Konyha szőnyeg - Étkező szőnyeg

Nézet:
Sorrend:

Konyhád padlóját is melegebbé varázsolhatod konyha szőnyeg segítségével

 

Ha eddig még nem jutott eszedbe, hogy konyhádban is szőnyeget használj, akkor lehet most megtetszik valamelyik konyha szőnyeg. A konyhai szőnyeg használata nem csak esztétikus, de praktikus is. Mindamellett, hogy melegséget nyújt talpadnak miközben a konyhában tevékenykedsz, még egy kis időt is megspórolhat neked a konyhatakarításban.

Ha konyhádba konyha szőnyeget teszel, egyre mindig ügyelj saját és mások biztonsága érdekében, hogy a konyhai szőnyeg ne csúszkáljon!Ugyanis ha csúszkál a padlón az balesetet is okozhat.

A legtöbb konyhai szőnyeget is különböző méretekben találod meg webáruházunk kínálatában. Választhatsz egy színűt, vagy olyat, melynek mintázata főzéssel kapcsolatos. Hangold össze a szőnyeg színét a konyhaszekrényed stílusával, így itt is teljes lesz az összhang. Használhatsz színesebb konyha szőnyegeket is, így konyhád színvilága hangsúlyosabb lesz. Ha néha szeretnél egy kis pihenőidőt magadnak mielőtt beleveted magad a mosogatásba, akkor helyezd el a szőnyeget úgy a szekrény előtt, hogy a figyelem arra szegeződjön, és ne a halomban álló mosatlanra.

Ha pedig összekoszolódott a konyha szőnyeged, akkor akár mosógépben is kimoshatod. Ha sok vizet gyűjtött magába (mert mosogatásnál elkerülhetetlen, hogy a földre is jusson egy kis víz), akkor csak hagyd,hogy megszáradjon. Ha összemorzsálódott a konyha szőnyeg, csak kirázod, és már újra mehet is vissza a helyére. Ilyen konyhai szőnyeg mellett nem kell annyit takarítanod a konyhában :).