Termék kategóriák

Konyha szőnyeg

Konyha szőnyeg: mosható, csúszásgátlós, meleg.

Egy szép és minőségi konyhai szőnyeg minden konyha alapkelléke. Puha és meleg felületet nyújt talpainknak a főzések során.

A teflon bevonatos konyhaszőnyeg szálai vízlepergetősek. Nem szívják magukba a rácsöppenő szennyeződéseket. Vizes ruhával könnyen letörölhető, vagy porszívózható. Micro-flex csúszásgátlós hátoldala biztonságos közlekedést tesz lehetővé a konyhában. Speciális hátoldala megtapad a csempén, nem csúszkál, hanem fixen fekszik rajta. Konyhaszőnyegeink padlófűtés mellett is használhatóak. A poliamid konyhaszőnyegek mosógépben moshatóak, így mindig higiénikus és tiszta környezetben főzhetsz. 

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód

Konyhaszőnyeggel melegebbé teheted konyhád hideg csempéjét.

Ha eddig még nem jutott eszedbe, hogy konyhádban is szőnyeget használj, akkor lehet most megtetszik valamelyik konyha szőnyeg. A konyhai szőnyeg használata nem csak esztétikus, de praktikus is. Mindamellett, hogy melegséget nyújt talpadnak, miközben a konyhában tevékenykedsz, még egy kis időt is megspórolhat neked a konyha takarításban.

Ha konyhádba konyhaszőnyeget teszel, egyre mindig ügyelj saját és mások biztonsága érdekében, hogy a konyhai szőnyeg ne csúszkáljon! Ugyanis ha csúszkál a padlón az balesetet is okozhat. Válassz micro-tex csúszásgátlós hátoldallal ellátott konyhai szőnyeget.

Konyhaszőnyegek különböző méretekben.

Választhatsz egy színűt, vagy olyat, melynek mintázata főzéssel kapcsolatos. Hangold össze a szőnyeg színét a konyhaszekrényed stílusával, így itt is teljes lesz az összhang. Használhatsz színesebb konyhai szőnyeget is, így konyhád színvilága hangsúlyosabb lesz. Ha néha szeretnél egy kis pihenőidőt magadnak mielőtt beleveted magad a mosogatásba, akkor helyezd el a szőnyeget úgy a szekrény előtt, hogy a figyelem arra szegeződjön, és ne a halomban álló mosatlanra.

Konyhaszőnyeg, mely mosógépben kimosható.

Ha sok vizet gyűjtött magába (mert mosogatásnál elkerülhetetlen, hogy a földre is jusson egy kis víz), akkor csak hagyd,hogy megszáradjon. Ha összemorzsálódott a konyha szőnyeg, csak kirázod, és már újra mehet is vissza a helyére. Ilyen konyhaszőnyeg mellett nem kell annyit takarítanod a konyhában :).
A modern szőnyeg, vagy a klasszikus szőnyeg kategóriában is találhatóak kisebb méretű szőnyegek, melyek alkalmasak lehetnek a konyhába.

 Egy prémium, csúszásgátlós konyhai szőnyeg nem csak megszépíti, hanem komfortossá is teszi a konyhát. Egyszínű, vagy mintás stílus illik a konyhádba, a dizon.hu webshopban rátalálsz a tökéletesre.