Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Organza függöny

Ingyenes szállítás!

Gyönyörű, légies, készre varrt organza függöny hatalmas választékban 

Szeretnél egy vékony, csillogó organza függönyt otthonod hangulatosabbá tételéhez? Webáruházunk kínálatában megtalálhatod az igazit, amit keresel. Van egyszínű és kétszínű organza függöny is, amelyek nagyon szép fényjátékot idéznek elő, amikor átragyog rajtuk a napfény. Öltöztesd fel ablakaid gyönyörű függönyökkel és legyen otthonod a nyugalom szigete, ahová jó hazaérni. 

Az organza függönyök mérete: 250 cm magas, 300 cm széles, melyek a hazai, szabvány méretű ablakokhoz tökéletes választás. Az organza függönyeink is készre varrtak, melyeket kézhez vétel után már csak át kell öblíteni és csipeszelhetjük is fel a karnisra.

Az organza függönyök anyaga: elsősorban monofil anyagból szőtt, csillogó, fényes kelme. Eredetileg selyemből készültek ezek a függönyök, ma pedig már inkább szintetikus szálakból vannak, amik nem annyira kényesek és megfizethetőbbek is.

Az organza függöny mosása lehet kézi és gépi is, de a víz 30 Celsius foktól ne legyen melegebb.

Tovább
Méret - magasság
Méret - szélesség
Szín
Varrás
 

Stílusos organza függönyök széles választékban.

Az organza függönyök kiválasztásánál is, mint minden más lakásdekorációnál, figyelembe kell venni a szoba stílusát, színvilágát és nagyságát.  A függöny egy alapkellék ahhoz, hogy a lakásból otthon legyen. Az organza függönyök fényáteresztőek, így kellő napfény jut be otthonodba. Ez a hangulatodat, közérzetedet is befolyásolhatja, hiszen egy napfényes szobában jobban érzed magad.

Webáruházunk organza függöny kínálatában megtalálható függönyök már készre vannak varrva, Neked csak annyi a teendőd, hogy elhelyezed ablakod előtt. Ha kisebb szobába szeretnél organza függönyt, használj világos, egy színű, minta nélküli függönyt. Így optikailag nagyítod a teret, ezáltal a kisebb méretű szoba is nagyobbnak fog tűnni. Nagyobb területű szobában bátran használhatsz akár sötétebb alapszínnel rendelkező organza függönyöket is, hiszen nem fogja kisebbíteni a teret. Organza függöny kínálatunkban találsz mintásakat is, melyek szintén fényáteresztőek. Használj nyugodtan mintás organza függönyt, csak ne felejtsd el összehangolni a szoba többi kiegészítőjével! Így mindig jó érzés lesz a szobában eltölteni az időt.

Ha eljött a tavaszi nagytakarítás ideje, vagy csak szeretnéd organza függönyeidet felfrissíteni, akkor nyugodtan tedd be a mosógépbe. 40 foknál magasabb hőfokon ne mosd, és maradjon a centrifuga erőssége is alacsony, így megóvhatod függönyeid anyagát. Célszerű az organza függönyt mosás után egyből felakasztani a helyére, így nem lesz gyűrött, hiszen száradás közben az anyag "kirúgja magát".  Ha a kezelési útmutatót betartod, sokáig lesz organza függönyöd szép dísze szobádnak.

Tovább