Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Konyha szőnyeg

Sokat tartózkodsz a konyhában és sürögsz-forogsz, készíted minden nap a családi ételeket? Akkor egészen biztos, hogy megérdemelsz egy gyönyörű konyha szőnyeget! Határozottan állítható, hogy jobb érzés a konyhában tartózkodni, ha stílusos és meleg szőnyeg van a talpaink alatt. Válaszd a konyhában is a legnagyobb kényelmet, mert megérdemled!

Tovább
Méret
Minőség

Konyhád padlóját is melegebbé varázsolhatod konyha szőnyeg segítségével

 

Ha eddig még nem jutott eszedbe, hogy konyhádban is szőnyeget használj, akkor lehet most megtetszik valamelyik konyha szőnyeg. A konyhai szőnyeg használata nem csak esztétikus, de praktikus is. Mindamellett, hogy melegséget nyújt talpadnak miközben a konyhában tevékenykedsz, még egy kis időt is megspórolhat neked a konyhatakarításban.

Ha konyhádba konyha szőnyeget teszel, egyre mindig ügyelj saját és mások biztonsága érdekében, hogy a konyhai szőnyeg ne csúszkáljon!Ugyanis ha csúszkál a padlón az balesetet is okozhat.

A legtöbb konyhai szőnyeget is különböző méretekben találod meg webáruházunk kínálatában. Választhatsz egy színűt, vagy olyat, melynek mintázata főzéssel kapcsolatos. Hangold össze a szőnyeg színét a konyhaszekrényed stílusával, így itt is teljes lesz az összhang. Használhatsz színesebb konyha szőnyegeket is, így konyhád színvilága hangsúlyosabb lesz. Ha néha szeretnél egy kis pihenőidőt magadnak mielőtt beleveted magad a mosogatásba, akkor helyezd el a szőnyeget úgy a szekrény előtt, hogy a figyelem arra szegeződjön, és ne a halomban álló mosatlanra.

Ha pedig összekoszolódott a konyha szőnyeged, akkor akár mosógépben is kimoshatod. Ha sok vizet gyűjtött magába (mert mosogatásnál elkerülhetetlen, hogy a földre is jusson egy kis víz), akkor csak hagyd,hogy megszáradjon. Ha összemorzsálódott a konyha szőnyeg, csak kirázod, és már újra mehet is vissza a helyére. Ilyen konyhai szőnyeg mellett nem kell annyit takarítanod a konyhában :).

Tovább