Termék kategóriák

Klasszikus szőnyeg

A klasszikus szőnyeg újra előtérbe került!

A gyönyörű klasszikus szőnyegek minőségi anyagukkal és hangulatos, díszes motívumukkal szerettették meg velünk magukat. Belga, egyiptomi és török klasszikus szőnyegeket is kínálunk ezeknek a szép lakástextileknek a szerelmeseinek. A kis mérettől a nagyig, nálunk mindenki talál otthona stílusához illő szép, klasszikus szőnyeget. Kiváló minőségűek, ár-érték arányban pedig a legjobb választás azoknak, akik kedvelik a keleti stílusú, elegáns, gazdagon kidolgozott, díszes motívumú szőnyegeket.

Fedezd fel a klasszikus szőnyegeket és rendezd be velünk álmaid otthonát!

Tovább
Anyag
Méret
Szín
Minta
Termékkód
Kedvencekhez
Normál ár:
21 990 Ft / db
✔ Ingyenes szállítás
 

A klasszikus szőnyeg, lakásunk otthonosságához tökéletes.

A klasszikus szőnyeg fogalma nem egyezik meg azzal, hogy öreg, vagy ódivatú. Ezeknek a szőnyegnek a klasszikussága azt jelenti, hogy nem fedezünk fel rajtuk élénk színeket, hanem a visszafogottabb színvilág jellemzi. Webáruházunkban több típusú klasszikus szőnyeg közül választhatod ki az otthonodba leginkább illőt. Van, amelyik rojtos szélű, van, amelyik nem, de az közös bennük, hogy a klasszikus keretezés szinte mindegyiken megtalálható. A megfelelő klasszikus szőnyeg kiválasztása már csak a Te ízlésvilágodtól, komfortérzet igényedtől és a szoba nagyságától függ. A DIZON.hu klasszikus szőnyeg kínálatában többféle méret közül választhatod ki az ideális szőnyeget, amely sokáig lesz otthonod dísze.

Klasszikus szőnyeg esetén népszerű szín a bézs, barna és bordó.

Ezek mind elegánsak, finomak, ha kell pedig romantikusak is. Minden az összképtől függ. Stílusodhoz mennyeien berendezheted lakásod szép klasszikus szőnyegeink segítségével. A bútorok, tapéták, padlók, lakásdíszek harmonikus párosítása teremti meg az otthonos hangulatot. Egy szép, ízléses, minőségi klasszikus szőnyeg is lehet modern szőnyeg.

Különösen fontos a klasszikus szőnyeghez jól megválasztani a bútorokat-, a falszíneket-, a padlóburkolatokat- és az egyéb kiegészítőket. Ezáltal tökéletes összképet fogsz kapni otthonodban. A klasszikus szőnyegek különböző vastagságúak, de bármelyik nyeri is el tetszésedet, abban biztos lehetsz, hogy kellemes élményben lesz részed, amikor rálépsz.

Némelyiknek puhább a járófelülete, de mind kellően vastag egy önfeledt családi vagy baráti társasjátékhoz. Talpad belesüpped a puha klasszikus szőnyegbe. Minőségi anyagból készültek a kínálatunkban található klasszikus szőnyegek, és sokáig élvezheted puhaságukat a talpad alatt. Pamut, zsenília, polipropilén, vagy viszkóz anyag, amelyet keresel klasszikus szőnyeg formájában, webáruházunkban megtalálod. Használd kereséshez a szűrőt, aminek segítségével leegyszerűsítheted szín, minta, anyag és szálhosszúság szerint a szőnyegeket. 

Válogass nagy választékunkból és a sok-sok méretből, melyek között minden helyiségbe megtalálod a tökéletes szőnyeget. Nagyméretű klasszikus szőnyeg nappaliba, vagy hálószobába, esetleg vendégszobába? Találj rá az igazira!