Organza függöny

 

Stílusos organza függönyök széles választékban

 

Az organza függönyök kiválasztásánál is, mint minden más lakásdekorációnál, figyelembe kell venni a szoba stílusát, színvilágát és nagyságát.  A függöny egy alapkellék ahhoz, hogy a lakásból otthon legyen. Az organza függönyök fényáteresztőek, így kellő napfény jut be otthonodba. Ez a hangulatodat, közérzetedet is befolyásolhatja, hiszen egy napfényes szobában jobban érzed magad.

Webáruházunk organza függöny kínálatában megtalálható függönyök már készre vannak varrva, Neked csak annyi a teendőd, hogy elhelyezed ablakod előtt. Ha kisebb szobába szeretnél organza függönyt, használj világos, egy színű, minta nélküli függönyt. Így optikailag nagyítod a teret, ezáltal a kisebb méretű szoba is nagyobbnak fog tűnni. Nagyobb területű szobában bátran használhatsz akár sötétebb alapszínnel rendelkező organza függönyöket is, hiszen nem fogja kisebbíteni a teret. Organza függöny kínálatunkban találsz mintásakat is, melyek szintén fényáteresztőek. Használj nyugodtan mintás organza függönyt, csak ne felejtsd el összehangolni a szoba többi kiegészítőjével! Így mindig jó érzés lesz a szobában eltölteni az időt.

Ha eljött a tavaszi nagytakarítás ideje, vagy csak szeretnéd organza függönyeidet felfrissíteni, akkor nyugodtan tedd be a mosógépbe. 40 foknál magasabb hőfokon ne mosd, és maradjon a centrifuga erőssége is alacsony, így megóvhatod függönyeid anyagát. Célszerű az organza függönyt mosás után egyből felakasztani a helyére, így nem lesz gyűrött, hiszen száradás közben az anyag "kirúgja magát".  Ha a kezelési útmutatót betartod, sokáig lesz organza függönyöd szép dísze szobádnak.

Tovább