Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Konyha szőnyeg

Prémium, csúszásgátlós és mosható konyha szőnyeg, különböző méretekben – DIZON.hu

A teflon bevonatos, poliamid anyagú konyhaszőnyeg szálai vízlepergetősek. Nem szívják magukba a rácsöppenő folyadékot és szennyeződéseket. Vizes ruhával könnyen letörölhető róla, a morzsa pedig egyszerűen kiporszívózható. Micro-flex csúszásgátlós hátoldala biztonságos közlekedést tesz lehetővé a konyhában, hogy véletlenül se történhessen baleset. Ez a speciális hátoldala megtapad a csempén, nem csúszkál, hanem fixen fekszik rajta. Konyhaszőnyegeink padlófűtés mellett is használhatóak.

A poliamid konyhaszőnyegek mosógépben moshatóak, így mindig higiénikus és tiszta környezetben főzhetsz. A címke szerinti gyártói utasítást mindig tartsuk be a mosásnál, de általában 30-40 Celsius fokos programon nyugodtan moshatjuk őket.

 Egy prémium, csúszásgátlós konyhaszőnyeg nem csak megszépíti, hanem komfortossá is teszi a konyhát. Egyszínű, vagy mintás stílus illik a konyhádba, a dizon.hu webshopban rátalálsz a tökéletesre.

Tovább
Anyag
Méret
Minőség
Szín
Minta

Konyhád padlóját is melegebbé varázsolhatod konyha szőnyeg segítségével

Ha eddig még nem jutott eszedbe, hogy konyhádban is szőnyeget használj, akkor lehet most megtetszik valamelyik konyha szőnyeg. A konyhai szőnyeg használata nem csak esztétikus, de praktikus is. Mindamellett, hogy melegséget nyújt talpadnak, miközben a konyhában tevékenykedsz, még egy kis időt is megspórolhat neked a konyha takarításban.

Ha konyhádba konyhaszőnyeget teszel, egyre mindig ügyelj saját és mások biztonsága érdekében, hogy a konyhai szőnyeg ne csúszkáljon! Ugyanis ha csúszkál a padlón az balesetet is okozhat. Válassz micro-tex csúszásgátlós hátoldallal ellátott konyhai szőnyeget.

A legtöbb konyhaszőnyeget is különböző méretekben találod meg webáruházunk kínálatában. Választhatsz egy színűt, vagy olyat, melynek mintázata főzéssel kapcsolatos. Hangold össze a szőnyeg színét a konyhaszekrényed stílusával, így itt is teljes lesz az összhang. Használhatsz színesebb konyha szőnyeget is, így konyhád színvilága hangsúlyosabb lesz. Ha néha szeretnél egy kis pihenőidőt magadnak mielőtt beleveted magad a mosogatásba, akkor helyezd el a szőnyeget úgy a szekrény előtt, hogy a figyelem arra szegeződjön, és ne a halomban álló mosatlanra.

Ha pedig összekoszolódott a konyha szőnyeg, akkor akár mosógépben is kimoshatod. Ha sok vizet gyűjtött magába (mert mosogatásnál elkerülhetetlen, hogy a földre is jusson egy kis víz), akkor csak hagyd,hogy megszáradjon. Ha összemorzsálódott a konyha szőnyeg, csak kirázod, és már újra mehet is vissza a helyére. Ilyen konyhaszőnyeg mellett nem kell annyit takarítanod a konyhában :).

Tovább