő programmal mosható a sötétítő függöny. Így sokáig élvezheted függönyöd szépségét.

Tovább