Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Konyha szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Prémium, csúszásgátlós és mosható konyha szőnyeg, különböző méretekben

A teflon bevonatos, poliamid anyagú konyhaszőnyeg szálai vízlepergetősek. Nem szívják magukba a rácsöppenő folyadékot és szennyeződéseket. Vizes ruhával könnyen letörölhető róla, a morzsa pedig egyszerűen kiporszívózható. Micro-flex csúszásgátlós hátoldala biztonságos közlekedést tesz lehetővé a konyhában, hogy véletlenül se történhessen baleset. Ez a speciális hátoldala megtapad a csempén, nem csúszkál, hanem fixen fekszik rajta. Konyhaszőnyegeink padlófűtés mellett is használhatóak.

A poliamid konyhaszőnyegek mosógépben moshatóak, így mindig higiénikus és tiszta környezetben főzhetsz. A címke szerinti gyártói utasítást mindig tartsuk be a mosásnál, de általában 30-40 Celsius fokos programon nyugodtan moshatjuk őket.

 Egy prémium, csúszásgátlós konyhaszőnyeg nem csak megszépíti, hanem komfortossá is teszi a konyhát. Egyszínű, vagy mintás stílus illik a konyhádba, a dizon.hu webshopban rátalálsz a tökéletesre.

Tovább
Anyag
Méret
Minőség
Szín
Minta
Kedvencekhez
Mosható Csúszásmentes Cléton Szőnyeg szürke
Mosható Csúszásmentes Cléton Szőnyeg szürke
Mosható Csúszásmentes Cléton Szőnyeg szürke
Mosható Csúszásmentes Cléton Szőnyeg szürke
Listaár:
10 490 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
 

Konyhád padlóját is melegebbé varázsolhatod konyha szőnyeg segítségével

Ha eddig még nem jutott eszedbe, hogy konyhádban is szőnyeget használj, akkor lehet most megtetszik valamelyik konyha szőnyeg. A konyhai szőnyeg használata nem csak esztétikus, de praktikus is. Mindamellett, hogy melegséget nyújt talpadnak, miközben a konyhában tevékenykedsz, még egy kis időt is megspórolhat neked a konyha takarításban.

Ha konyhádba konyhaszőnyeget teszel, egyre mindig ügyelj saját és mások biztonsága érdekében, hogy a konyhai szőnyeg ne csúszkáljon! Ugyanis ha csúszkál a padlón az balesetet is okozhat. Válassz micro-tex csúszásgátlós hátoldallal ellátott konyhai szőnyeget.

A legtöbb konyhaszőnyeget is különböző méretekben találod meg webáruházunk kínálatában. Választhatsz egy színűt, vagy olyat, melynek mintázata főzéssel kapcsolatos. Hangold össze a szőnyeg színét a konyhaszekrényed stílusával, így itt is teljes lesz az összhang. Használhatsz színesebb konyha szőnyeget is, így konyhád színvilága hangsúlyosabb lesz. Ha néha szeretnél egy kis pihenőidőt magadnak mielőtt beleveted magad a mosogatásba, akkor helyezd el a szőnyeget úgy a szekrény előtt, hogy a figyelem arra szegeződjön, és ne a halomban álló mosatlanra.

Ha pedig összekoszolódott a konyha szőnyeg, akkor akár mosógépben is kimoshatod. Ha sok vizet gyűjtött magába (mert mosogatásnál elkerülhetetlen, hogy a földre is jusson egy kis víz), akkor csak hagyd,hogy megszáradjon. Ha összemorzsálódott a konyha szőnyeg, csak kirázod, és már újra mehet is vissza a helyére. Ilyen konyhaszőnyeg mellett nem kell annyit takarítanod a konyhában :).

Tovább